Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Digitalni foto (2015)(CZ) | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Digitalni foto (2015)(CZ) Názov:Digitalni foto (2015)(CZ) Hodnocení:N/A Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Knihy a Časopisy - Velikost:329.4 MB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2016-01-05 Peerov:3 (Seed: 3, Leech: 0)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky






    Digitální foto - rok 2015

    Jazyk:   Cz
    Formát dokumentu:   Pdf
    Velikost:  329 Mb





    V měsíčníku Digitální foto najdete především praktické rady a postupy, které vám napomohou osvojit si nejrůznější fotografické techniky. Můžete se inspirovat rozhovory se zahraničními, ale i českými fotografy. Přináší také přehled událostí ze světa fotografie, novinky či nezávislé testy nejžádanějších fotoaparátů, objektivů a jiné fototechniky.
    Pravidelné rubriky:
                        - technika
                        - výbava
                        - tutorialy
                        - recenze

    UpoutávkyDigitální foto 133 – leden 2015

    Měsíc v úplňku, hvězdné dráhy, vzdálené galaxie a mlhoviny. To vše patří k vděčným fotografickým motivům. Noční fotografování není tak těžké, jak se zdá, jen musíte znát pár základních informací a postupů... Víte, co je dynamický rozsah a jak s ním pracovat? Když se to naučíte, vylepšíte svou práci s expozicí a na vašich snímcích to hned bude znát. . .

    Digitální foto 134 – Speciál o Photoshopu

    Výběr toho nejlepšího, co jsme v uplynulých letech napsali o úpravách ve Photoshopu. Znovu vydáváme populární seriál Photoshop pro fotografy a k němu navíc dva prémiové díly, oblíbené pětiminutovky a seriál Rozšíření Photoshopu, který představuje nejoblíbenější pluginy Photoshopu. Věříme, že vám toto mimořádné vydání Digitálního fota bude užitečným průvodcem po báječném světě Photoshopu...

    Digitální foto 135 – únor 2015

    Že je venku ošklivo a cestou z práce už je tma? Nevadí – o to lépe se v zimě dají procvičovat kreativní techniky fotografování v interiéru. Stačí dobrý nápad a trocha času a záhy zjistíte, kolik atraktivních motivů se skrývá přímo ve vaší domácnosti. Chce to jen vědět, jak z obyčejných předmětů udělat zajímavý fotografický objekt a jak se k práci postavit, aby výsledky stály za to. . .

    Digitální foto 136 – březen 2015

    Ten pocit, když člověk poprvé vybalí zbrusu novou zrcadlovku z krabice, je zkrátka úžasný. Úplně voní novotou, všechna ta tlačítka, voliče a přepínače... Pak nabijete baterii, připevníte popruh na krk a nastává čas začít fotografovat. A najednou je těch tlačítek a koleček nějak příliš a člověk, který dosud jen mačkal spoušť na kompaktu nebo telefonu, se v tom může trochu ztrácet. Pokud je vám to povědomé, žádný strach – právě pro vás je určeno hlavní téma tohoto čísla. . .

    Digitální foto 137 – duben 2015

    Začínáte s fotografováním? Nebo už patříte ke zkušeným tvůrcům, kterým se jen momentálně postavila do cesty tvůrčí krize? Máme pro vás slušnou porci nápadů, z nichž mohou čerpat inspiraci začátečníci i pokročilí. . .

    Digitální foto 138 – květen 2015

    Už vás nudí pořád ty samé záběry stále stejných scén? Máme pro vás dvanáct stran zajímavých rad od pěti fotografů, kteří vesměs patří k nejlepším a nejoriginálnějším krajinářům současnosti... Na plakátu formátu A1 najdete 24 způsobů, které vám pomohou efektivně pracovat se studiovými záblesky. Plakát se může stát užitečným „tahákem“ a zároveň pěknou dekorací vašeho ateliéru. . .

    Digitální foto 139 – červen 2015

    Městské prostředí rozhodně není na zajímavé fotografické motivy a příležitosti skoupé. Mrakodrapy ze skla a betonu, rušné ulice plné lidí, auta, cyklisté, to vše si přímo říká o to, aby se kolem prošel všímavý fotograf s potřebnou výbavou. Ve městě se dá fotografovat celá řada žánrů a my si o nich dnes povíme víc. Ukážeme si, jak se nejlépe postarat o působivé černobílé fotografie architektury, o záběry z výšky či krásná panorámata. . .

    Digitální foto 140 – červenec 2015

    Znáte to. Fotografujete už nějaký ten pátek, všichni okolo to o vás ví... a pak vás jednou strýček ze vzdáleného kolena pozve na pivo a po druhém půllitru se zeptá, jestli byste náhodou nechtěli dělat fotografa na svatbě jeho dcery, že je to všechno hrozně drahé a on už na profesionála nemá. A vy zase nemáte to srdce ho odmítnout, vycházeli jste spolu vždycky dobře a navíc je vám jasné, že fotografování vůbec nerozumí, takže mu stačí váš nabitý fotobatoh a rázem se v jeho očích vyrovnáte nejlepším tvůrcům široko daleko. Takže kývnete. Jak se ale dané datum blíží, jste čím dál nervóznější. Pár lidí se chystá na nejdůležitější den ve svém životě a vy víte, že jejich vzpomínky budou až navěky záviset na vašich schopnostech – na tom, jak se vám podaří celou akci zvládnout z technického i kreativního hlediska. . .

    Digitální foto 141 – srpen 2015

    Akt má ve výtvarném umění i ve fotografii bohatou tradici. A není divu, tvary, křivky a tóny lidského těla v sobě mají obrovský tvůrčí potenciál. Na druhou stranu se jedná o trochu choulostivý a fotograficky poměrně náročný žánr, zvláště pro méně zkušené tvůrce. To ovšem neznamená, že by se ho kdokoli měl obávat – stačí pár základních rad a můžete se pustit do práce. . .

    Digitální foto 142 – září 2015

    Dovolenou má každý rád, ale fotografické záměry jdou často dost špatně dohromady s rodinnými plány – když člověk podesáté za hodinu vytáhne stativ a začne komponovat krajinářský záběr, tváří se jeho nejbližší většinou už trochu nevrle, zvláště když se to opakuje den co den. Pokud se vám to stává též, nejspíš je čas přestat fotografováním rušit rodinné akce a vydat se na regulérní fotoexpedici. Jak ji naplánovat, se dozvíte v tomto čísle. . .

    Digitální foto 143 – říjen 2015

    Tématem čísla je velký průvodce objektivy. Zaměřili jsme se i na 4K video a jeho výhody pro fotografy. Ve velkém rozhovoru představujeme krajinářského mistra Michaela Kennu. Také podrobně radíme, jak prostřednictvím crowdfundingu sehnat investice na fotografické projekty. A spousta informací vás čeká i v sekci Fotovýbava – otestovali jsme zajímavý systémový kompakt Fujifilm X-T10, skvělé záblesky od Bowens a porovnali osm nejžádanějších teleobjektivů na trhu. . .

    Digitální foto 144 – listopad 2015

    Podle důvěryhodných zdrojů je Peter Lik nejvýdělečnějším fotografem, který kdy vzal aparát do ruky. Zasloužil se o to prodejem snímku Fantom, za nějž byl anonymní kupec ochoten zaplatit šest milionů dolarů, tedy přes 147 milionů Kč. Nás může těšit aspoň to, že Likovi v krvi koluje trochu české krve, je to potomek někdejších českých emigrantů. Pokud tedy toužíte stát se komerčně úspěšným fotografem, přečtěte si velký rozhovor tohoto čísla.
    Kromě toho doporučuji článek o fotobankách. Najdete v něm mnoho cenných rad zejména od viceprezidenta přes obsah v Shutterstocku. Mimochodem, tipněte si, kolik se v nabídce této agentury objeví denně nových fotografií a videí. . .

    Digitální foto 145 – prosinec 2015

    Tématem tohoto měsíce je fotografování krajiny – ať už lesů a hájů, mořského pobřeží, či městských zákoutí. Na tématu se podílelo několik uznávaných profesionálů a uvozuje ho magická fotografie Janka Sedláře, kterou pořídil v Bílých Karpatech. A stejný snímek najdete i na obálce. . .











    conquistador, livia23, Lunik10,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!





    0
    Anrel
    Ratio 0.06

    Clen

    29/02/2016 20.35.59
    Super praca mockrat vdaka

    0
    matolo
    Ratio 0.09

    Clen

    05/01/2016 14.11.51
    VĎAKA MOC


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.242 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 23:29
    sql

    TOPlist