Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Durrenmat Friedrich - Proces o osli stin (Ornest Jiri, Nada Konvalinkova, Jiri Labus &)cro2006(1h19m) | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Durrenmat Friedrich - Proces o osli stin (Ornest Jiri, Nada Konvalinkova, Jiri Labus &)cro2006(1h19m) Názov:Durrenmat Friedrich - Proces o osli stin (Ornest Jiri, Nada Konvalinkova, Jiri Labus &)cro2006(1h19m) Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Mluvené slovo - Velikost:95.2 MB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2022-02-27 Peerov:3 (Seed: 3, Leech: 0)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky





    UKÁZKA





    Friedrich Dürrenmatt : Proces o oslí stín
    čas: (1h19m) L.P 2006 čro
    účinkují: (Ornest Jiří, Naďa Konvalinková, Jiří Lábus &)










    Proces o oslí stín – pod tímto titulem napsal švýcarský dramatik Friedrich Dűrrenmatt rozhlasovou hru, ve které zpracoval příběh o směšném sporu, který přeroste do obludných společenských rozměrů s ničivými následky.

    Švýcarský dramatik, prozaik a esejista Friedrich Dürrenmatt (1921 – 1990) je znám jako jeden z nejvýznamnějších světových autorů XX. století. Jeho pohled na svět byl vždycky kritický a jeho ambicí nebylo nic jiného než být autorem zneklidňujícím a nepohodlným. Psal příběhy, které nutí přemýšlet, domýšlet, aplikovat, vztahovat k sobě a na sebe.

    Člověka zobrazoval v dramatických situacích, které směřovaly k „nejhoršímu možnému obratu“. Tato metoda mu umožňovala domýšlet situaci člověka do krajních důsledků a tím i předvídat nejhorší možná nebezpečí. Doufal, že takový postup ve svém důsledku může pomoci podobným nebezpečím se vyhnout.

    Dürrenmatt byl vášnivý moralista a sžíravý ironik. Jako dramatik považoval komedii za nejvhodnější žánr, kterým je možné zobrazit současný svět i s jeho tragickými aspekty a paradoxy. Svá stanoviska realizoval prostřednictvím dramatické ironie. Jeho tvorbu také provázel výrazný smysl pro humor a nadhled. Svůj dramatický talent dokázal rovněž uplatnit v práci pro rozhlas.

    Velice rád si vypůjčoval náměty z historie. Staré tradiční příběhy, klasické báje a mýty mu často poskytovaly vděčný základ pro zcela nová a originální zpracování. Ve své tvorbě také nezřídka využíval formy soudního přelíčení. Příkladem toho je i rozhlasová hra Proces o oslí stín. Dürrenmatt se v tomto případě volně inspiroval příběhy, které v 18. století literárně zpracoval německý spisovatel Christoph Martin Wieland v humoristického románu Příběh Abdeřanů.

    Dürrenmattova hra Proces o oslí stín je komedií o hlouposti a jejích následcích. Je to groteskně komediální příběh jednoho směšného sporu, který – živen vychytralostí a bezohledným politikařením - přeroste do obludných společenských rozměrů s ničivými následky.

    Reprízu rozhlasové inscenace režiséra Ivana Chrze vysílá Český rozhlas 3 - Vltava 5. března 2011 ve 14 hodin.

    Hru si můžete poslechnout od 6. do 12. března 2011


    Formát : MP3
    Bit rate mode                            : Constant
    Bit rate                                     : 160 kb/s
    Kanál(y)                                    : 2 kanály
    Sampling rate                            : 44,1 kHz










    gomez79, K28ttt46, haseki, Zmetek209, Jumanji1975, NikolSch, Hippies,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!


    No comments...


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.271 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 00:15
    sql

    TOPlist