Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

FOREWARNED - CZ | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    FOREWARNED - CZ Názov:FOREWARNED - CZ Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Hry na Windows - Velikost:4.3 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2024-05-05 Peerov:1 (Seed: 1, Leech: 0)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky



    FOREWARNING v1.0 (Release) + CZ

    Žánr: Dobrodružné, Z pohledu první osoby, 3D

    Steam Uživatelské hodnocení: 91 % uživatelských recenzí je kladných (na základě 4,330 recenzí

    Jazyk rozhraní: angličtina, čeština, francouzština, italština, němčina, španělština - Španělsko, španělština - Latinská Amerika, japonština, korejština, portugalština - Portugalsko, ruština, zjednodušená čínština, turečtina, thajština
    Jazyk zvuku: angličtina

    Minimální požadavky:
    Operační systém: Windows 7 (x64)
    Procesor: Intel i3-6100 / AMD Ryzen 3 1200, FX4350 nebo vyšší
    Operační paměť: 8 GB
    Grafická karta: NVIDIA GTX 970 / AMD Radeon R9 290
    DirectX: 9.0c/10/11/12 Místo
    na pevném disku: 13.1 GB

    https://en.riotpixels.com/games/forewarned/screenshots/26/?utm_source=emb-gfx-bbcode&utm_medium=image&utm_campaign=rp-mass

    Popis:

    FOREWARNING je 1-4 hráč kooperativní survival hororová hra, kde vy a vaši přátelé se vydáte na expedici do strašidelných starověkých egyptských hrobek. Zkoumejte jevy, sbírejte poklady, objevujte tradice, přežívejte nebezpečí a vyhánějte zlo, které se skrývá uvnitř.

    Vybavte se a ponořte se do hloubky:
    Hrajte sólo, se skupinou přátel nebo si najděte veřejnou lobby online. Využijte všechny nástroje, které máte k dispozici, abyste zjistili jméno mumie, která straší v ruinách, a vstupte do vnitřní komnaty hrobky. Získejte posvátnou relikvii spolu s dalšími poklady, které cestou najdete.

    Přežijte hrůzy uvnitř:
    Mumie, které v těchto hrobkách straší, známé také jako prokletý mejai, se fyzicky projeví ve snaze zabránit vám v útěku. Každý mejai má jedinečné vlastnosti a schopnosti. Překonejte jejich silné stránky a využijte jejich slabosti k tomu, abyste unikli svému životu.

    Prozkoumejte procedurálně generované hrobky:
    Vyberte si z dvanácti jedinečných map zasazených do živě detailních a bohatých prostředí po celé Sahaře. Každý typ mapy má odlišnou procedurálně generovanou staroegyptskou hrobku, která má téměř nekonečné možnosti rozložení, takže žádné dva průchody hrou nejsou nikdy stejné, každá obsahuje své vlastní tvory, pasti, hádanky a další jedinečné funkce, které je třeba objevit.

    Zbavte se zla:
    Starověké texty naznačují, že existuje způsob, jak zahnat zlo, které straší v těchto ruinách, a to provedením rituálu v nejnižším patře hrobky. Podlehnete chamtivosti a ponoříte se hlouběji do temnoty, abyste ukončili prokletí a našli poklad nesrovnatelné hodnoty, nebo se spokojíte s odchodem se svým životem?

    Smrt je jen začátek:
    Když zemřete, budete mít možnost vrátit se jako služebník mejai. Udržíte si zdání svého dřívějšího já a pomůžete zbývajícím přeživším, nebo prokážete loajalitu svému novému pánovi? Zažijte jedinečnou mechaniku posmrtného života a vraťte se jako mumie.

    Herní funkce

    Podpora PC a VR Crossplay: Hrajte v režimu PC nebo hrajte v režimu VR.
    Poziční hlasový chat: Taktizujte se svými spoluhráči díky herní blízkosti a globálnímu hlasovému chatu.
    Systém obchodu s předměty: Jak sbíráte zlaťáky, můžete si kupovat nové vybavení a vylepšovat své stávající nástroje, aby byly silnější a efektivnější.
    Sbírka pokladů: Během svých výprav můžete také najít vzácný poklad, který bude vystaven ve vstupní hale, aby jej všichni mohli obdivovat, jakmile jej získáte.
    Hluboká tradice: V ruinách lze nalézt více než 150 stránek příběhu, které lze přepsat, aby odhalily příběh prokletého Mejaie.
    Další věci: Čeká na vás postup hráče, přizpůsobení postavy, archeologické úkoly, prestiž, možnosti přizpůsobení obtížnosti a mnoho dalšího!








    agentmilan,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!





    0
    ducek247
    Ratio 1.26

    Member+

    05/05/2024 13.32.34
    Super, akorát by to chtělo dát v popisku správný název ta hra se jmenuje FOREWARNED

    0
    agentmilan
    Ratio 2.79

    Member+

    05/05/2024 10.25.26
    ahoj, prosím seedy díky moc...


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.016 sec. ] - [ GZIP: enabled ]
    Je zhruba 07:37
    sql

    TOPlist