Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Fotosizer Professional Edition 2.9.0.548 Final (x86/x64)(2015)(CZ) | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Fotosizer Professional Edition 2.9.0.548 Final (x86/x64)(2015)(CZ) Názov:Fotosizer Professional Edition 2.9.0.548 Final (x86/x64)(2015)(CZ) Hodnocení:N/A Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Programy - Velikost:2.9 MB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2015-10-28 Peerov:0 (Seed: 0, Leech: 0)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky




    Jazyk: MULTI: EN,ES,PO,HU,CZ atd.
    Licence: CRACK
    Minimalní konfigurace: Windows XP,Vista,7,8, 8.1 & 10 32 and 64 bit
    Odkaz na recenzi: http://www.fotosizer.com/
    Verzia:   2.9.0.548
    Rok vyd:  2015






    TRANSLATOR!
    Stále častěji, sdílení fotografií na internetu je stále více a více populární. Fotky, reprezentované jako soubory JPEG z digitálních fotoaparátů, pořízených při vysokých rozlišeních jsou příliš velké, aby poslat přes internet, s pár fotek končí na 5 mega bajtů. Nahrávání jednu fotografii na webových stránkách pro sdílení fotografií je v pořádku, ale 10, 20, nebo dokonce více, může to trvat věčně, a to zejména na připojení dial-up.
    S Fotosizer, můžete zmenšit soubory obrázků JPEG, spolu s dalšími podporovanými formáty, a dramaticky snižuje dobu přenosu internet, což vám umožní snadno a rychle připravit své sbírky obrázků, které mají být zveřejněny na webu.
    Pomozte odemknout fotografie z digitálního fotoaparátu. Použijte Fotosizer dávkové velikost fotografií takže je jednodušší a rychlejší na e-mail s přáteli, nahrát na webové stránky pro sdílení fotografií nebo nahrát na webové stránky, které nabízejí služby pro tisk fotografií.
    Fotosizer vám umožní změnit velikost ve 3 snadných krocích, což vám umožní vybrat fotografie, které chcete změnit velikost, rozměry, a kam chcete uložit nové fotografie.
    Změna velikosti rychle a snadno pomocí přednastaveného seznamu velikostí, včetně iPod, iPhone, PSP a Sony velikosti obrazovky.
    Změní velikost fotografie obrazové soubory pro:
    E-mail E-mailové přílohy
    Umožňuje fotografie, které chcete být e-mailem bez obav z e-mailu opět staví na nohy, protože je příliš velký pro poštovní schránky příjemce.
    Webové stránky Webové stránky
    Umožňuje miniatury fotografií, který se zobrazí na webových stránkách, které jsou menší velikosti souboru než originály. To umožňuje webové stránky, které mají být naloženo rychleji a zajišťuje lepší webové prohlížení webu.
    Sdílení Foto Foto-sdílení webových stránek
    Umožňuje fotografie, které mají být rychle nahrát do foto-sdílení webových stránek, jako je Flickr, Snapfish.
    Foto tiskne Online Photo-tiskových služeb
    Umožňuje vaše fotografie, které chcete nahrát do on-line foto-tiskové služby, jako je Kodak, Snapfish, mnohem rychlejší.
    EBay eBay a další aukční stránky
    Docela často, bude eBay a další on-line aukční web výpisy obsahují fotografie produktu (ů), které se prodávají. Fotosizer vám umožní změnit velikost fotky produktu, takže pak můžete je zobrazit více snadno a rychle na vaše Pozor výpis.
    Slideshow Slide show
    Fotosizer umožňuje dávkové velikost všechny fotografie, které budete chtít v prezentaci na stejnou velikost, dává mnohem lepší vzhled prezentace.
    Kancelářské dokumenty Office dokumentů a prezentací
    Fotosizer umožňuje změnu velikosti obrázků před jejich přidání do dokumentů aplikace Microsoft Word, PowerPoint či prezentací. To snižuje "nafouklé", velikost souboru dokumentu, který umožňuje dokumenty, které mají být zaslány e-mailem, otevřel rychleji.


    KOMPLETNÝ VIDEO NÁVOD!





    VIDEO PREZENTÁCIA OD VÝROBCU!





    ORIGINAL ANGLICKY TEXT!Increasingly, sharing photos on the internet is becomming more and more popular. Photos, represented as JPEG files from digital cameras, taken at high resolutions are far too large to send over the Internet, with some photos ending up at 5 mega bytes. Uploading one photo to a photo sharing website is fine, but 10, 20, or even more, this can take forever, especially on a dial-up connection.

    With Fotosizer, you can shrink JPEG image files, along with other supported formats, and dramatically reduce internet transfer times, enabling you to quickly and easily prepare your image collections to be published on the web.

    Help unlock the photos from your digital camera. Use Fotosizer to batch resize your photos making it easier and faster to email to friends, upload to photo sharing websites or upload to websites that offer photo printing services.

    Fotosizer lets you resize in 3 easy steps, allowing you to choose the photos you want to resize, the dimensions, and where you want to save the new photos.

    Resize quickly and easily using a preset list of sizes including iPod, iPhone, and Sony PSP screen sizes.

    Resizes photo image files for:
    Email Email attachments
    Allows photos to be emailed without fear of the email bouncing back because it is too big for the recipient's mailbox.
    Web pages Web pages
    Allows photo thumbnails to be displayed on websites, that are smaller in file size than the originals. This allows the web pages to be loaded quicker and ensures a better web browsing experience.
    Photo sharing Photo-sharing web sites
    Allows photos to be uploaded quickly to photo-sharing websites such as Flickr, Snapfish.
    Photo prints Online photo-printing services
    Allows your photos to be uploaded to online photo-printing services such as Kodak, Snapfish, much quicker.
    eBaY ebaY and other auction sites
    Quite often, ebaY and other online auction site listings will contain photos of the product(s) being sold. Fotosizer allows you to resize your product photos so that you can then display them more easily and quickly on your aution listing.
    Slideshow Slide shows
    Fotosizer allows you to batch resize all the photos that you might want in a slide show to the same size, giving a much better appearance to the slide show.
    Office documents Office documents and presentations
    Fotosizer allows you to resize your images before adding them to your Microsoft Word documents, or PowerPoint Presentations. This reduces "bloated" document file sizes, allowing documents to be sent by email, opened quicker.









    svec,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!





    -1
    samasjan36
    Ratio 0.26

    Clen

    31/10/2015 18.02.09
    blbost


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.271 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 22:29
    sql

    TOPlist