Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Founders' Fortune (1.0.6 - 1)(2020)(CZ)[GOG] | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Founders' Fortune (1.0.6 - 1)(2020)(CZ)[GOG] Názov:Founders' Fortune (1.0.6 - 1)(2020)(CZ)[GOG] Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Hry na Windows - Velikost:482.0 MB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2021-02-13 Peerov:2 (Seed: 2, Leech: 0)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky



    Founders' Fortune (1.0.6 - 1)(2020)(CZ)[GOG]



    Rok vydání: 2020
    Žánr: Simulace / Strategie
    Lokalizace: CZ (multi)
    Verze: 1.0.6 - 1
    Ochrana: DRM free (GOG)

    Popis:
    Fantasy strategie se zaměřením na kreativní budování, psychologii kolonistů a obranu základny. Převezměte kontrolu nad zdroji, zemědělstvím, výrobou, nástroji, brněním, obchodováním a výzkumem, stejně jako s přáními, očekáváními, a také majetkem každého kolonisty.
    -Vybudujte svoji kolonii
    Když dorazí vaši kolonisté, nemají na sobě nic jiného než oblečení. Převezměte kontrolu nad nimi a řeknete, aby sbírali materiály, a také stavěli zdi, podlahy a nábytek.
    Nejste omezeni na předdefinované budovy! Navrhněte si své vlastní domy a upravte je podle svých představ. Existují desítky konstrukčních a nábytkových prvků, které můžete použít k vytvoření osady, o které jste vždy snili!
    -Pečuj o své kolonisty
    Kolonisté jsou vaší nejvyšší prioritou. Nejprve jim musíte poskytnout jídlo a přístřeší. Ale svět je plný nebezpečí! Infekce se může stát nejsilnějšímu válečníkovi smrtelnou a mor může vyhladit celou vaši kolonii.
    Každý kolonista reaguje na události, veselé i smutné, a odráží to ve svém chování. Šťastní kolonisté dostanou boost produktivity - nešťastní kolonisté se mohou rozčílit.
    -Založte si farmu
    Na jídle záleží. Dobré jídlo dělá kolonisty šťastnými, naopak špatné jídlo dělá kolonisty nemocnými, málo jídla kolonisty zpomaluje a bez jídla kolonisti umírají.
    Pěstujte různé sezónní plodiny a připravte si kuchyň, která vám připraví lahodná jídla. Nezapomeňte jednat rychle a zásobit jídlem se před krutou zimou, Když na vaše pole sestoupí roj hladových brouků!
    -Přežijte Zimu
    Využijte čas, který máte a ujistěte se, že máte uloženo dostatek jídla, protože se blíží zima. Doufejme, že spotřebu jídla nebudete muset snížit na polovinu - protože to oslabí vaše kolonisty.
    Když zásoby potravin ubývají a mrazivý studený vítr vane venku, tak je snadné ztratit naději...
    -Obchodujte se zbožím a zbohatněte
    Koluje zpráva, že vaše kolonie začala vyrábět zboží. Přívítejte obchodníky a zjistěte, zda můžete získat dobrou nabídku na některé starodávné svitky nebo koupit další jídlo k přípravě na zimu.
    Snažte se udržovat produkci, abyste měli vždy co prodávat. Zralá kolonie musí platit dobré platy, aby byli všichni šťastní. Pokud je morálka nízká, mince mohou dokonce koupit trochu štěstí!
    -Vyzkoumej technologie
    Stavba vašeho domu je dlouhý proces a zdroje a pracovní síla nejsou jediné věci, které potřebujete. Inteligentní osadníci věnují spoustu času výzkumu nových technologií, čímž odemykají lepší vybavení, nový nábytek a konstrukční prvky.
    Pečlivě vybírejte vědce - pokud jejich osobnost nesedí pro tento typ práce, nebudou dělat velký pokrok.
    -Chraňte svoji základnu
    Nejste sami v této nové zemi, které říkáte domov. Tikigoblini, kteří tam žijí, nejsou tak šťastní z vašeho usazovacího úsilí a mohli by vás navštívit, aby vás zastavili.
    Vycvičte své kolonisty ve válečném umění a vybavte je nejlepšími zbraněmi a brněním, které máte. Postavte zdi a věže, abyste zajistili bezpečnost své kolonie - tak se vaši nepřátelé budou jen těžko snažit se s vámi potýkat!







    Požadavky:
    Minimální:
    CPU: Vyžaduje 64bitový procesor a operační systém
    Paměť: 4GB RAM
    Grafika: Intel HD 4000
    HDD: 500MB volného místa

    Doporučené:
    CPU: Vyžaduje 64bitový procesor a operační systém
    Paměť: 6GB RAM
    Grafika: GeForce GTX 960
    HDD: 500MB volného místa










    Luba1963, Nightroad, miroes, Mochna, Roman376,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!





    -1
    miroes
    Ratio 2.72

    Member+

    14/02/2021 09.13.51
    bezvadna hra..diik  


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.266 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 23:18
    sql

    TOPlist