Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Free YouTube To MP3 Converter 4.3.52.630 Premium Crack | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Free YouTube To MP3 Converter 4.3.52.630 Premium Crack Názov:Free YouTube To MP3 Converter 4.3.52.630 Premium Crack Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Programy - Velikost:84.7 MB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2021-08-10 Peerov:0 (Seed: 0, Leech: 0)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky






    Quote:
    Bezplatný prevodník YouTube na MP3 je jednou z najlepších aplikácií, ktoré budú potrebovať používatelia, ktorí sa rozhodnú previesť video do hudobného súboru. Je to nevyhnutné pri „premene“ klipov na skladbu, pri práci s online knihami, ktoré učia video, kde nie je dôležitý obrázok atď. Pri prevode sa kvalita nestratí. Konverzia je možná v akomkoľvek formáte. K dispozícii je funkcia viacvláknového nahrávania - súčasne je možné previesť dokonca desiatky videí. Služba je obľúbená a osvedčená - používa ju viac ako 780 000 ľudí.

    V práci bezplatný prevodník youtube na mp3 je elementárny. Po spustení aplikácie sa zobrazí riadok, do ktorého musíte vložiť adresu videa z hostingu YouTube. Môžete vložiť celý zoznam skladieb, tiež prevzatý z YouTube (na zoznamy skladieb existuje špeciálny odkaz). Potom sa musíte rozhodnúť pre formát. Bez ohľadu na zvolený formát sa kvalita nezhorší. Teraz kliknite na tlačidlo „Stiahnuť“ a určte, kam sa materiál uloží. Na YouTube sú spravidla do zoznamu skladieb vložené albumy interpretov. Nie je teda potrebné sťahovať každé video zvlášť. Exkluzívnou vlastnosťou prevodníka je, že automaticky sťahuje všetky videá jediným odkazom na zoznam skladieb. Na výstupe je zvuk čo najčistejší. Bez ohľadu na to, či zvolíte tradičný formát MP3 alebo OGG. Ak teda chcete počúvať kvalitnú hudbu, mali by ste si stiahnuť bezplatný prevodník mp3 na youtube! Názov súboru, aj keď si stiahnete zoznam skladieb, môžete ho ihneď určiť.

    Je tiež možné nastaviť značky, umelecké diela. Niektoré mimoriadne neobvyklé funkcie tu nie sú. Program podporuje iba jeden hosting videa. Nebudete napríklad môcť sťahovať videá z platforiem Rutube, Video a ďalších. Výstupný zvuk bude mať vysokú kvalitu iba vtedy, ak vo videu nie sú problémy so samotnou zvukovou stopou. Preto ak hovoríme o hudobných videách, stojí za to vyhľadať pôvodné, nie znova načítané video. Napriek existujúcim online službám, ktoré riešia rovnaké problémy ako bezplatný prevodník hudby z YouTube na MP3, je tento program jedinečný, prečo sa oplatí bezplatne prevziať nástroj na prevod videa z YouTube na MP3 zadarmo. Aplikácia funguje podľa iného algoritmu. To umožňuje rýchlejšie sťahovanie. Kvalita zvuku sa nestratí. A čo je najdôležitejšie, aplikáciu môžete použiť dokonca aj na stiahnutie stoviek videí. Po konverzii videa ho nemusíte sťahovať. Všetky akcie prebiehajú automaticky bez vašej účasti.

    Ako sa zaregistrovať a stiahnuť prevodník alebo ako získať plnú verziu:
    Stiahnite si súbor (archív) z nižšie uvedeného odkazu
    Rozbaľte a nainštalujte inštalátor ako obvykle (nespúšťajte aplikáciu)
    Ak antivírus odstránil opravu, deaktivujte ju pred spustením inštalácie.
    Skopírujte opravu do priečinka nainštalovaného programu
    Spustite opravu ako správca a použite opravu
    Teraz spustite aplikáciu
    Uži si to!









    mira999, Shadow79, Jozef017, karil, Piatro, RichardRalbovsky21,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!





    -1
    harry51
    Ratio 0.5

    Clen

    10/08/2021 16.19.36
    https://www.easymp3converter.com/youtube-to-mp3/v14/

    Bez sťahovania ďalšieho balastu do pc alebo nb a je to online a free


    --------------
    >> 10/08/2021 16.57.45
    Dudan_52: Dakujem za link, len potrebujem vysvetlit ako to funguje.Zadal som link z Youtube a nic sa nedeja, dik.


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.224 sec. ] - [ GZIP: enabled ]
    Je zhruba 10:40
    sql

    TOPlist