Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Freemake Video Converter 4.1.11.58 Viacjazycny | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Freemake Video Converter 4.1.11.58 Viacjazycny Názov:Freemake Video Converter 4.1.11.58 Viacjazycny Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Programy - Velikost:52.9 MB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2020-07-28 Peerov:0 (Seed: 0, Leech: 0)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky




    Freemake Video Converter - Prevod videa do AVI, MP4, WMV, MKV, 3GP, DVD, MP3, iPad, iPhone, PSP, telefóny s Androidom. Video na MP3 jedným kliknutím! Roztrhajte a napaľujte DVD. Konvertujte YouTube na MP4, AVI atď. Pomocou programu Freemake! Zaručený výsledok.
    200+ vstupných formátov:
    Vstup všetkých video súborov: AVI, MP4, MKV, WMV, MPG, 3GP, 3G2, SWF, FLV, TOD, AVCHD, MOV, DV, RM, QT, TS, MTS atď. Import hudby (MP3) , AAC, WMA, WAV) a fotografie (JPG, BMP, PNG, GIF), aby sa z nich urobilo video zadarmo a ľahko! Všetky podporované formáty

    Výstup do AVI, MP4, MKV, FLV, 3GP, MP3, HTML5:
    Prevod videa zadarmo do najpopulárnejších formátov videa. Ripujte DVD filmy (nechránené) na AVI, WMV, MP4, MPEG, MKV, FLV, SWF, 3GP. Konvertujte video na Flash a vložte ho priamo na svoju webovú stránku. Vytvorte video HTML5 (Ogg, WebM, H.264) pre moderné webové prehliadače.

    Prevod zadarmo na iPod, iPhone, iPad, PSP, Android:
    Optimalizujte videá pre zariadenia Apple, Sony a Android. Prevod videí zadarmo na iPod Classic, iPod Touch, iPod Nano, iPod 5G, iPhone, iPad, Sony PSP, PS2, PS3, BlackBerry, Samsung, Nokia, Xbox, Apple TV, mobilné zariadenia Android, smartfóny atď.

    Najrýchlejší video konvertor s CUDA a DXVA:
    Freemake je jediný bezplatný prevodník videa, ktorý obsahuje integrované technológie CUDA a DXVA pre najrýchlejšiu konverziu videa a menšie využitie procesora. Softvér automaticky zisťuje optimálne parametre prevodu a zapína / vypína CUDA a DXVA pre lepšie výsledky konverzie.

    Napaľovanie videa Blu-ray:
    Prevod filmov do formátu Blu-ray a vypaľovanie vysokokvalitných diskov BD zadarmo. Vytvárajte disky Blu-ray z akéhokoľvek vstupného obsahu: videa, zvuku, fotografií, adries URL. Napaľujte viac kópií Blu-ray a výsledné video Blu-ray uložte na HDD ako obraz ISO alebo do priečinka Blu-ray.

    Napaľovanie DVD - až 40 hodín:
    Na rozdiel od iného softvéru nemá náš bezplatný video konvertor dvojhodinový limit a dokáže napaľovať DVD video až 20 hodín na štandardné DVD alebo 40 hodín na DVD-DL. S naším bezplatným konvertorom videa môžete vytvárať viac kópií DVD a výstupné DVD video uložiť do svojho počítača ako obraz ISO alebo do priečinka DVD.

    Video Converter s podporou titulkov:
    Prevod DVD, MKV, MOV s vloženými titulkami do ľubovoľného formátu videa alebo zariadenia zadarmo. Pridajte k ľubovoľnému videu externé titulky SSA / SRT / ASS pomocou nášho bezplatného videokonvertora.

    Pokročilý editor predvolieb:
    Prispôsobte parametre prevodu úplnej kontrole výstupného výsledku. Vytvorte si vlastné predvoľby vytvorením video a zvukových kodekov, veľkosti rámca atď. Vyberte ikonu a uložte si vlastné predvoľby pre ďalšie použitie pomocou nášho bezplatného videokonvertora.

    Nahrajte fotografie a MP3 na YouTube:
    Odovzdávajte videá, prezentácie fotografií, MP3 na YouTube pomocou nášho bezplatného konvertora videa. Nahrajte na YouTube súbory AVI, WMV, MP4, 3GP, JPG, BMP, GIF, MP3. Program rozdelí videá (ak je to potrebné) na 15 minútové časti a vloží ich do jedného zoznamu videí YouTube.

    Vykonajte prezentácie a vizualizácie:
    Zdarma Zmeňte fotografie a MP3 na prezentácie s hudbou na pozadí. Upravte prezentáciu: pridajte, odstráňte a zamiešajte fotografie, povoľte efekt panorámy. Vytvárajte hudobné vizualizácie a nahrávajte fotografie na YouTube zadarmo!

    Vystrihnúť, pripojiť sa, otočiť, obmedziť veľkosť, upraviť na pomer strán:
    Vystrihnite časti videa zo súboru. Prevrátiť alebo otočiť video. Pridajte niekoľko videí do jedného súboru a pridajte prechody medzi časťami. Prispôsobte veľkosť výstupného súboru ľubovoľnému limitu (napr. 700 Mb, 1,4 Gb, 4,7 Gb). Upravte výstupné video podľa stanoveného pomeru strán: pridajte čierne pruhy, roztiahnutie, zväčšenie, automatické nastavenie.









    Jozef017, Antonelo1, tnt32, janci24, paliSS, soucek-jiri, birell12, zdenoooo, hora1000014, Vtipny, petersekela, lota83, Makan188, mamat100, Tomkl310781, andras95, capac, Zdenanek11, adamiton, runymore, runymore, LuisC, JaOn, bigfoot, radekja, RSCZ, RSCZ, pavla23, bigsteven, dulas66, davulka, sabbath, Vendol, joz3f, 2921, serPreclik, nordiczech12345, pepa43, Ratatan, madamdomin, BitschCZ, Gabriel_sipos, Bagar, Mapi, Olušek,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!





    -6
    Dudan_52
    Ratio 0.71

    VIP

    28/07/2020 09.16.46
    Defender hlasi trojan


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.223 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 13:15
    sql

    TOPlist