Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Gaiman Neil - Nikdykde (Maedhros)(11h02m56s) | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Gaiman Neil - Nikdykde (Maedhros)(11h02m56s) Názov:Gaiman Neil - Nikdykde (Maedhros)(11h02m56s) Hodnocení:N/A Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Mluvené slovo - Velikost:607.8 MB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2021-06-11 Peerov:6 (Seed: 6, Leech: 0)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky




    Gaiman Neil - Nikdykde

    čte: Maedhros
    čas: 11h02m56s








    Nikdykde (v originále Neverwhere) je fantasy román britského spisovatele Neila Gaimana. Tato městská fantasy se odehrává v prostředí londýnského podzemí zvaného Podlondýn. Území na které se lze dostat jenom překročením „prahu“ míst, na nichž se civilizovaní lidé obvykle pohybují. V románu má toto překročení za následek zároveň to, že dotyčný, který je součástí tohoto podzemního světa, přestane být až na výjimky viditelný v našem světě. Příběh spojuje klasické prvky urban fantasy a mýtu a využívá postav ze staré literatury, kterým z části ponechává jejich původní charakter a z části jej mění. Román čtenáře zároveň zavádí do starších dob a orientaci při čtení pomáhá alespoň částečná znalost londýnského prostředí.

    Richard Mayhew je nudný londýnský úředníček. Nejadrenalinovější věc v jeho životě představuje sbírka kýčovitých trollů, kterými si zkrášlil pracovní stůl. Když ale doprovází svou přítelkyni na důležitou pracovní schůzku, vypadne ze zdi zraněná dívka. Richard udělá chybu a pomůže jí. Druhý den si ho lidé na ulici nevšímají, kreditka nefunguje a jeho byt je na prodej. Jako by Richard nikdy neexistoval. Dívka jménem Dvířka sloužila jako klíč do tajemného Podlondýna a Richard dveře nevědomky otevřel?



    mediainfo



       
       


    Poznání? je to brána do ráje nebo pekla    to určí procházející


    Po stažení seed prosím


    Po stažení seed prosím










    margharethe, 1234DURKO, gurp, gomez79, jardakol, haseki, Miira, Abastafidli, vojta229, nonder, pianpian, Komediant1842, Jablonka,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!


    No comments...


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.280 sec. ] - [ GZIP: enabled ]
    Je zhruba 19:38
    sql

    TOPlist