Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Gammadyne Centurion Setup 33.0 | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Gammadyne Centurion Setup 33.0 Názov:Gammadyne Centurion Setup 33.0 Hodnocení:N/A Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Programy - Velikost:42.9 MB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2019-07-06 Peerov:0 (Seed: 0, Leech: 0)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky





    Ste pripravený distribuovať softvérový diel? Nepracujte celé týždne s komplikovaným inštalátorom. Strávte pár minút s programom Centurion Setup a vytvorí profesionálny softvérový inštalátor pre systém Windows v samostatnom komprimovanom spustiteľnom počítači. Podporuje viacero jazykov, prispôsobenie rozhrania, inštaláciu DLL, opravu, ochranu heslom a oveľa viac. Inštalačný program môže nainštalovať DLL operačného systému (napríklad tie, ktoré vyžaduje jazyk Visual Basic). Ak sa v súčasnosti používa DLL, používateľ bude vyzvaný reštartovať počítač na dokončenie inštalácie. Kontrola verzie a dátumu sa vykonáva podľa DLL podľa pokynov spoločnosti Microsoft. Inštalačný program môže nainštalovať asociáciu medzi typom súboru a jedným z vašich programov, napríklad spôsobom, akým sú súbory .TXT spojené s programom Poznámkový blok. Po priradení typu súboru môže používateľ dvojitým kliknutím na ľubovoľný súbor tohto typu spustiť program. Alebo používateľ môže kliknúť pravým tlačidlom na pridružený súbor pre menu možností.

    Kľúčové vlastnosti:

    Vlastný spustiteľný súbor
    Centurion Setup vytvára spustiteľné inštalačné programy, ktoré sú samostatné v jednom súbore. Jediný súbor je ľahko stiahnutý, nevyžaduje žiadny softvér, ako je WinZip, aby sa dekomprimoval, a zabezpečuje prítomnosť všetkých inštalačných súborov.

    Riadiace náklady inštalatéra sú len 1 MB a kompresný motor dosahuje veľmi vysoký kompresný pomer. Budete sa diviť, ako malý Centurion Setup môže urobiť inštalatéra. Malý inštalátor zníži zaťaženie vášho webového servera a zníži počet neúspešných sťahovaní.

    Odinštalujte podporu
    Centurion Setup môže voliteľne poskytovať podporu pri odinštalovaní produktu. Používateľ bude môcť produkt odinštalovať jedným z nasledujúcich spôsobov:

    Možnosť "Pridať alebo odstrániť programy" v ovládacom paneli.
    Skratka ponuky Štart (voliteľné).
    Skratka pre pracovnú plochu (voliteľné).

    Viacjazyčné a prispôsobenie rozhrania
    Inštalátor je schopný prezentovať používateľské rozhranie v angličtine, francúzštine, nemčine, španielčine, holandčine, nórčine, taliančine, portugalčine, švédčine, dánčine, fínčine a afrikánčine. Všetky reťazce, ktoré sú zobrazené v používateľskom rozhraní, je možné upraviť. Je možné pridať celý jazyk.

    Zdieľaná podpora súborov
    Inštalačný program môže nainštalovať DLL operačného systému (napríklad tie, ktoré vyžaduje jazyk Visual Basic). Ak sa v súčasnosti používa DLL, používateľ bude vyzvaný reštartovať počítač na dokončenie inštalácie. Kontrola verzie a dátumu sa vykonáva podľa DLL podľa pokynov spoločnosti Microsoft.

    Inštalátor môže nainštalovať referenčné zdieľané súbory v adresári spoločnosti. Zdieľané súbory môžu používať viaceré aplikácie a nahrádzajú sa len nedávno datované súbory. Iba pri odinštalovaní posledného programu, ktorý používa zdieľaný súbor, bude súbor odinštalovaný.

    Združenia súborov
    Inštalačný program môže nainštalovať asociáciu medzi typom súboru a jedným z vašich programov, napríklad spôsobom, akým sú súbory .TXT spojené s programom Poznámkový blok. Po priradení typu súboru môže používateľ dvojitým kliknutím na ľubovoľný súbor tohto typu spustiť program. Alebo používateľ môže kliknúť pravým tlačidlom na pridružený súbor pre menu možností.

    Ak sa vyskytne existujúca asociácia typu súboru, inštalátor vytvorí zálohu, ktorú obnoví odinštalátor. Tiež máte povolené nainštalovať kontextové možnosti pre bežný typ súboru, ako sú súbory .TXT.

    Pridané vlastnosti:

    Centurion Setup a inštalatérov, ktoré vytvára, bežia vo všetkých verziách Windows® 10, 2016, XP, 2003, Vista, 2008, 7, 8 a 2012 vrátane 64-bitových verzií.
    Inštalátori vytvorení aplikáciou Centurion Setup môžu byť distribuované úplne bez licenčných poplatkov.
    Inštalačný program Centurion Setup je odolný proti bulletom a mimoriadne spoľahlivý. Nikdy od zákazníka nebude sťažnosť, že inštalačný program narazil.
    Môže inštalovať ovládače zariadení, rozšírenia ovládacieho panela a balíky .MSI.
    Súbory COM môžu byť nainštalované a zaregistrované v operačnom systéme. Zahŕňa ovládacie prvky ActiveX a knižnice typu .TLB.
    Kľúče a hodnoty databázy Registry môžu byť nainštalované a odinštalované. Pre dáta špecifické pre používateľa je možné inštalovať samostatnú hodnotu pre každého používateľa.
    Na uspokojenie špeciálnych potrieb môže byť pred a po inštalácii aj odinštalovaní vykonaná dávka príkazov MS-DOS. Ďalšia dávka môže byť spustená po ukončení inštalátora, možno spustiť vlastný konfiguračný program.
    Inštalačný program môže pridávať výnimky do brány firewall systému Windows.
    Inštalačné programy Centurion Setup môžu byť digitálne podpísané. Zrušte začiarknutie políčka "Use Checksums" v priečinku Build, aby inštalátor nehlásil, že bol poškodený.
    Pred inštaláciou je možné vytvoriť bod obnovenia.
    Inštalačný program sa môže nainštalovať na predvolené umiestnenie alebo požiadať koncového užívateľa, na ktorom majú byť súbory nainštalované.
    Inštalačný program môže vytvoriť skratky pre pracovnú plochu a / alebo skratku Štart na ľubovoľný inštalovaný súbor. Skratky na pracovnej ploche môžu byť voliteľne umiestnené v priečinku. Skratky pre pracovnú plochu a ponuku Štart môžu byť voliteľne sprístupnené všetkým používateľom alebo iba užívateľovi, ktorý nainštaloval produkt.
    Akýkoľvek nainštalovaný súbor môže byť nakonfigurovaný na otvorenie


    Domovská stránka produktu:


    Code
    https://www.gammadyne.com/centurion.htm











    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!


    No comments...


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.575 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 20:32
    sql

    TOPlist