Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Henning Mankell - 8 knih (CZ)(1991-2008) | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Henning Mankell - 8 knih (CZ)(1991-2008) Názov:Henning Mankell - 8 knih (CZ)(1991-2008) Hodnocení:N/A Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Knihy a Časopisy - Velikost:28.8 MB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2016-01-03 Peerov:2 (Seed: 0, Leech: 2)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky





                                     
    Henning Mankell

    Jazyk:  Cz
    Formáty dokumentů: Epub, Mobi, Pdb, Pdf
    Velikost:  28,8 Mb


    Série: Případy komisaře Wallandera





    Obsah
    Vrah bez tváře
    Originál vyšel: 1991
    1. v sérii

    Jednoho lednového mrazivého rána zazvoní inspektoru Wallanderovi telefon. Vypadá to na rutinní případ. Když však detektiv přijíždí na osamocenou švédskou farmu, objevuje krvavou lázeň. Starší muž byl mučen a ubit. Farmářova žena, škrcená zvláštním uzlem, umírá vzápětí v nemocnici. Před smrtí však stačí zašeptat „cizinec“. Jediné slovo, které rozpoutá vlnu násilí proti žadatelům o azyl z nedalekého uprchlického tábora. Události se chopí média a začnou hrát na národní strunu, což vyhovuje různým střetům, které zapříčiní laxní přístup státních orgánů. Netrvá to dlouho a jeden z nich skončí podpálením tábora a chladnokrevným zavražděním somálského uprchlíka. Má však komisař opravdu sledovat stopu cizinců? Vždyť bratr zavražděné ženy odhalil nové skutečnosti, které vyšetřování Wallanderova týmu komplikují. Tlak na komisaře se zvyšuje, je třeba jednat rozhodně, s chladnou hlavou a nenechat se vtáhnout do pasti všudypřítomné xenofobie.

    Psi z Rigy
    Originál vyšel: 1992
    2. v sérii

    Sovětské impérium padlo. Lotyšsko je nyní suverénní stát. Ale za ofi ciální autonomií stojí mocné síly, které jsou těsně propojeny s ruskou mafií. Je zima roku 1991. Tým inspektora Kurta Wallandera řeší nový případ: u švédského pobřeží byly vyplaveny dvě mrtvoly přimrzlé k sobě v hrůzostrašném objetí. Mrtví muži byli východoevropští zločinci a na první pohled oběti mafi e. Případ však brzy nabere hrozivý obrat poté, co se Wallander ocitne v Lotyšsku v Rize. Je zde ponořen do cizího mrazivého světa policejního dohledu, stěží zakrývajícího hrozby a lži. Pouze jeho zarputilá, podvědomá touha nalézt spravedlnost vynese pravdu na světlo.

    Bílá lvice
    Originál vyšel: 1993
    3. v sérii

    V poklidném kraji jižního Švédska zmizí Louisa Akerblomová, realitní makléřka, opora metodistické církve, manželka a matka. Neexistuje žádné vysvětlení ani motiv.
    Komisař Kurt Wallander je se svým týmem povolán případ vyšetřit. Wallander od samého začátku tuší, že oběť už není mezi živými. Zatím však nemá ani ponětí, jak daleko bude muset zajít, aby vraha dopadl.
    Mezitím v Jihoafrické republice zahájil prezident de Klerk spolu s Nelsonem Mandelou dlouhou cestu ke svobodě a zrušení apartheidu. Proti nim však stojí nelítostné síly, které se neštítí žádného zvěrstva. Wallander se najednou proti své vůli ocitá uprostřed tajného spiknutí, jehož cílem je uvrhnout Jižní Afriku do bezedného zoufalství. Nezbývá mu než s nasazením vlastního života zabránit ohavnému zločinu, který by znamenal přehrazení toku dějin.

    Usměvavý muž
    Originál vyšel: 1994
    4. v sérii

    Na silnici se z husté mlhy vynoří židle. Na ní sedí loutka v životní velikosti. Postarší advokát prudce zabrzdí a vystoupí z auta. Je to to poslední, co v životě udělá.
    Poté, co komisař Kurt Wallander při výkonu služby zabije člověka, propadne se do alkoholem poháněné deprese. Během dlouhých osamělých procházek po dánském pobřeží dospěl k rozhodnutí, že jeho čas u policie skončil. Vyhledá ho však starý přítel s prosbou o pomoc při vyšetřování podezřelé smrti jeho otce. Kurt o tom nechce nic vědět a chystá se podat výpověď. Tentýž den však zjistí, že onoho přítele nalezli zastřeleného. Okamžitě změní rozhodnutí a vrátí se do práce, aby vyšetřil případ dvojnásobné vraždy.
    Postupně odkrývá spletitou síť podvodů a za tím vším tuší věčně usměvavou tvář. Má to všechno nějakou souvislost? Ale zatímco je Wallander na stopě vraha, někdo je na stopě Wallanderovi.

    Ve slepé uličce
    Originál vyšel: 2006
    5. v sérii

    To léto patří k nejteplejším, jaká ve Švédsku lidé pamatují. Komisař Wallander se chystá na dovolenou s novou ženou, která se objevila v jeho životě, a doufá, že to jeho vzpurná dcera a stárnoucí otec nějak zvládnou bez něj. Jenže letní pohoda nemilosrdně skončí, když se před jeho očima upálí v řepkovém poli mladá dívka.
    Krátce nato udeří vrah, jehož bestialita nezná mezí. Za oběť si vybere bývalého švédského ministra spravedlnosti. Brzy se však ukáže, že zavražděný je jen první z řady obětí sériového vraha... Jaké je spojení mezi ministrem v penzi, úspěšným galeristou a obyčejným zlodějíčkem? Proč vrah oběti skalpuje? Kolik jich ještě bude? A kdo byla upálená dívka? Wallander usilovně hledá odpovědi a především toho, kdo má ta zvěrstva na svědomí. Nemá přitom ani tušení, že vrah je blíž, než by si přál.

    Neklidný muž
    Originál vyšel: 2009
    10. v sérii

    Poslední případ světoznámého komisaře Wallandera?
    Jednoho dubnového rána roku 2008 zmizí na své pravidelné procházce lesoparkem vysloužilý vysoce postavený námořní důstojník Hakan von Enke. Vyšetřování případu má na starosti stockholmská policie a komisař Wallander s ním nemá nic společného — tedy oficiálně. Jenže zmizelý důstojník se měl stát tchánem jeho dcery. A tak se Wallander brzy zaplete do věcí, po kterých mu úředně nic není, slibuje, co vzápětí nesplní, dokonce i lže, když je to zapotřebí — a vychází mu to. Brzy ale narazí na matoucí špionážní aktivity, které se váží ještě k době studené války...
    Přidávají se ale další nečekané překážky. Co překročil šedesátku, má komisař pocit, že se nachází na prahu senility. Zoufale se drží naděje, kterou pro něj zosobňuje nedávno narozená vnučka, ale životní realita ho dohání. Do budoucnosti hledí s velkou nejistotou a zdá se nevyhnutelné, že se musí tváří v tvář utkat s tím nejvzpurnějším soupeřem: sám se sebou.



    Obsah
    Číňan
    Originál vyšel: 2008

    Mankellov nový román Číňan čitateľovi umožní nazrieť do prostredia švédskeho vidieka, Spojených štátov amerických devätnásteho storočia, predolympijského Pekingu, Zimbabwe aj Londýna súčasnosti. To všetko v pútavom kriminálnom románe s aktuálnym politickým motívom.
    V januári 2006 odhalí polícia v malom švédskom meste Hudiksvall strašný masaker, keď niekto brutálným spôsobom zavraždil 19 ľudí. Keď sa o vraždách dozvie sudkyňa Birgitta Roslinová, uvedomí si, že je príbuzná takmer všetkým obetiam. Prostredníctvom nájdeného denníka sa vydáva na cestu do USA šesťdesiatych rokov devätnásteho storočia, kde na stavbe železnice spájajúcej východ so západom otročia čínskí robotníci. No stopy vraha vedú aj do dnešnej Číny. Nová superveľmoc potrebuje suroviny a rieši problém miliónov nespokojných sedliakov, ktorých naďalej obchádza blahobyt hospodárskeho zázraku. Birgitta Roslinová sa tak stáva súčasťou hry svetovej politiky a jej život je zrazu ohrozený.
    Román Číňan je kriminálnym románom na najvyššej svetovej úrovni. Upozorňuje na hrozby, vyplývajúce z faktu, keď sa svetovou veľmocou stáva krajina s neexistujúcim demokratickým systémom.

    Série: Kurt Wallander a Linda Wallanderová



    Obsah
    Než přijde mráz
    Originál vyšel: 2002

    Jednoho srpnového večera roku 2001 zavolá na stanici v Ystadu člověk, který prý viděl na jezeře Marebo hejno hořících labutí.
    Kurt Wallander se k jezeru vydá, aby zjistil, co se stalo. Bere s sebou i dceru Lindu, která právě dokončila policejní akademii ve Stockholmu a má nastoupit k ystadskému policejnímu sboru. U jezera žádné stopy nenajdou, ale za pár dní udeří zvířecí sadista znovu a brzy začnou mizet i lidé. Za záhadných okolností se ztratí také Lindina kamarádka z dětství Anna. Otec a dcera Wallanderovi se pouštějí společně, a přece každý po svém, po stopách vedoucích až do guayanské džungle a ke křesťanskému soudnému dni. Lindina policejní kariéra může být ohrožena dřív, než vůbec začala.











    Ulrich,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!





    0
    Ulrich
    Ratio 112.52

    Member+

    05/05/2023 22.44.37
    Prosím  seed


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.140 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 04:04
    sql

    TOPlist