Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Historie templaru / Templarios E01-E06 (2014)(CZ)[TvRip] | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Historie templaru / Templarios E01-E06 (2014)(CZ)[TvRip] Názov:Historie templaru / Templarios E01-E06 (2014)(CZ)[TvRip] Hodnocení:N/A Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Dokument - Velikost:6.0 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2019-08-02 Peerov:0 (Seed: 0, Leech: 0)
    Zaner:Dokumentarny Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo

    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky





    Jazyk: CZ
    Titulky: Ne
    Délka: 6 x 47 min
    Počet Epizod: 6
    Žánr: Dokumentární
    Země původu: Španělsko
    Kval. zvuku: viz Media info
    Kval. videa: viz Media info
    ČSFD: https://www.csfd.cz/film/726435-historie-templaru/



    Popis:
    Řád templářů patřil k nejmocnějším křesťanským rytířským řádům středověku. Byl založen jako důsledek první křížové výpravy, aby zajistil bezpečnost pro zástupy poutníků z Evropy putující do Jeruzaléma. Brzy ale natolik zesílil, že s jeho mocí a velikostí se mohlo máloco rovnat. Templáři se stali hybateli dějin...

    Na konci 11. století bylo v bohatých rodinách zvykem, že prvorozený syn dědil majetek a třetí narozený syn musel vstoupit zpravidla do církevního řádu nebo královské armády. V klášterech děti dostaly dobré vzdělání od mnichů a církev získala od šlechtice peníze. Všichni zde žili v chudobě, pod přísnými pravidly a v častých modlitbách. V klášterech se pracovalo v dílnách, zahradách, a v některých se vyráběly víno či zbraně. Alexio I. žádá papeže o pomoc proti rozšiřujícím se muslimům.

    Tehdejší papež Urban II. vyhlásí první křížovou výpravu, jejíž cílem je nechat osvobodit křesťanská posvátná místa z rukou muslimů. Jeho myšlenkou je sjednotit všechny křesťanské národy v Evropě. Petr Poustevník byl osvíceným řečníkem, a přesvědčil tak mnohé lidi, aby se účastnili křížových výprav, a tak se vykoupili ze svých hříchů. Do války se připojili také evropští princové. Jeruzalém je dobyt roku 1099, mešity a synagogy jsou vypalovány, jsou zabíjeni obyvatelé, včetně žen a dětí, a Jeruzalém je zaplaven krví.

    Je potřeba dalších rytířů k osvobození více území, kteří se nebudou bát prolít krev za Ježíše Krista, a tak jsou mniši učeni boji. Podívejte se podrobně na fascinující historii templářů.
    (TV Prima)



       
       









    bonaty11, lord1952, tracht, kamenkamen,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!


    No comments...


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.243 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 18:49
    sql

    TOPlist