Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Hobo - Tough Life [FitGirl Repack] | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Hobo - Tough Life [FitGirl Repack] Názov:Hobo - Tough Life [FitGirl Repack] Hodnocení:N/A Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Hry na Windows - Velikost:4.2 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2021-10-08 Peerov:0 (Seed: 0, Leech: 0)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky





    Hobo - Tough Life [FitGirl Repack]


    Hobo: Tough Life je survival RPG z mestského prostredia, kde sa vžijete do role osoby bez domova. Hrajte sami alebo v online co-op režime. Preskúmajte ulice Praslavi, schraňujte jedlo a zásoby, žebrejte, kradnite, a vôbec robte čokoľvek, aby ste prežili nadchádzajúcu zimu. Vitajte v Praslavi - chladnom stredoeurópskom meste, ktoré sa s prichádzajúcou zimou stáva ešte chladnejším. Praslav sa zotavuje z desaťročia strávených v područí komunistického režimu a obdobie politického nepokoja, ktorý nasledoval po skončení Studenej vojny. Hoci väčšina obyvateľov s nádejou očakávala príchod kapitalizmu a demokracie, boli aj takí, ktorí sa novému sociálno-ekonomickému klímy prispôsobiť nedokázali. Než sa nazdali, ocitli sa na ulici bez strechy nad hlavou. Vy ste jedným z týchto ľudí. Komplexné mechaniky prežitie Dávajte pozor na svoje potreby a ďalšie premenné, ktoré spolu realisticky interagujú - zostať v suchu, v teple a sýty nebude Vašou jedinou starosťou. Zlá hygiena a špinavé oblečenie produkujú zápach, nízke teploty zvyšujú riziko ochorenia, a každý kúsok požitie potravy musí tiež niekedy vyjsť von. Súboje a systém kriminality Ako ďaleko budete ochotní zájsť, aby ste prežili? Vyberajte vrecká okoloidúcich, vkradnite sa do budov, a spolčujte sa s rozličnými kriminálnymi živlami. Keď to bude potrebné, vezmite si, čo potrebujete, silou. Nie ste však akčný hrdina. Dobre premyslite svoje činy, pretože následky sú často vážne a zisky len málokedy prevažujú riziká. Zima sa blíži Zostáva Vám len posledných pár dní jesene, využite je teda múdro. Schraňujte zásoby, vybavenie a materiály, ktoré Vám pomôžu v prežitie najkrutejšieho ročného obdobia. Počasie možno len ťažko predvídať, ale jedno je isté - každý ďalší deň je chladnejšie ako ten predošlý. S trochou šťastia sa napríklad aj dočkáte jari. Pamätajte ale, že šťastena praje pripraveným. Obsiahly príbeh Na rozdiel od ostatných survival hier je jedným z pilierov Hobo: Tough Life pútavý narativ. Zažite desiatky príbehov inšpirovaných skutočnými ľuďmi a udalosťami. Plňte questy, stretnite zaujímavé postavy, získajte si dôveru ostatných, urobte si spojencov i nepriateľov, pripojte sa k rôznym frakciám, a nájdite svoje miesto v praslavských uliciach. Bez domova, ale nie beznádeje Možno na Vás večer nečaká vyhriaty byt, ale rovnako tak nemusíte spať na lavičkách v parku. Nájdite vhodné miesto a dajte sa do práce. Postavte múry a prístrešky, ktoré Vás ochráni pred nepriazňou počasia. Zbierajte nábytok, dekorácie a iné podivuhodnosti. Vybudujte si skutočne Váš vlastný úkryt. Nie ste na to sami Je prežívanie osamote príliš náročné? Pozvite si niekoho na pomoc. Hra podporuje online co-op pre až 4 hráčov. Hrajte sami, s priateľmi, alebo aj s úplnými cudzincami. Spojte sa, zbierajte zdroje, postavte slum a spoločne prežite zimu.



    Rok Vydania 13. Apríl 2021



    Hra je v ENG jazyce



    Požadavky :

    MINIMÁLNÍ

    64-bit Windows 7 / 8.1 / 10
    Intel Core i3-4340 / AMD FX-6300
    NVIDIA GeForce GTX 660 / AMD Radeon 7850
    6 GB RAM
    20 GB HDD
    DirectX 11


    DOPORUČENE 

    64-bit Windows 7 / 8.1 / 10
    Intel Core i5-2500K / AMD FX-8370
    NVIDIA GeForce GTX 970 / AMD Radeon R9 380X
    8 GB RAM
    20 GB HDD
    DirectX 11


    Otestováno a odzkoušeno na Win 10 64 bit


    Instalace je jednoducha rozbaliť rar spuste ze Zložky Hobo - Tough Life [FitGirl Repack] setup a pokračujte v inštalaci a odškrknyte možnosti ako directx atd lebo vam hra nepojde nainštalovať ukaže vam chybu priložim fotky ako inštalovať majte to stejne ako na fotkach po dokončeny otvorte zastupcu s plochy najlepšie ako spravce.


















    xdankox123, Bedami, MIROSLAV3105, Trip77,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!





    0
    krchinho
    Ratio 2.56

    Member+

    29/10/2021 15.36.33
    prosím o seed

    1
    jardisss
    Ratio 1.1

    Member+

    22/10/2021 20.54.21
    Prosím vás vedel by mi niekto poradiť ako si to zahrať online s kamarátmi? existuje na to nejaký program? Skúšal niekto multiplayer????


    --------------
    >> 22/10/2021 22.34.33
    Threadt: s našou vladou budem brzy všichni bezďáci, tak si to pak zahrajem naostro.

    1
    jri
    Ratio 1

    VIP

    10/10/2021 08.53.23
    funkční trainer zde
    https://flingtrainer.com/trainer/hobo-tough-life-trainer/


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.256 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 16:13
    sql

    TOPlist