Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

IObit Smart Defrag Pro 6.7.0.26 viacjazycny | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    IObit Smart Defrag Pro 6.7.0.26 viacjazycny Názov:IObit Smart Defrag Pro 6.7.0.26 viacjazycny Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Programy - Velikost:15.4 MB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2021-01-13 Peerov:0 (Seed: 0, Leech: 0)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky





    Odkaz:



    Popis:

    IObit Smart Defrag je bezplatný defragmentátor disku, ktorý urýchľuje celý systém pomocou rýchlej a efektívnej defragmentácie disku. Aplikácia Smart Defrag 5 je založená na najnovšom nástroji na defragmentáciu diskov IObit a technológii „Boot Time Disk Defrag“ a je vyvinutá s poprednou svetovou schopnosťou defragmentácie. Poskytuje nielen defragmentáciu, ale aj inteligentne zefektívňuje vaše súbory na základe využívania frekvencie, čím zvyšuje rýchlosť disku a celý systém pre špičkový výkon!
    IObit Smart Defrag pracuje rýchlo, automaticky a ticho na pozadí a je vhodný pre veľké pevné disky. Pomáha defragmentovať pevný disk efektívnejšie ako akýkoľvek iný produkt na trhu - bezplatný alebo nie. Je známe, že fragmenty diskov boli hlavnou príčinou pomalého a nestabilného výkonu počítača.

    IObit Smart Defrag je taký nástroj, ktorý inteligentne poskytuje extrémne rýchlu a efektívnu defragmentáciu vašich pevných diskov, ktorá umožňuje rýchlejšie načítanie súborov a vysoký výkon disku. Po nainštalovaní a zabudnutí funkcie program pracuje automaticky a ticho na pozadí vášho PC a udržuje váš pevný disk na vysokej rýchlosti.

    Program neposkytuje iba jednoduchú defragmentáciu. Tiež zefektívni váš súborový systém, umiestni často používané súbory a adresáre do najrýchlejšej oblasti disku a umožní vášmu počítaču pracovať najvyššou rýchlosťou a najväčšou stabilitou.
    Vždy zapnutá automatická defragmentácia - vylepšená
    Program pracuje automaticky a ticho na pozadí, takže neustále a neustále udržuje počítač bez fragmentov.
    Technológia „Boot Time Defrag“ - nová!
    Nová technológia „Boot Time Defrag“ vám umožňuje defragmentovať súbory počas procesu zavádzania systému, pričom tieto súbory nie je možné defragmentovať alebo nie je bezpečné ich presunúť po zavedení systému.
    Zaručená bezpečnosť údajov a stabilita disku - vylepšená
    Na rozdiel od iných „automatických“ defragmentátorov, program Smart Defrag 5 NEDEĽA neustále vykonáva analýzu a defragmentáciu, čo poškodzuje váš pevný disk a skracuje jeho životnosť. Má technológiu „Safe Intelligence“, ktorá môže zabezpečiť zdravie vášho disku rozhodnutím, kedy a ako vykonať defragmentáciu.
    Plánovaná defragmentácia disku - vylepšený
    Výkon vášho počítača je lepšie udržiavaný, ak je pravidelne defragmentovaný . Program ponúka flexibilný spôsob, ktorý vám umožňuje naplánovať defragmentáciu disku podľa vašich potrieb.
    Mimoriadne jednoduché použitie - vylepšená
    funkcia Smart Defrag 5 získala nový vzhľad. Aj keď je stále intuitívne a ľahko sa v ňom orientuje, nové rozhranie je bezpochyby vynikajúce a profesionálne, čo z neho robí ideálny nástroj pre úplných počítačových nováčikov.

    Čo odlišuje Smart Defrag PRO od ZDARMA:
    Až o 200% rýchlejšia rýchlosť prístupu k súborom.
    Defragmentácia času spustenia pre rýchlejšie spustenie počítača.
    Automaticky a inteligentne defragmentujte fragmentované súbory.
    Prispôsobenie režimu Defrag a diskov / súborov, ktoré majú byť defragmentované.
    DMA je aplikovaný na lepší, rýchlejší a stabilnejší prenos dát.
    Automatická aktualizácia na najnovšiu verziu.
    Bezplatná nepretržitá technická podpora na požiadanie.
    Podporované operačné systémy: Windows XP, Vista, 7, 8, 8.1, 10 (32-bit, 64-bit).


    IObit Smart Defrag Pro 6.7.0.26 Viacjazyčné + Patch-URET








    mira999, Jozef017, fkubla1, archibald33, hellmofix, hklucka, KRAKATOA2691, stavitel, karelslansko, bilk, Skyes24, deri007, Butterfly, DajMiPokoj2, Dragoren, kosi44,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!


    No comments...


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.258 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 08:48
    sql

    TOPlist