Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Jack Whyte - Templarska trilogie | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Jack Whyte  -  Templarska trilogie Názov:Jack Whyte - Templarska trilogie Hodnocení:N/A Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Knihy a Časopisy - Velikost:18.9 MB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2014-02-09 Peerov:1 (Seed: 0, Leech: 1)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky




    Jack Whyte  -  Templářská trilogie
    format : Pdf  Epub Mobi  Pdb


    Templářská trilogie





    Chrámová hora 1 The Knights of the Black and White(2007)

                     




    První kniha Templářské trilogie.



    Po stovky let synové mocných rodů vstupují do Řádu, který své členy váže pouty silnějšími, než je povinnost vůči králi a vlasti. Roku 1088 skládá závazný slib i mladý rytíř Hugo z Payns a nedlouho poté se ocitá uprostřed šílenství první křížové výpravy. Je však zhnusen brutalitou svých spolubojovníků natolik, že se odvrací od válečného života a rozhodne se zasvětit život Bohu. Ve Svaté zemi vyhledá členy tajného bratrstva a z jejich setkání vzejde mnišský Řád chudých rytířů Kristových, jehož veřejně proklamovaným úkolem je ochrana poutníků na cestách do Jeruzaléma.

    Skutečný cíl jejich konání je však zcela jiný. Na příkaz nejváženějších vůdců Řádu se Hugo z Payns a jeho spolubratři pouštějí do pátrání po pokladu nedozírné ceny, který přetrval v bezpečí po deset staletí jen díky místu, kde se nachází - v hloubi jeruzalémské Chrámové hory. Ačkoli se jedná o nebezpečný a takřka nesplnitelný úkol, sir Hugo vymyslí plán, jenž rytířům umožní pátrat v samém srdci nejsvětějšího místa křesanské civilizace. Bratři však netuší, že splnění odvážného cíle může mít dalekosáhlé následky...



    Korouhev cti 2 Standard of Honor(2009)

                     




    Druhá kniha Templářské trilogie.



    Roku 1187 se mladému skotskému templáři Alexandru Sinclairovi, který jako jeden z mála nezahynul v bitvě u Hattínu, podařilo uprchnout do pouště. Doslechl se, že přeživší templáři byli popraveni, a tak svou příslušnost k templářskému řádu zatají. Učiní tak nejen v obavě o svůj život - patří totiž k hrstce vyvolených, kteří se stali členy starobylého Sionského bratrstva, utajeného společenství v samotném nitru Řádu.

    Dva roky poté probudí sira Jindřicha St. Claira návštěva jeho lenního pána, Richarda řečeného Lví srdce. Král Richard shromažďuje armádu, která má osvobodit Svatou zemi ze saracénského sevření, a chce, aby s ním sir Jindřich odplul coby profous. Stárnoucímu muži se nechce - Richarda nemá rád a nevěří mu, dávno zjistil, že je to sadista a chorobný egoista. Zároveň si je vědom, že budoucnost jeho samotného i jeho mladého syna Andrého, nového řádového rytíře, závisí právě na loajalitě vůči Richardovi. Navzdory závažným pochybnostem o Richardovi i skutečných pohnutkách, jež ho vedou do války, tedy sir Jindřich přijme královu výzvu.

    Od okamžiku, kdy vojáci třetí křižácké výpravy vstoupí do Svaté země, se začíná odvíjet příběh tří templářů. Události spojené s tažením a politické i osobní intriky křižáckých vůdců opět přivádějí rod St. Clairů - a potažmo i samotný Řád - na pokraj zkázy.



    Zkáza Řádu 3 Order in Chaos(2010)

                     




    Závěrečná kniha Templářské trilogie.



    Sir William Sinclair je oddaným služebníkem templářského řádu, avšak to, čemu zasvětil celý život, má vbrzku skončit v krvi a plamenech. Francouzskému králi Filipovi Sličnému je trnem v oku nezměrné bohatství, které se templářům podařilo nashromáždit, a tak proti nim osnuje zdrcující úder, jehož rozsah a sílu si sotva kdo dokáže představit.

    Sir William ovšem ví, že největší bohatství Řádu nepředstavuje zlato, nýbrž tajemný poklad, který už po staletí stráží členové prastarého bratrstva. Kdyby se ocitl v nesprávných rukou, mohla by se otřást v základech i samotná křesanská církev.

    Jakmile vyjdou Filipovy úklady najevo, uprchlí členové Řádu naleznou útočiště ve Skotsku, které stále bojuje s Angličany o nezávislost. Tamní král Robert Bruce vítá každého nového bojovníka ve svých řadách, ale sir William se rozhodne jeho výzvu nevyslyšet. Ví totiž, že se musí postavit do čela rozvráceného bratrstva a nalézt nové zásady, podle nichž budou moci někdejší templáři žít.











    ivanab, Aoda,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!


    No comments...


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.290 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 10:56
    sql

    TOPlist