Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

James Twining - 4 knihy (CZ) | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    James Twining - 4 knihy (CZ) Názov:James Twining - 4 knihy (CZ) Hodnocení:N/A Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Knihy a Časopisy - Velikost:17.1 MB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2014-11-24 Peerov:2 (Seed: 0, Leech: 2)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky






    James Twining

    Odkaz:
    https://www.kosmas.cz/autor/20584/james-twining/

    Jazyk:  Cz
    Formáty dokumentů:  Docx, Epub, Mobi, Pdb, Pdf
    Velikost:  17 Mb





    Dvojitý orel / The Double Eagle

    Série:Tom Kirk (1.)
    1. vydání originálu: 2005

    Kořeny celého příběhu jsou zasazeny do předválečných let, kdy bylo půl milionu zlatých dvacetidolarových mincí z roku 1933, kterým se říkalo Dvojitý orel, za hospodářské krize staženo z oběhu a roztaveno. Zachovalo se jich údajně osm, dvě v národní numismatické sbírce, jedna legálně v rukou soukromého sběratele a pět v trezoru pevnosti Fort Knox.
    Když se v novém tisíciletí náhle jedna za podivných okolností objeví, rozjede se pátrání po jejím původu, složité a plné na první pohled neřešitelných záhad. Na scénu vstupuje agentka Jennifer Browneová, zatížená neblahými událostmi, které poznamenaly její kariéru. O to větší úsilí se rozhodla vyvinout, aby dokázala sobě i svému okolí, že je stále na správném místě. Pátrání ji zavede nejprve na základnu Fort Knox, poté do Londýna, Paříže, Amsterodamu a Istanbulu, do míst, kde Dvojitý orel zanechal krvavé stopy. Hned na počátku této nelehké cesty ji čeká Tom Kirk, bývalý agent CIA a zloděj uměleckých předmětů, podezřelý a možný spojenec v jedné osobě. Okruh osob, které jsou do celého případu zapleteny, je dosti široký a ne vždy je jasné, na které straně jednotliví protagonisté stojí. Z vlků se stávají beránci a místo ovcí se objeví vlci. Až do poslední chvíle zahaluje hlavního pachatele podivná rouška tajemného spojenectví s člověkem požívajícím naprosté důvěry a je na Jennifer i Tomovi, aby pozvedli poslední závoj a podívali se pravdě do očí. Není to hezký pohled, ale jim oběma přináší osvobození.





    Černé slunce / Black Sun

    Série:Tom Kirk (2.)
    1. vydání originálu: 2006

    Tom Kirk, bývalý agent CIA s kolegou Archiem Connollym místo loupení uměleckých děl se věnují vyhledávání těch ukradených. Jejich dovedností se rozhodne využít i šéf zločinecké organizace, Harry Renwick. Shodou náhod se dozvědí o existenci elitního nacistického řádu, jehož symbolem bylo černé slunce, a s nímž se pojil Zlatý vlak, odvážející na konci války z Maďarska umělecká díla. Na místo určení ve Švýcarsku ale nikdy nedorazil, našly ho americké jednotky, ale dva vagóny chyběly. Renwick byl přesvědčený, že v nich byla ukrytá Jantarová komnata.





    Zlacená pečeť / The Gilded Seal

    Série:Tom Kirk (3.)
    1. vydání originálu: 2007

    Vyšetřování zrady a vraždy. Tom Kirk se znovu ocitá ve středu dění. Při pátrání po ukradeném obrazu Leonarda Da Vinciho se mu naskytne hrůzný pohled na kočku přitlučenou na stěnu v místě, kde obraz visel. Okamžitě pozná podpis svého dávného nepřítele Mila. Potom zjistí, že jeho přítel ze Sevilly byl zavražděný a Milo unesl jeho dceru Evu.
    Jennifer Browneová v New Yorku vyšetřuje podezření z uměleckých padělků. Stopy vedou k jednomu íránskému obchodníkovi, který jakýkoli podíl odmítá. Když je ale zavražděný právník, který se ve věci angažuje, Jennifer pochopí, že se děje něco vážného.Je možné, že objevení Mila, krádež Da Vinciho obrazu a únos Evy spolu souvisí? Mají se cesty Jennifer a Toma při vyšetřování zrady a vraždy znovu protnout?





    Ženevský podvod / The Geneva Deception

    Série:Tom Kirk (4.)
    1. vydání originálu: 2009

    Celostátní spiknutí nezná meze. Z Andělského mostu v Římě visí mladý muž, proud pod ním mu utahuje smyčku kolem krku. V Las Vegas Tom Kirk pomáhá příteli při objasnění krádeže dávno ztraceného Caravaggiova obrazu, ale přítel zemře. A vydá se po stopě vraha do Říma, kde se objevila další dvě těla. Policistka Allegra Damicová usuzuje, že vraždy spolu souvisejí, že někdo aranžuje slavné Caravaggiovy obrazy. Společně přijdou na to, že narazili na spiknutí, na němž se podílí policie, politici, církev i mafie, které se dokáže zbavit každého, kdo mu stojí v cestě.













    Jeff99,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!


    No comments...


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.170 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 01:34
    sql

    TOPlist