Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Jan Matzal Troska - Kapitan Nemo (1993)(CZ) | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Jan Matzal Troska - Kapitan Nemo (1993)(CZ) Názov:Jan Matzal Troska - Kapitan Nemo (1993)(CZ) Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Mluvené slovo - Velikost:1.7 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2021-07-10 Peerov:3 (Seed: 3, Leech: 0)
    Zaner:Dobrodruzny,Sci-Fi Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky



    I
    I
    I
    I
    I
    I
    I
    I
    I
    I
    I
    I



    I
    I

              Čte: Jiří Kadlec          
       Žánr: Sci-fi  
      Jazyk: CZ
    Rok: 1993

    Formát: MPEG 1 Layer III 160kbps
    Kvalita: Stereo / 44100 hz




    Nemova říše I.

    První díl tohoto dobrodružného a fantastického vyprávění o geniálním kapitánu Nemovi, nazvaný Nemova říše seznámí nejdříve čtenáře s dvojicí českých techniků inž. Holanem, tvůrcem nezničitelného holanitu, materiálu, který se výborně hodí zejména na stavbu lodí a ponorek, a jeho přítelem inž. Farinem, vynálezcem paprsků smrti a vynikajícím odborníkem v oboru elektřiny. Oba přátelé jsou odhodláni sestrojit ponorku a vydat se v jejích útrobách na výzkum mořského dna. Vypraví se tedy na pustý ostrov kdesi za jižním polárním kruhem a tam v klidu hodlají realizovat svůj záměr. Takřka před začátkem plavby postihne ostrov ničivá sněhová bouře, v níž se ztratí inž. Farin spolu s dalším účastníkem výpravy prof. Rogerem. Oba postižení se za dramatických okolností dostanou do fantastické podzemní říše kapitána Nema.

    Čas: 09:13:45



    Rozkazy z éteru II.

    Nemo odhaluje před užaslými zraky vědců tajemství mořského dna: zbytky chrámů a paláců zničené Atlantidy, tvory, na povrchu Země dávno vyhynulé, fantastickou flóru a podivuhodné, inteligentní bytosti mimozemského původu. Podmořským tunelem pluje Nautilus až do Grónska, jedné z Nemových pozemských řídících stanic, svěřené domněle zahynuvšímu polárnímu badateli Roaldu Amundsenovi. A tu do vědeckého pozorování zasahují události, ohrožující světový mír: Farinův přístroj s paprsky smrti je ukraden a jeho vynálezce zavražděn. Po pachatelích protřelém dobrodruhovi Xavierovi a jeho pomocníkovi Yamatakim pátrá syn inženýra Farina Arne a jeho přítel Jiří. S lodí Kamako, na níž prchají oba zločinci do Japonska, plují pronásledovatelé až k břehům Sumatry. Násilí dočasně zvítězí: Arne i Jiří jsou vysazeni na úpatí sopky Krakatoa z vykonavatelů spravedlnosti se stávají odsouzenci k smrti.

    Čas: 07:01:34



    Neviditelná armáda III.

    Osudy dvou mladých přátel Arna a Jiřího však nekončí. Jejich bdělý ochránce kapitán Nemo, který ze své podzemní říše sleduje plavbu lodi Kamako až na Sumatru a je svědkem nelidského činu Farinových vrahů, včas odvrátí tragické rozuzlení: neobyčejně přesným zásahem svého ,,meteoritu" -tajemným světelným zdrojem s obrovskou ničivou silou potápí loď Kamako i její zločinnou posádku a zachraňuje Arna a Jiřího. S oběma se setkáváme ve třetím dílu trilogie, nazvaném Neviditelná armáda. Arne se v objetí robota Nemova létajícího stroje ocitá na místě, kam před lety zmizel jeho otec inženýr Farin, v říši geniálního vládce Nema. Seznamuje se s jeho vnučkou Nelly, jedinou ženou v podzemní říši, a brzy pracuje jako jeden z Nemových pomocníků. Nemocného Jiřího posílá Nemo inženýru Holanovi. Zdá se, že Arnova přítele čeká dlouholetý pobyt v ústavu choromyslných. Nekolik hodin strávených poblíž sopky Krakatoa stačí k tomu, aby u něho propuklo šílenství. Ale Nemo neopouští své přátele. Použije svých prostředků na zeměkouli dosud neznámých a uzdraví Jiřího. Později mu umožní setkání s Arnem a tak získává dalšího spolupracovníka a ochránce světového míru.

    Čas: 08:26:50










    K28ttt46, makak123, gomez79, pepa49, drobnochov, pisos, Miira, Kron666, Alcarmo72, Jablonka, JosefUrban, Spartak,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!





    0
    Ram
    Ratio 1

    Neschvaleny

    11/07/2021 22.19.01
    Díky za bodíky

    0
    Mikimik69
    Ratio 2.9

    VIP

    10/07/2021 18.00.12
    Dáš sem i zbytek? jestli ho máš ? nebo to můžu přidat já? se ti nedá poslat SZ
    Troska J. M. - Záhadný ostrov (bonob)(6h18m36s)
    Troska J.M. - Pistole_miru (Paprsky míru)(7h43m39s)
    Troska J.M. - Vládce mořských hlubin (Jiří Kadlec)(5h11m17s)
    Troska Jan Matzal - Zápas s nebem - ( fantasta z Valašských Klobouků)(čro)



    --------------
    >> 10/07/2021 17.53.26
    UPLOADER: Dej to ty


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.268 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 00:02
    sql

    TOPlist