Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Kathy Reichs - 3 knihy (2014-2015)(CZ) | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Kathy Reichs - 3 knihy (2014-2015)(CZ) Názov:Kathy Reichs - 3 knihy (2014-2015)(CZ) Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Knihy a Časopisy - Velikost:8.0 MB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2016-12-04 Peerov:2 (Seed: 0, Leech: 2)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky



    Kathy Reichs
    ze série: Temperance Brennanova

    Jazyk: Cz
    Formát dokumentu: Epub, Mobi, Pdf
    Velikost: 7,96 Mb



    Temperance Brennanova 16 díl

    Název: Kosti zmizelých
    Rok vydání: 2014

    Když charlottská policie objeví na opuštěném úseku silnice tělo dospívající dívky, Temperance Brennanová se obává nejhoršího. Oběť někdo přejel autem, na jejím těle jsou stopy spermatu a v její kabelce se najde klubová kartička letecké společnosti na jméno místního prominentního obchodníka. Jenže John-Henry Story zemřel před několika měsíci při požáru skladiště. Znal se s mrtvou dívkou? Policie se domnívá, že neznámá byla v zemi nelegálně a živila se prostitucí. Kdo ji zabil? Měl v tom Story prsty? Kromě toho leží Tempe na pitevním stole několik peruánských psích mumií, které zabavila americká celní správa. Veterán z irácké Pouštní bouře Dominick Rockett čelí obvinění, že je do země dovezl nelegálně. Existuje spojení mezi pašováním starožitností a obchodováním s lidmi? Ale Tempe se musí vypořádat i se zmatkem ve vlastním životě. Dcera Katy se po smrti svého přítele rozhodla vstoupit do armády a slouží na jednom z nejnebezpečnějších míst planety – v Afghánistánu. Tempin téměř bývalý manžel Pete navíc na Tempe naléhá, aby jako respektovaná antropoložka odjela právě do této země zmítané válečným konfliktem a provedla exhumaci těl dvou afghánských mužů. Získá tak důkazy pro soudní slyšení a navíc – uvidí se s dcerou! Tempe absolvuje cestu, která v ní zanechá srdcervoucí zkušenost – navždycky. A po svém návratu zjistí, že se její mrtvá neznámá skutečně zapletla do neuvěřitelně rafinovaného obchodu s bílým masem. Pomstí Tempe její smrt?

    Temperance Brennanova 17 díl

    Název: Kosti nikdy nelžou
    Rok vydání: 2015

    Na doktorku Temperance Brennanová se s prosbou o pomoc nečekaně obrací detektiv z oddělení odložených případů v Charlotte. Dvě vraždy dětí sice dělí tisíce kilometrů, ale jedno mají společné – pachatele. Před lety Anique Pomerleauová v Kanadě unesla a zabila několik dívek a jen o vlásek unikla zatčení.
    Pro Tempe i detektiva Andrewa Ryana, kteří případ vyšetřovali, to tehdy byla zdrcující porážka. Nyní se Pomerleauová jako noční můra znovu objevuje ve Spojených státech a vše svědčí o tom, že je zapletená do vražd ve Vermontu a Severní Karolíně. Vzápětí zmizí další dívka a nezvratné důkazy jednoznačně potvrzují, že hrůzovláda Pomerleauové pokračuje.
    Chopí se Tempe výzvy? Podaří se jí napodruhé zastavit nebezpečnou psychopatku? Bude muset vypátrat bývalého parťáka Andrewa Ryana, který po úmrtí dcery zmizel neznámo kam, diplomaticky tišit spory mezi místní policí a federály a v neposlední řadě se postavit i svým vlastním skrytým démonům.

    Temperance Brennanova 18 díl

    Název: Svědectví kostí
    Rok vydání: 2015

    Za zmizením vězněné a mučené dívky jako by stál sám ďábel...
    Jen málokdo rozumí řeči kostí lépe než tvrdohlavá soudní antropoložka Temperance Brennanová. A když se zakousne do nějaké záhady, nepřestane pátrat, dokud jí nepřijde na kloub. Kvůli mrtvým, jejichž ostatky se jí v pitevně dostávají na stůl, ale zejména pro záchranu živých, je ochotná udělat téměř cokoli. Třeba i zrušit cestu za přítelem Andrewem Ryanem, který ji požádal o ruku. Protože když jde o vraždu, osobní život musí počkat. Na Tempe se obrátila Hazel „Lucky“ Strikeová, která se věnuje amatérskému vyšetřování neobjasněných zločinů. Hazel se domnívá, že vězněná a mučená dívka, jejíž hlas se ozývá na zvukovém záznamu, je několik let pohřešovaná osmnáctiletá Cora Teagueová. A navíc se ukazuje, že Tempe má nejspíš Cořiny ostatky ve své laboratoři. Tempe se pouští do vyšetřování, které ji přivádí do odlehlých venkovských končin, odhaluje další záhadná zmizení i nepřirozená úmrtí. Přišla právě zde Cora o život? Kam se poděl její „divný“ kamarád? A kolik toho ví fanatický kněz, který u svých oveček bojuje se Satanem? To jsou jen některé z mnoha otázek, na které Tempe hledá odpověď v místní náboženské komunitě. Ovšem v ní se setkává jen s nedůvěrou, mlčením a všudypřítomným ďáblem, kterého je třeba vymýtit.








    adminsys32,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!


    No comments...


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.276 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 03:15
    sql

    TOPlist