Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Ken Bruen - Serie Jack Taylor (2009-2013)(CZ) | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Ken Bruen - Serie Jack Taylor (2009-2013)(CZ) Názov:Ken Bruen - Serie Jack Taylor (2009-2013)(CZ) Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Knihy a Časopisy - Velikost:3.0 MB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2016-03-30 Peerov:4 (Seed: 3, Leech: 1)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky



    Ken Bruen - Serie Jack Taylor (2009-2013)
    Jazyk:
    CZ
    Formát dokumentu: EPUB
    Autor: Ken Bruen
    Rok vydání: 2009-2013



    Detektivní román, v němž hlavní hrdina, bývalý policista, toho času soukromý detektiv často se ocitající pod vlivem alkoholu, vyšetřuje případ, který byl smeten policií ze stolu.

    Hlavní hrdina Jack Taylor je velmi svérázným detektivem, který miluje klasickou literaturu a stejnou měrou bohužel i alkohol. Během pátrání po mladé dívce, která byla zabita, ačkoliv policie je přesvědčena o tom, že spáchala sebevraždu, je Jack podroben nejedné životní zkoušce. Jednou z nich je i podstoupení detoxikace.

     

    Jack Taylor, bývalý člen irské policie Garda Síochána, žije po svém vyhazovu ze složek v Galway a živí se jako privátní detektiv. Irové neuznávají tuto poctivou činnost, příliš jim to připomíná donášení, takže Jack o sobě říká, že je soukromým pátračem. V minulém příběhu Vraždy na molu přispěl k vyřešení nevysvětlených sebevražd mladistvých, nyní plní žádost náčelníka irských cikánů, aby našel toho, kdo zabíjí mladé muže jeho klanu.

    Jack není tímto pověřením příliš nadšen, protože má spoustu práce s bojem proti vlastním démonům – alkoholu a návyku na kokain. Navíc má vypátrat kdo a proč zabíjí labutě v zálivu. Jeho kolegové gardisti mu nepomáhají, naopak mu kladou klacky pod nohy. Jack je nejen detektiv ale i lidový filosof, vášnivý čtenář a milovník západoirského pobřeží.

    Černý humor, lyrika a svérázný irský náhled na svět, jsou stěžněm tohoto příběhu.



    Soukromý detektiv Jack Taylor klesá do nových hlubin alkoholické propasti. Celé dny se Jack utápí v depresích a v noci je spánek nepoznaný luxus. Ovšem když se dozví o pohřešované dívce jménem Rita Monroe, jeho policajtský mozek se probere z letargie a přinutí tělo k činnosti. Rita byla jednou z Magdalének, takzvaný „Padlých žen“, svobodných matek, odsouzených k otrocké práci v prádelně pod dohledem jeptišek. Instinkt a schopnost hledat na správných místech vedou Jacka po její stopě.



    Nemožné se stalo skutečností.

    Jack Taylor nechlastá a nefetuje a navíc si pořídil zralou přítelkyni. Proslýchá se, že dokonce chodí do kostela… A do toho v krátkém sledu zemřou dvě studentky. Zpočátku se zdá, že jde o nesouvisející tragické nehody. Jedno je však spojuje - pod oběma těly se našla kniha od Johna Millingtona Synge. Jack začíná mít podezření, že si s ním vypočítavý vrah "Dramatik" chce hrát. Nejnovější případ prochází nejrůznějšími zvraty a jeho útočiště, město Galway, po něm žádá, aby obětoval poslední lásku, která mu ještě zůstala…



    Nové Irsko se utápí v penězích a vlastní chamtivosti. Lidé přestali dávno hledat útěchu u katolické církve. Ale vražda otce Joyce, jemuž ve zpovědnici galwayského kostela kdosi usekl hlavu, otřese i těmi nejotrlejšími Iry.
    Jack Taylor sám sebe vždy považoval za beznadějný případ. Navíc se ještě ani zdaleka neoklepal z nedávného těžkého traumatu. Ale nabídka nové práce mu dává šanci začít znovu. Zároveň mu zcela nečekaně svitne naděje na vyplnění jednoho dosud marného snu – získání rodiny.
    Tajuplná směsice exorcismu, neodbytného pronásledování a nečekaného okouzlení ho vláká do vražedné pavučiny temných spiknutí. A na každém kroku ho provází přízrak mrtvého dítěte.

    Výbušně, znepokojivě a skrnaskrz originálně zachycuje Ken Bruen tísnivou atmosféru v irské společnosti v čase velkých sociálních a ekonomických otřesů. Bruen nám podává další důkaz svého nezpochybnitelného literárního nadání.



    Kříž je kniha od populárního irského spisovatele Kena Bruena, který se specializuje na detektivní příběhy amerického střihu, avšak kořeněné typickým černým irským humorem. Výsledkem této kombinace, je čtení, které je nesmírně napínavé a zábavné zároveň. Je to také důvod, proč se Ken Bruen těší velké přízni jak od samotných čtenářů, tak i od kritiky – ne nadarmo má autor na svém množství prestižních literárních ocenění. Nejvíce z nich se dostalo sérii o detektivu Jacku Taylorovi, jejíž součástí je titul Kříž, naprosto potvrzující kvality Kena Bruena. Jedná se o další počin, jemuž by měl svou pozornost věnovat každý milovník kvalitní literatury.

    V díle Kříž se Jack Taylor dozví o případu ukřižovaného chlapce a rozhodne se, že se sám pokusí vypátrat vraha. Čím hlouběji se ovšem noří do případu, tím více začíná být jasné, že se nejedná o obyčejnou vraždu, ale že má tento čin původ v minulosti. Dokáže Jack najít pravdu?



    Když soukromý detektiv Jack Taylor dostane dopis se seznamem obětí, říká si, že to není jeho starost. Vždyť má co dělat, aby se nezbláznil. Jeho blízká přítelkyně Ridge se zotavuje po operaci a vábení alkoholových sirén je silnější než kdy jindy.
    Za záhadných okolností zahyne nejdřív gardista a poté soudce. Ovšem teprve když na seznam přibude dítě, rozhodne se Jack Taylor odhalit vraha a za každou cenu ho zastavit. To však ještě netuší, že ho s vrahem pojí bližší vztah, než by čekal. A že to celé dostane hluboký osobní rozměr.
    Díky Bruenovu černým humorem prošpikovanému stylu a jeho zlosti na nelidské chování člověka k člověku vznikl jeden z nejtemnějších a nejoriginálnějších detektivních románů všech dob.








    adminsys32,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!


    No comments...


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.278 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 03:53
    sql

    TOPlist