Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Kerbal Space Program 1.0.2 - Full Release (2015) | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Kerbal Space Program 1.0.2 - Full Release (2015) Názov:Kerbal Space Program 1.0.2 - Full Release (2015) Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Hry na Windows - Velikost:581.0 MB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2015-05-27 Peerov:0 (Seed: 0, Leech: 0)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky






    Lokalizácia, datum vydania: English, 1.5.2015 - 21:52
    Licencia: Pay
    Ochrana: Steam verzia ta nema ziadnu, crack netreba, len spustis a hras.
    Inštalácia: Rozbalenie a spustenie KSP.exe

    Popis: Zatiaľ najnovšia verzia Kerbal Space Programu 1.0.2. Kerbal Space Program (ďalej KSP), je viac žánrová hra (sandbox, science, carrier), v ktorom každý hráč vlastní svoj vesmírny program. Úlohou každého hráča je poskladať pomocou komponentou funkčné lietadlo alebo vesmírnu raketu do funkčného stavu a aby posádka prežila. Každý komponent ma svoju úlohu od palivových nádrži rôznych veľkosti, hmotností a max. objemu a druhu paliva, cez solídnu zbierku motorov, aerodynamických prvkov, elektrických komponentov atď. Podľa toho aký žáner hráte, tak sa aj odvíja spôsob akým to môžete hrať.
    Sandbox: V tomto režime máte k dispozícii všetky kompomenty, budovy na max. úrovni, posádka je na maximálnej úrovni a vypnute peniaze, reputácia. Jedným slovom máš vsetko, neobmedzene a hraj ako to tvoja myseľ dovolí
    Science: V tomto režime je to ako v sandboxe len s tým rozdielom, že sa venujete získavaním vedy, za ktoré si odomykáte technológie v technologickom strome a podľa toho sa vám odomykajú komponenty.
    Carrier: V tomto mojom  najobľúbenejšom režime, na začiatku máte počiatočný kapitál, za ktoré si kupujete komponenty (každá raketa niečo stojí), pomocou ktorých si navrhnete raketu podľa požiadavkou Vami zobranej missie. Každá splnená misia Vám trénuje posádku (čím skúsenejší, tým toho viac vie a odomkne špecialnu schopnost, pilot manévrovanie, inžinier opravovanie, vedec viacej získaných vedeckých bodov). Nemôžete zabudnúť, že za peniaze si vylepšujete budovy, ktoré vám potom umožnia stavať zložitejšie, tažšie rakety, plánovanie atď. A a vedecké body si odomykáte komponenty.

    Odporúčaná konfigurácia:
    CPU: 2GHz Dual Core
    RAM: 2GB
    GPU: 512MB Video RAM, Shader Model 3.0
    HDD: 2GB na disku (po rozbaleni to ma 1.6GB)
    OS: Windows Vista, 7, 8

    Dodatok: Vďaka dvoma poslednými rýchlymi bug-fixami je kopec addonov nekompatibilných, s toho dôvodu potom pridám externý torrent, pre môj mód pack, ktorý sa bude skladat z Kerbal Engineer, Science Alert, Tac Life Support, MKS, Heat Warning, Kerbal Construction Time, Module Manager, možno ešte ďaľsie a jeden mnou naprogramovaný addon a odkaz pridám do komentára.









    HONYVLK, gayjses, kacer1010,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!





    0
    semir66666
    Ratio 1.72

    Member+

    04/06/2017 09.47.47
    seed pls

    0
    Lakyys
    Ratio 0.41

    Clen

    20/01/2016 19.52.26
    CZ je neoficiální co jsem se dočetl, taky jsem bádal, ale nedoporučuji aplikovat. Prý je to škoda překládat a navíc pak problém o doplněné módy, kde by musel být další překlad, prostě jaksi by to nebylo nikdy 100%. Momentální verze KSP je 1.0.5.1028. (hodilo by se nové uploadování), lepší simulátor opravdu není...

    1
    Kňaža
    Ratio 0.15

    Clen

    15/01/2016 09.51.59
    seed prosim..

    1
    boborbobor
    Ratio 1.57

    Member+

    11/06/2015 17.58.37
    čeština alebo slovenština nieje ?


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.134 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 04:01
    sql

    TOPlist