Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Kerish Doctor 2020 CZ+HU | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Kerish Doctor 2020 CZ+HU Názov:Kerish Doctor 2020 CZ+HU Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Programy - Velikost:72.7 MB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2020-01-23 Peerov:0 (Seed: 0, Leech: 0)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky





    Kerish Doctor 2020 je užitečné a kompletní softwarové řešení pro automatickou údržbu operačního systému Windows. Tato sada zahrnuje řešení problémů s PC, čištění, optimalizaci výkonu a Anti-Malware. Je vhodný pro začátečníky i zkušené uživatele.

    Aplikace používá jedinečnou a jedinečnou technologii detekce poruch v reálném čase, proto může zabránit pádům systému Windows v reálném čase. Použití je zcela snadné a může běžet na plně autopilota. Technologie Game Booster vám také pomůže zvýšit výkon hry.

    Aplikace Kerish Doctor 2020 pravidelně čistí váš počítač z nahromaděné digitální „koše“, včetně systémových a softwarových mezipamětí. Tím se zabrání nechtěnému odstranění všech dočasných systémových nebo softwarových souborů, které jsou stále potřeba.

    Kromě toho má program nejobsáhlejší databázi řešení nejběžnějších problémů se systémem Windows. Můžete je aps je jedním kliknutím. Vyberte řešení ze seznamu.

    Aplikace Kerish Doctor 2020 analyzuje váš systém a vydá doporučení ke zlepšení výkonu počítače, které lze poté použít jediným kliknutím.

    Program umožňuje optimalizovat konfiguraci operačního systému, provoz systémových služeb a nastavení internetového připojení, aby bylo dosaženo maximálního výkonu.

    Aplikace Kerish Doctor 2020 chrání váš počítač před škodlivými a potenciálně nežádoucími programy a také zajišťuje zranitelná nastavení systému Windows.

    Kromě toho tento program také poskytuje včasná varování, když jsou v nainstalovaném softwaru nahlášeny nové chyby zabezpečení, a pomůže vám tento software aktualizovat. Funkce Kerish Deblocker účinně bojuje proti škodlivému softwaru a blokuje počítač, i když je již zablokován.




    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


    Code
    https://sharewareonsale.com/s/kerish-doctor-giveaway-coupon-sale

    Na základe videa môžete si pre seba zrealizovať 391 dnový aktivačný kľúč v prípade ak tie mnou získané aktivačné kľúče už neboli dobré pre ích nadmerné rozšírenie. Ale musíte konať velmi rýchle lebo promo akcia trvá už iba niekolko dní.










    stevo11, BarBar670, PetrK78, radekja, pavlansky, JARDAZVONICKA, Geno75, Geno75, Geno75, MarkuSiK365, dodovalachy, dodovalachy, dodovalachy, ivosek12345678, ivosek12345678, vlkovlad, natanius, R123456, LadislavAlfoldi, miami, Vlami, smrtivladce, bulhar84, vendys99, bago,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!





    -6
    bokap31
    Ratio 2.13

    Member+

    01/03/2020 20.20.47
    je to ok

    5
    Gain
    Ratio 0.49

    Clen

    28/01/2020 14.07.56
    JO,tak on pan "doctor" režim nastavení spánku změnil sám na vysoký výkon,aby systém optimalizoval,tím pádem to celé rozhodil,takže....

    3
    Gain
    Ratio 0.49

    Clen

    28/01/2020 03.58.25
    Ahoj,v pc mám nastaveno přepnutí do režimu spánku,nicméně pokud běží kerish doctor,pc se neuspí.Lze to nějak v "doktorovi" nastavit,aniž by se musel vypnout?.Dík za radu.

    -1
    mazanec444
    Ratio 3.6

    Member+

    24/01/2020 22.53.38
    je to velmi dobry program a docela zabavny.

    2
    mazanec444
    Ratio 3.6

    Member+

    24/01/2020 22.50.50
    je to velmi dobry program nemusite se obavat .

    3
    RadekStreamCZ
    Ratio 0.37

    Clen

    23/01/2020 16.57.55
    No ja vim, ze mam zdarma licenci na cely rok a muze ji mit kazdy.
    Program dobrej, ale pokud nejste znaly a pokrocilejsi, tak si nektere funkce nezapinejte.

    Tento program umi oddelat registry tak, ze nespustite windows

    4
    FreakB
    Ratio 1.22

    Member+

    23/01/2020 16.34.48
    umí program zabránit aktualizacím Windows a důležitých programů ?
    Jestli ne, tak je k ničemu ...


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.215 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 15:40
    sql

    TOPlist