Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Kolekce Portable programu na odstraneni viru (04/2015) | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Kolekce Portable programu na odstraneni viru (04/2015) Názov:Kolekce Portable programu na odstraneni viru (04/2015) Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Programy - Velikost:193.1 MB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2015-04-05 Peerov:0 (Seed: 0, Leech: 0)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky




    Kolekce Portable programů na odstranění virů
    sestaveno 04/2015
    Tento torrent je aktualizací torrentu: Kolekce Portable programů na odstranění virů (09/2014)  a předchozích (05/2014), (12/2013), (09/2013)
    Jedná se o zcela nové verze.
    Čtěte poznámky, uvedené pod popisem jednotlivých programů !

    Obsahuje:
    - Malwarebytes' Anti-Malware 2.1.4.1018 Portable ML(CZ/SK) (17.3.2015)
    - Kaspersky Virus Removal Tool 15.0.19.0 Portable (3.4.2015)
    - McAfee Stinger 12.1.0.1442 Portable (2.4.2015)
    - AdwCleaner 4.200 Portable
    - Junkware Removal Tool 6.5.1 Portable (02.04.2015)
    Jsou to všechno poslední, aktuální Portable verze programů

    Verze: uvedeno v názvech jednotlivých programů
    Jazyk: EN(CZ/SK)
    Licence: Portable - plné verze (-není nutné instalovat, jsou spustitelné i z přenosného Flash disku)
    Minimalní konfigurace: - nenáročné, funguje i na Pentium 1,7 GHz 2,0 GB RAM (rychlost scanování je úměrná výkonosti HW);  OS - Windows XP/Vista/W7/W8/W8.1  (funkčnost testována na XP SP3 32-bit a W8.1 64-bit)
    Popis: je to kolekce Portable programů sloužících k odstranění virů a škodlivých kódů v PCProč takhle rozsáhlá kolekce programů ?   proč Portable ?   proč tyto programy ?   a pár informací k použitíProč takhle rozsáhlá kolekce programů ? a proč Portable ?
    - většina lidí používá nějaký "svůj oblíbený" Antivir, Firewall, nebo nějakej "Security systém" (např. ESET Smart Security, nebo jiný ...)
    - ale i tak se může stát, že bude PC infikován - žádná ochrana, s ohledem na vývoj nových virů, není nikdy 100% a nemůže obsahovat ani ochranu proti všem virům
    - každý z programů na odstraňování škodlivých souborů v PC umí některé druhy virů najít a odstranit lépe než ostatní programy a naopak
    - Portable proto, aby v PC  nebylo instalováno několik programů s téměř totožnou funkcí - a pro chod PC i těchto programů je to i naprosto nevhodné, navíc potřeba použití více programů nastává pouze někdy
    Proč zrovna tyto programy ?
    - jsou to ty Potable programy - které skutečně svým spuštěním nijak nepozmění OS (některé "rádoby" Portable - vlastně nejsou "čisté" Portable, jen se tak tváří, a neodstranitelné záznamy do OS vytvářejí)
    Upozornění: výběr, pořadí, částečná doporučení a i hodnocení - to vše je na základě znalostí a zkušeností Uploadera ... jednotný názor a doporučení co použít - vlastně ani nemůže existovat  




    Malwarebytes' Anti-Malware Portable ML(CZ/SK)  Nový
    Funkčnost na Windows XP: na některých starších PC nejdou verze 2.x spustit - je nutno použít vezi 1.75.0.1300, která je obsažena v "Kolekce Portable programů na odstranění virů (12/2013)"  ale i do této starší verze se dá aktualizovat, stejná poslední virová databáze, takže odstraňuje totéž
    Verze: 2.1.4.1018 (17.3.2015)   32bit
    Možnost aktualizace: Ano - je možné stažení a instalace poslední aktuální virové databáze
    Jazyk: EN, CZ, SK, a další
    Instalace/zprovoznění: Přiloženou složku zkopírujte do libovolného umísrění v PC. Spouští se souborem  "MalwarebytesPortable.exe"
    Popis: Malwarebytes' Anti-Malware je aplikace pro vyhledání a odstranění spyware, adware, trojských koní, rootkitů a dalších nebezpečných a škodlivých programů typu malware.




    Kaspersky Virus Removal Tool Portable  Nový
    Verze: 15.0.19.0 (3.4.2015)   32bit
    Možnost aktualizace: Ne
    Jazyk: EN
    Instalace/zprovoznění: Přiložený soubor "Přiložený soubor "KVRT.exe" nakopirujte do libovolného adresáře kam budete chtít progam umístit. Spouští se souborem "KVRT.exe"
    Popis: Kaspersky Virus Removal Tool je nástroj, určený pro odstraňování trojských koňů, červů, spyware a dalšího škodlivého softwaru z vašeho počítače.



    McAfee Stinger Portable  Nový  
    Verze: 12.1.0.1442 (2.4.2015)   32bit   64bit
    Možnost aktualizace: Ne Upozornění: pokud při spuštění programu naskočí nabídka "Load Update" -  tato možnost ale otevře v prohlížeči stránku s odkazem na stažení poslední dostupné verze
    Jazyk: EN
    Instalace/zprovoznění: Přiložený archiv (pro vhodnou bitverzi OS) dekomprimujete do libovolného adresáře kam budete chtít progam umístit. Spouští se souborem "stinger.exe"
    Popis: McAfee AVERT Stinger je nástroj určený k odstranění vybraných/specifických druhů virů a trojských koní. Nejedná se o kompletní antivirový program, jedná se tedy o doplňkový bezpečnostní program, který je určen pro kontrolu a odstranění daných virů, ať už pravidelným nebo občasným použitím.



    AdwCleaner  Nový
    Verze: 4.200   32bit
    Možnost aktualizace: Ano- program se vlastně neaktualizuje, pokud bude existovat nová verze, program vás při sputění upozorní na novou verzi, starou vymaže z PC a otevře v prohlížeči stránku, kde je možno stáhnout novější verzi (v současné době je ta stránka nefunkční a lze stáhnout podle odkazu na stránce výrobce zde: )
    Jazyk: EN
    Instalace/zprovoznění: Přiložený soubor "adwcleaner_4.200.exe" nakopirujte do libovolného adresáře kam budete chtít progam umístit. Spouští se souborem "adwcleaner_4.200.exe"
    Popis: AdwCleaner je malý a užitečný nástroj pro vyhledání a odstranění adware tj. například různých reklamních nástrojových lišt v internetových prohlížečích, reklamních bannerů apod. Program dokáže odstranit například i otravné viry typu Hijack, které mění domovskou stránku internetových prohlížečů



    Junkware Removal Tool  Nový
    Verze: 6.5.1 (02.04.2015)
    Možnost aktualizace: Ano- program se vlastně neaktualizuje, pokud bude existovat nová verze, program při sputění zkontroluje verzi, pokud existuje nová verze, stáhne se vám na plochu (JRT_NEW.exe) a program se ukončí.
    Jazyk: EN
    Instalace/zprovoznění: Přiložený soubor "JRT.exe" nakopirujte do libovolného adresáře kam budete chtít progam umístit. Spouští se souborem "JRT.exe"
    Popis: Junkware Removal Tool je bezpečnostní nástroj, který vyhledává a odstraňuje běžný adware, nežádoucí toolbary a potenciálně nežádoucí software z vašeho počítače. Běžná taktika mezi freeware vydavateli je nabízet své produkty zdarma, ale provázat je s nežádoucím softwarem, který vám následně zamoří PC. právě tyto programy má Junkware Removal Tool za úkol odstraňovat.
    Junkware Removal Tool odstraňuje následující typy programůAsk Toolbar
    Astromenda
    Babylon
    Baidu
    Blekko
    Browserprotect
    Browsersafeguard
    Claro
    Complitly
    Conduit
    DataMgr
    Dealio
    DealPly
    Delta
    Driver Pro
    Driver Cure
    Eorezo
    ESafe
    Facemoods
    Fantastiames
    Findgala
    Freecause
    Getsavin
    Globaearch
    Guffins
    Hao123
    ILivid
    Iminent
    Inbox Toolbar
    Incredibar
    Industriya
    Istartsurf
    JollyWallet
    KingBrowse
    Lasaoren
    Linkury
    Lyrics
    Mighty Magoo
    MoboGenie
    Mocaflix
    MyPC Backup
    MyWebSearch
    NewTab
    Omniboxes
    OoVoo Toolbar
    OtShot
    PC MightyMax
    PC Optimizer Pro
    PC Performer
    PC Speed Maximizer
    PC Speed Up
    PCFixSpeed
    PCSafeDoctor
    Plus-HD
    Pricepeep
    Privitize
    QuestBasic
    Quiknowledge
    Qvo6
    Qwiklinx
    RocketTab
    Savesense
    Search Protection
    Searchqu
    Snap Do
    Speeditup Free
    Strongvault
    Swag Bucks
    SweetIM
    SysTweak
    Tidynetwork
    TopArcadeHits
    Visualbee
    Wajam
    Web Assistant
    WebEnhance
    Whitesmoke
    XTab
    Yontoo
    Yrjie
    Zoomex
    Zugo
    a další ...












    shya, andrej95, jaslov,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!


    No comments...


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.261 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 03:18
    sql

    TOPlist