Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Kotato Flv Downloader Pro 6.18+Crack | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Kotato Flv Downloader Pro 6.18+Crack Názov:Kotato Flv Downloader Pro 6.18+Crack Hodnocení:N/A Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Programy - Velikost:19.1 MB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2020-07-27 Peerov:0 (Seed: 0, Leech: 0)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky




    FLV Downloader Pro je profesionálna aplikácia pre Windows na sťahovanie a konverziu obľúbených videí z webov na zdieľanie videa. Urýchľuje vaše sťahovanie až 5-krát!

    Vlastnosti:
    Stiahnite si videá zo stoviek webov na zdieľanie videa.
    Program FLV Downloader Pro umožňuje sťahovať videá z YouTube, Facebook, Dailymotion a stoviek ďalších stránok na zdieľanie videa. Po stiahnutí ich budete môcť bez problémov prehrať na počítači alebo mobilnom zariadení, aj keď nemáte prístup na internet.

    Zrýchlite sťahovanie až 5-krát.
    Prehrávač FLV Downloader Pro obsahuje viacvláknovú akceleráciu sťahovania, ktorá môže zvýšiť a zvýšiť rýchlosť sťahovania až o 500% rýchlejšie.

    Stiahnite si 4K, 2K, HD 1080p, HD 720p a 3D videá.
    Program FLV Downloader Pro vám umožňuje sťahovať videá v rôznych rozlíšeniach vrátane 4K / 2160p, 2K / 1440p, HD 1080p, HD 720p, 480p, 360p a 240p. Môžete si stiahnuť videá vo vysokom rozlíšení 1080p, aby ste si mohli vychutnať kvalitnú grafiku na svojom televízore, môžete si tiež stiahnuť videá s rozlíšením 240p, aby ste ušetrili miesto na mobilných zariadeniach.

    Preberač YouTube na MP3.
    Program FLV Downloader Pro vám umožňuje sťahovať iba zvukový tok priamo z YouTube a ukladať ho ako MP3 bez sťahovania celého video súboru.

    Stiahnite si celý zoznam skladieb z YouTube naraz.
    Program FLV Downloader Pro vám umožňuje sťahovať celý zoznam videí YouTube iba niekoľkými kliknutiami. Všetky videá v zozname skladieb je možné sťahovať automaticky naraz.

    Stiahnite si naraz viac videí.
    FLV Downloader Pro podporuje súčasné sťahovanie, ktoré vám umožní sťahovať viac ako jedno video súčasne.

    Pozastavte a pokračujte v sťahovaní.
    Sťahovanie môžete kedykoľvek pozastaviť. Program FLV Downloader Pro môže obnoviť prerušené sťahovanie z miesta, kde bolo prerušené. Už nemusíte znova od začiatku.

    Počas sťahovania ukážte neúplné video.
    Počas sťahovania môžete kliknutím na tlačidlo Ukážka prehrať neúplné video a uistiť sa, že sťahovaný obsah je skutočne vami vybraným videom.

    Previesť stiahnuté videá do ľubovoľného formátu.
    Program FLV Downloader Pro dokáže automaticky previesť stiahnuté videá do zvoleného formátu. Podporuje MP4, FLV, WMV, MOV, ASF, AVI, DV, M4V, MKV, MPG, OGV, SWF, TS, VOB, WEBM, DVD, VCD, SVCD a mnoho ďalších.

    Optimalizujte stiahnuté videá pre akékoľvek zariadenie.
    Program FLV Downloader Pro dokáže automaticky optimalizovať stiahnuté videá pre vaše mobilné zariadenia, takže ich môžete sledovať na svojom iPhone, iPad, telefóne Android, tablete Android, Xbox, telefóne Windows, PSP / PS4 / PS3, Samsung Galaxy atď.

    Prevod videa do MP3 ,
    FLV Downloader Pro je schopný extrahovať audio streamy z videa a ukladať ich ako MP3, WAV, WMA, AC3, AAC, OGG, M4A, FLAC, MP2 alebo akýkoľvek iný zvukový formát.

    Prevodník FLV.
    FLV Downloader Pro obsahuje výkonný video a audio prevodník - FLV Converter. Umožňuje vám previesť akékoľvek video / zvukové súbory na disku do požadovaného formátu, aby ich bolo možné prehrať v prehrávači médií alebo mobilných zariadeniach.

    Hotové predvoľby formátu videa / zvuku.
    FLV Downloader Pro poskytuje hotové predvoľby pre všetky populárne video a audio formáty. Môžete tiež upraviť vlastné nastavenie formátu videa / zvuku.

    Kompatibilné s iTunes.
    Program FLV Downloader Pro môže voliteľne automaticky pridávať stiahnuté videá / hudbu do vašej knižnice iTunes, takže môžete ľahko synchronizovať svoje videá a hudbu do svojho zariadenia iPhone, iPad, iPod atď.

    Naplánovať sťahovanie.
    Program FLV Downloader Pro môže automaticky spustiť sťahovanie v stanovenom čase a po dokončení vypnúť počítač. Už nebudete musieť čakať na dokončenie sťahovania dlhého zoznamu videí.

    Podpora drag-and-drop.
    Na spustenie sťahovania môžete jednoducho presunúť odkaz na video alebo webovú adresu z webového prehľadávača do Dropboxu FLV Downloader Pro. Nemusíte ani ručne kopírovať a vkladať odkazy na video alebo adresy URL.

    zahŕňa prehrávač FLV.
    Program FLV Downloader Pro obsahuje jednoduchý a ľahko použiteľný prehrávač médií - prehrávač FLV, na prehrávanie súborov FLV, MP4, WebM, MP3 a iných formátov videa / zvuku, ktoré prehrávač Windows Media Player nedokáže prehrať.

    Čo je nové:
    oficiálna stránka neposkytuje žiadne informácie o zmenách v tejto verzii.









    mirek1730, chuj-pc, ladko77,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!


    No comments...


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.287 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 01:59
    sql

    TOPlist