Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Kristyna Snegonova, Frantisek Kotleta - Série LEGIE | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Kristyna Snegonova, Frantisek Kotleta - Série LEGIE Názov:Kristyna Snegonova, Frantisek Kotleta - Série LEGIE Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Mluvené slovo - Velikost:3.3 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2023-05-06 Peerov:19 (Seed: 19, Leech: 0)
    Zaner:Sci-Fi Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky







    LEGIE #1

    Vesmír je kruté místo. Právo na život má pouze ten, kdo si jej uhájí v boji. Taková jsou pravidla tam venku. Lidé to zjistili v den, kdy na jejich planetu zaútočila invazní flotila neznámé civilizace. Krátká, ale tvrdá válka srazila lidstvo na kolena a udělala z něj otroky mimozemských dobyvatelů. Otroky, kteří si zaslouží život, jenom pokud budou svým majitelům věrní a užiteční. Ale dokud stojí poslední voják odporu, je tady vždycky naděje. Minimálně na pořádnou pomstu. A možná i něco víc.

    Čte: Martin Stránský
    Žánr: Sci-fi
    ok: 2020
    Formát: MPEG 1 Layer III 128kbps
    Kvalita: Stereo / 44100 hz
    Čas: 07:43:14


    LEGIE #2

    Vesmír je kruté místo. Právo na život má pouze ten, kdo si jej uhájí v boji. To ví i posádka lodi Kraksna. Lidstvo je zotročeno mocnou mimozemskou rasou, a tak za pomoci technologie prastaré vesmírné civilizace hledají cestu, jak svoji planetu osvobodit. Nebo alespoň nakopat zadek těm modrým parchantům, co ji vyplenili.

    Život je ale otázkou priorit. Na planetě Namathé se údajně nachází lidská žena, kterou je třeba zachránit. Hlavně ze vznešených humanitárních důvodů, to dá přece rozum. Jenže když při tom pracujete pro mimozemského mafiána, co vypadá jako slepice, mají věci tendenci se poněkud komplikovat.

    Čte: Martin Stránský
    Žánr: Sci-fi
    ok: 2020
    Formát: MPEG 1 Layer III 128kbps
    Kvalita: Stereo / 44100 hz
    Čas: 07:25

    LEGIE #3

    Porazit Společenství, osvobodit zotročené lidstvo, získat zpátky Zemi – to jsou sice záslužné cíle, ale jen odhodlání nestačí a prostředky k jejich dosažení posádce lodi Kraksna chybí. Zakázka pro vesmírnou mafii se proto nedá odmítnout. Naštěstí nevypadá složitě – dostat se na místo poslední bitvy dvou vyhynulých druhů a něco speciálního odtamtud odnést. Vesmírný hřbitov plný mrtvol a zničených lodí ve vzdáleném koutu sektoru nevypadá jako nic, s čím by si kapitán Bouchač, ehm, tedy Moravec nedokázal poradit. Aspoň do okamžiku, než se objeví staří nepřátelé a jejich vinou si posádka Kraksny začne dělat nové. Závod s časem začíná a poslední svobodní lidé ve vesmíru nejsou jediní, kdo v něm hraje svůj part o přežití.

    Čte: Martin Stránský
    Žánr: Sci-fi
    ok: 2020
    Formát: MPEG 1 Layer III 128kbps
    Kvalita: Stereo / 44100 hz
    Čas: 07:36

    LEGIE #4

    Vesmír je kruté místo. To poznala posádka lodi Kraksna v den, kdy Zemi obsadili mimozemšťané. I když se jí povedlo agresivní rase enlilů dostat ze spárů a uhájit si svobodu, aby si ji udržela, musela začít pracovat pro vesmírnou mafii. Teď ale kapitán Moravec, poručík Vojcechovský, technik Vodička, profesorka Krasiński, kuchař Guiseppe i tajemná Amanda dostávají příležitost se s enlily znovu utkat. Planeta Tisíce světel je novým terčem jejich invaze a mafie je posílá právě tam. Ideální práce pro kapitána Bouchače a lorda Mrdáka.

    Čte: Martin Stránský
    Žánr: Sci-fi
    ok: 2020
    Formát: MPEG 1 Layer III 128kbps
    Kvalita: Stereo / 44100 hz
    Čas: 06:44


    LEGIE #5

    Nejobávanější členka vesmírné lodi Kraksna byla unesena. Kapitán Moravec vyráží na záchrannou misi, která je podle zbytku posádky nejpitomějším nápadem od … no, posádka Kraksny má za sebou hodně pitomých nápadů, ale tenhle rozhodně patří mezi pět největších. Enlilové mezitím začnou pořádat na Kraksnu hon a šmejdit po celém vesmíru, aby dostali její posádku i technologii pradávné civilizace rutašů. Což pořád nic není proti tomu, co Moravce čeká při záchraně Agy. Kolik ocasů bude muset přesekat, než získá zpátky ještěrku, která netouží po ničem jiném, než mu vyrvat páteř z těla?


    Čte: Martin Stránský
    Žánr: Sci-fi
    ok: 2020
    Formát: MPEG 1 Layer III 128kbps
    Kvalita: Stereo / 44100 hz
    Čas: 07:48

    LEGIE #6

    Nejmladší členka posádky vesmírné lodi Kraksna zmizela, a zatímco kapitán Moravec a poručík Vojcechovsky vyrazili na své mise, pátrání po ní zůstalo na techniku Vodičkovi a italském pěvci Giuseppem. Vyzvednout ji na planetě obřích žížal ale není žádná procházka růžovým separátem a oba musí dokázat, že ještě nepatří do starého železa. Aby mohli Amandu zachránit, musí přežít v manéži vesmírného cirkusu, vyhnout se Loydovi toužícímu po pomstě za ztrátu varlete, totiž antihmoty, a setkat se s Pánem hor, legendárním vůdcem odboje proti enlilskému impériu, který bude potřebovat jejich pomoc. To vše za klení břitkou ostravštinou a procítěného přednesu árií z Dona Giovanniho. Protože „Starò qui come agnellina le tue botte ad aspettar, vy modrý svině!“

    Čte: Martin Stránský
    Žánr: Sci-fi
    ok: 2020
    Formát: MPEG 1 Layer III 128kbps
    Kvalita: Stereo / 44100 hz
    Čas: 07:42

    LEGIE #7

    Od invaze enlilského Společenství na planetu Zemi uplynuly dlouhé měsíce. Z uprchlíků se stali válečníci, z neznámých mimozemšťanů spojenci a z nákladní kraksny válečná loď. Vše, čím si posádka Vzdorující prošla, ale bledne před návratem na rodnou planetu. Jak ji pozměnila mimozemská okupace? Najdou na ní alespoň zbytky toho, čím lidská společnost bývala? Podaří se Moravcovi s Gerasimem získat spojení na povstalce zapojené do operace Valkýra? A splnit všechna poslední přání toho, kvůli komu se domů vrátili dřív, než by je samotné napadlo?

    Čte: Martin Stránský
    Žánr: Sci-fi
    ok: 2020
    Formát: MPEG 1 Layer III 128kbps
    Kvalita: Stereo / 44100 hz
    Čas: 07:06

    LEGIE #8

    Přišel čas spojit síly. Na konci vesmíru se nachází mocná civilizace, která vede se Společenstvím dlouhou a tvrdou válku a formující se lidské legie si potřebují získat své místo na slunci a ukázat, že mohou být platné v boji. Plukovník Batista a kapitán Moravec se proto rozhodnou pro riskantní akci v místě, kde to enlilové nejméně čekají. Sázky jsou totiž zatraceně vysoké. Ví to i Rudý vrabčák, jehož tajemství bude na čase rozlousknout. A také umíchat pár opravdu dobrých drinků.

    Posádku Kraksny čeká tvrdá práce a opětovné setkání s petragunem, tancem, který je prý starý jako vesmír sám.
     
    Čte: Martin Stránský
    Žánr: Sci-fi
    ok: 2020
    Formát: MPEG 1 Layer III 128kbps
    Kvalita: Stereo / 44100 hz
    Čas: 07:37












       
       


     








    jardakol, Two_Worlds_player, tunerek, pepa49, MIPR2006, Andy28, andre66, PM14, valtr02, hudrbica, Kim6, lemrouch, gurp, losermike, Trip77, 1petr, Wenda76, Denneg, vangelis, Tondik2, adminsys32, romanos74, tawlas, pitomec, Antonína, Venccc, Mroud, tracka7, QproTest, CornelSulla, alano, haroldman, Shigi, Ekirk, pianpian, JB2020, Palinque, Koniaš, Koniaš, Koniaš, maarty88, rkabad, Hebled, Projekt23, Turny1982, MegaH, OSTRAVAN, sumakbur, kernik, Ba2506, Jablonka, kyklop73, kyklop73, vladom3, Elek30, Koi-Koi, Zack123, Hippies, Flegeton, František_Němeček, Drunkennovice, Pornosaurus, Achron, Ivan_SIRKO, podeszwa, justfinch, Krecour, misur188,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!





    0
    mikru
    Ratio 1.06

    Member+

    04/03/2024 17.14.24
    Nejde mi to rozbalit. Neví někdo co s tím?


    --------------
    >> 04/03/2024 17.25.36
    DarkAngel: https://7-zip.org/

    9
    bidzo
    Ratio 9.96

    Member+

    23/08/2023 13.31.20
    jo chlopi, ale winRAR mi to nechce otvorit: nespravny format, alebo subor poskodeny...
    ani win zip...


    --------------
    >> 23/08/2023 13.38.24
    bidzo: tak nic, nazad na stromy.
    chyba bola na mojom primaci, nenapadlo ma hned, ze to je pre virtualnu mechaniku

    0
    kekelstvo
    Ratio 0.98

    Clen

    08/07/2023 09.58.21
    panove tohle to je material...predstavte si kdyby byla moznost natocit film s rozpoctem strazcu galaxie podle tohohle, toho by si celej svet sednul na prdel

    doufam ze se tomu jednou dostane nalezity uznani

    0
    Mikesek9999
    Ratio 2.03

    Member+

    06/05/2023 13.01.38
    Evidentne Operace Thümmel  kdyz legie 1,nazev je zavadejici,to je fakt.


    --------------
    >> 06/05/2023 13.18.44
    UPLOADER: již tam je popis každého dílu


    --------------
    >> 08/05/2023 04.55.09
    Blumeryx: https://sktorrent.eu/torrent/forum.php?action=viewtopic&topicid=13  

    0
    tunerek
    Ratio 1.25

    Member+

    06/05/2023 12.44.28
    je pěkný že je to pojmenovaný jako série ale dopiš tam ještě jaký díly tam jsou a jejich jednotlivá délka protože to určitě nemá jenom Čas: 07:43:14
    je to podstatně delší
    jinak to určitě spustě lidem udělá radost
    takže díky i za ostatní fandy F.Kotlety v podání Martina Stránskýho


    --------------
    >> 06/05/2023 13.14.26
    permute: Však to tam má napsaný že je to díl 1.


    --------------
    >> 06/05/2023 13.18.28
    UPLOADER: již jsem to opravil


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.291 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 05:35
    sql

    TOPlist