Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Lemmings Collection | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Lemmings Collection Názov:Lemmings Collection Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Hry na Windows - Velikost:198.4 MB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2020-10-05 Peerov:3 (Seed: 3, Leech: 0)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky







    Popis hry:

    Hra Lemmings je rozdělena na levely, seskupené do čtyř úrovní obtížnosti. V každém levelu jsou obsaženy zničitelné prvky prostředí (skály), nezničitelné části (ocel) a množství překážek jako jsou propasti, vysoké zdi, jezírka s vodou nebo lávou a spousty dalších pastí.

    V každém levelu se rovněž nachází jeden nebo více vchodů a jeden nebo více východů. Cílem je dovést určité procento zelenovlasých lumíků s modrými tričky ze vchodu do východu vytvářením bezpečné cesty prostředím levelu.

    Když nemají lumíci přiřazenou nějakou schopnost, jsou označeni jako „Walker“ (chodec). Tito lumíci se pohybují jedním směrem, padají na okrajích plošinek a otočí se, když narazí na překážkou, kterou nedokáží přejít. Zahynou při pádu z velké výšky, do vody, lávy nebo mimo mapu; a také když se chytí do pasti.

    Pro úspěšné splnění levelu musí hráč přiřadit některým lumíkům určité schopnosti.

    Počet přiřazení každé schopnosti je obvykle omezen, což vyžaduje pečlivé rozhodování, kterou schopnost kdy použít.

    K dispozici může být celkem osm schopností. Dvě z nich zůstávají lumíkům přiřazené, i když se jim přiřadí další: Climber a Floater. Climber (lezec) dokáže zdolat zdi a další překážky se svislým povrchem. Floater může spadnout z jakékoliv výšky bez zranění. Bashers, Miners a Diggers se dokážou prokopat ve směru vodorovném, šikmém dolů a svislém dolů přes všechny zničitelné materiály.

    Zastaví se, když se dostanou ven z překážky, narazí na nezničitelnou překážku nebo když je jim přiřazena jiná schopnost. „Builder“ dokáže postavit schodiště s 12 schody; když se blíží ke konci své práce, hráč je na to upozorněn zvukovým signálem, takže pozná dobu, kdy může znovu přiřadit schopnost v případě, že je potřeba delší schodiště. Blockers (blokaři) jsou určeni k blokování jdoucích lumíků — změní směr jejich chůze na opačný. Blokaři se můžou změnit zpět na chodce, pokud je zničena zem pod jejich nohama. Blokaři je možné přiřadit pouze schopnost „Bomber“.

    Ta může být přiřazena také jakémukoliv jinému lumíkovi, který po 5 sekundách exploduje a zničí část zničitelného prostředí kolem sebe.
    Hráč může hru kdykoliv pozastavit a prozkoumat prostředí, během této doby však nemůže přiřazovat schopnosti lumíkům.

    Lumíci jsou ze vchodu vypouštěni v určité frekvenci (od 1 do 99), která je nastavena dle aktuálního levelu.

    Hráč může nastavit rychlejší frekvenci a poté jí může nastavit zpět na výchozí hodnotu, ne však na nižší.

    Hráč má také možnost nechat explodovat všechny lumíky v levelu najednou, čímž se zbaví zbývajících blokařů, aby dokončil level nebo urychlí restart levelu, když se dostane do bezvýchodné situace.

    Čtyři skupiny obtížnosti — Fun (Zábava), Tricky (Záludné), Taxing (Namáhavé) a Mayhem (Chaos) — rozdělují levely tak, aby odrážely jejich celkovou obtížnost. Toto hodnocení je založeno na několika faktorech včetně počtu překážek, které musí hráč překonat, omezení na počet schopností dostupných k použití, minimální frekvenci vypouštění lumíků a procento lumíků, které musí být zachráněno.

    Seznam Her:

    Holiday Lemmings
    Lemmings
    Lemmings 2 The Tribes
    Lemmings 3
    New Year Lemmings 91-92
    Oh No More Lemmings
    Xmas Lemmings 91
    Xmas Lemmings 1992

    Amiga Verze pro Windows XP , 7 , 8 , 10

    Všechny hry jsou otestované a odzkoušené na Win 7-10 32/64 bit

    Rok Vydání : 1991-1994

    Screen:








    ludwo, macho, jardakol,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!





    0
    kaini-cz
    Ratio 0.18

    Clen

    06/10/2020 13.08.40
    Super, díky. Zrovna nedávno jsem na hru vzpomínal.


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.177 sec. ] - [ GZIP: enabled ]
    Je zhruba 20:38
    sql

    TOPlist