Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Loom CZ (ScummVM) (CZ/EN)(1990) | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Loom CZ (ScummVM) (CZ/EN)(1990) Názov:Loom CZ (ScummVM) (CZ/EN)(1990) Hodnocení:N/A Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Hry na Windows - Velikost:63.6 MB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2020-12-08 Peerov:1 (Seed: 1, Leech: 0)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky







    Popis
    Loom je neobvyklá adventura postavená na SCUMM enginu, o jejíž vznik se postaral tým v čele s Brianem Moriartym (textové adventury Wishbringer, Trinity nebo Beyond Zork).

    Příběh se točí okolo chlapce Bobbina z klanu tkalců, jenž má zachránit svět před stínem. Hra začíná na jeho 16. narozeniny, předchozí události a nastínění fantasy světa, ve kterém vládnou Mocné Guildy, je k nalezení na přiloženém CD jménem "30 Minute Audio Drama". (příběh je profesionálně namluven). Balení hry obsahuje i Book of Patterns, knihu, do které si hráč zapisuje hudební melodie/vzory (anglicky drafts, náhodně generovány při spuštění hry). Ty jsou nezbytným prvkem hry - Bobbin totiž pomocí své hole vyluzuje tóny, ze kterých draft vznikne a tím ovlivňuje své okolí. Například po zahrání draftu Opening se otevřou označené dveře. Draft se dá zahrát i opačně, čímž vznikne přesně opačný efekt - dveře se zavřou. Zpočátku Bobbin umí jen tři tóny a jeden draft, další přibývají postupně.

    Loom je také první hrou "LucasArts Game Design Philosophy", což znamená, že hráč nemůže zemřít, ani se dostat do situace, kdy musí načíst starou pozici (dost častý jev v předchozí hře Zak McKracken and the Alien Mindbenders). Hudební stránka hry obsahuje části z Labutího jezera od známého skladatele Petra Iljiče Čajkovského.

    Hra byla vydána poprvé v roce 1990 s EGA grafikou na floppy discích, poté byla portována na různé platformy (významný je port na FM Towns. Tato verze má překreslenou VGA grafiku a vylepšený soundtrack). V roce 1992 vznikla pro PC druhá verze s VGA grafikou (použita ta z FM Towns portu), která byla kompletně nadabovaná. Jedná se tedy o první Talkie hru na SCUMM enginu. Dialogy zde ale byly zkráceny, protože by se dabing nevešel na CD, stejně tak zde chybí detailní záběry na postavy během dialogů a alternativní řešení hádanek.

    Loom byl původně plánován jako trilogie. V dalších dílech označovaných jako Forge a The Fold, se měly hlavními hrdiny stát postavy, které Bobbin potkává v tomto díle. Projekty však byly zrušeny.


    Rok vydání : 1990

    Hra je v CZ jazyce s EN dabingem.

    Požadavky :

    MINIMÁLNÍ:

    Požadavky: Pentium
    CPU: 286
    Paměť: 512 KB RAM
    Grafika: 64 MB a vyšší
    Místo na disku: 3 GB
    Systém: DOS 1.0 až 2.11


    Hru nelze ukončit standartním běžným způsobem, protože v době svého vzniku byly konvence pro ukončování her teprve ve fázi vzniku, takže zapomeňte na klávesu "Esc", nic tím nedocílíte.
    Hru ukončíte tak, že stiskem klávesy "F5", aktivujete pomocné menu, přes které lze hru nejen ukončit, ale můžete přes něj uložit i herní pozice.
    Pokud by se vám nezobrazovaly při hře doprovodné ČESKÉ titulky, zapněte je stiskem klávesy "F9".


    Otestováno a odzkoušeno na Win 10 64 bit

    Stačí nainstalovat "Loom-CZ-Setup.exe".
    Pak Spustit z plochy Zástupce (nejlépe jako Správce).


    Můj Screen





    Recenze



    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!


    No comments...


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.268 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 13:01
    sql

    TOPlist