Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

MAGIX VEGAS Pro 18.0.0.434 (x64), viacjazycny | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    MAGIX VEGAS Pro 18.0.0.434 (x64), viacjazycny Názov:MAGIX VEGAS Pro 18.0.0.434 (x64), viacjazycny Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Programy - Velikost:712.4 MB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2021-01-25 Peerov:2 (Seed: 2, Leech: 0)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky




    MAGIX VEGAS Pro 18.0.0.434

    VEGAS Pro využíva silu umelej inteligencie, aby vašu produkciu videa posunula o dva kroky vpred. Ponúka mimoriadne flexibilné používateľské rozhranie, komplexnú správu médií, pokročilé úpravy zvuku a mastering so zahrnutým programom SOUND FORGE Pro a špičkovú hardvérovú akceleráciu. Čas na doplnenie vášho kreatívneho toku!




    Usporiadajte projekty a urýchlite svoj pracovný postup pomocou vnorených časových osí. Ľahko sa presúvajte medzi časovými osami v rámci hlavného projektu alebo získajte prístup k vnoreným časovým harmonogramom ako samostatným projektom, aby ste na nich mohli pracovať nezávisle.

    Inteligentné rozdelenie
    Pomocou funkcie Inteligentné rozdelenie môžete odstrániť celé časti videoklipu a zanechať po sebe prakticky nezistiteľnú úpravu s úplnou flexibilitou na prispôsobenie výsledkov, ak je to potrebné, aby ste dosiahli správny výsledok. Už žiadne škaredé skoky!

    Systém ponuky „Hamburger“
    Tento inovatívny systém ponúk vám umožňuje prispôsobiť oblasti používateľského rozhrania s vysokou premávkou, aby ste mohli rýchlo nájsť potrebné nástroje a zároveň zachovať prehľadnosť pracovného priestoru.

    Farebné triedenie. Jednoduché ako štetec.
    Výkonné nástroje na triedenie farieb na profesionálnej úrovni vám umožňujú vykonávať najlepšiu prácu. Pracovný tok triedenia farieb vo VEGAS Pro poskytuje rýchle, výkonné a flexibilné možnosti pre všetko, čo musíte urobiť. Poskytnite výsledný dokonalý vzhľad svojho filmu, a to aj v HDR.

    Pracovný postup Unified Color Grading
    Posuňte svoje farebné gradácie a korekcie na vyššiu úroveň pomocou nového zjednoteného pracovného toku na paneli Color Grading. Importujte a exportujte LUT, upravujte farby pomocou farebných koliesok, kriviek a oveľa viac. Podporuje krásne úpravy farieb HDR.

    LUT Export
    Vytvorili ste dokonalý farebný vzhľad? Chcete ho použiť na viac klipov, v iných projektoch alebo ho zdieľať s ostatnými používateľmi VEGAS? Exportujte svoje nastavenia gradácie farieb ako LUT vo formáte .cube pre ľahkú aplikáciu do iných súborov kdekoľvek, kde je možné LUT importovať.

    Podpora HLG HDR
    Pripojte sa k špičke HDR na špici. Pracujte so súbormi HLG alebo HDR10 vo farebnom priestore ACES 1.1. Náhľad v HDR v okne VEGAS Preview alebo na externý monitor HDR. Zhodnoťte farby v HDR pomocou rozsahov videa s povoleným HDR. Dodávajte v plnej kráse HDR - dokonca aj na YouTube.

    Zvláštne efekty. Osvetlite svojich divákov.
    Vďaka úplnej podpore doplnkov Open FX ponúka VEGAS Pro širokú škálu vstavaných efektov a môže využívať efekty tretích strán od špičkových výrobcov doplnkov v tomto priemysle. Vďaka možnosti vytvárať reťazce efektov na štyroch rôznych úrovniach, ktoré môžu obsahovať až 32 doplnkov na reťazec, máte všetok priestor, ktorý kedy budete potrebovať, aby ste boli kreatívni, ako chcete.

    Mesh Warp
    S efektom Mesh Warp roztiahnite a deformujte svoje video prakticky ľubovoľným spôsobom, ako si len môžete predstaviť. Možnosti sú nekonečné, od niečoho tak jednoduchého, ako je mapovanie videa na stranu budovy v inom videu, až po vytváranie šialene skreslených video efektov.

    Pomalý pohyb
    s optickým tokom S starostlivo prepracovanou proprietárnou technológiou optického toku vytvára fotoaparát VEGAS Pro videozáznamy, ktoré vaša kamera nenatáčala, aby vyplňovali skutočné snímky, a poskytujú neuveriteľne plynulý spomalený pohyb.

    Kreatívne režimy skladania
    Vďaka kompletnej ponuke možností režimu skladania je VEGAS Pro výkonným nástrojom na skladanie. Pridajte výstup dvoch klipov, odčítajte jeden od druhého alebo vypočítajte rozdiel. Buďte kreatívni!

    Úpravy zvuku. Nastavte tón.
    Skvelý film potrebuje skvelý zvuk, aby podčiarkol a zintenzívnil váš vizuál a vytvoril dojemné sluchové zážitky pre vaše publikum. VEGAS Pro poskytuje kompletné zvukové prostredie s nástrojmi na profesionálnu úpravu zvuku. Vďaka plnej podpore rozhrania VST, desiatkam efektov a vykresľovaniu v reálnom čase žiadny iný NLE neposkytuje sadu funkcií digitálnej zvukovej pracovnej stanice tak robustnú ako nástroje vo VEGAS Pro.

    Robustné viacstopové zvukové prostredie
    VEGAS Pro obsahuje výkonné nástroje na nahrávanie a úpravu zvuku pre najnáročnejšie produkcie. Nahrávajte zvuk vo viacstopovom prostredí so vstupnými zbernicami, profesionálnym meraním, priamym nahrávaním, neobmedzeným počtom stôp a ďalšími.

    Rozsiahle zvukové efekty
    VEGAS Pro podporuje štandardné rozhrania VST. Aplikujte efekty na stopy, jednotlivé udalosti na stopách, pomocné zvukové zbernice a hlavnú zbernicu. Vyberte si z viac ako 40 zahrnutých nástrojov na spracovanie signálu a efektov a automatizujte efekty ovládaním obálky v reálnom čase.

    Synchronizácia zvuku pre multicam
    Využite svoje zvukové krivky na automatickú synchronizáciu viacerých video súborov na samostatných stopách, aby bola úprava udalostí viacerých kamier rýchla a efektívna.

    Konečné dodanie. Vykresľuj, nevzdávaj sa.
    Celá vaša tvrdá práca by neznamenala nič bez schopnosti dodať ju vo formátoch, ktoré potrebujete ... a čo najrýchlejšie. VEGAS Pro ponúka veľa možností doručenia a uľahčuje výber najbežnejších formátov a šablón alebo úplné prispôsobenie vykreslení projektu. Cieľové doručenie dosiahnete vždy, bez ohľadu na konečné výstupné požiadavky.

    Zrýchlené vykreslenie GPU
    S podporou kariet od popredných výrobcov v odbore vrátane NVIDIA, AMD a Intel využíva VEGAS silu spracovania GPU z najpopulárnejších grafických kariet na zrýchlenie vykreslenia populárnych formátov AVC a HEVC až na dvojnásobnú rýchlosť.

    Podpora až 8K
    Moderná produkcia posúva hranice s čoraz vyšším rozlíšením. VEGAS Pro podporuje až 8 kB súborov od začiatku do konečného doručenia, takže teraz môžete dodávať súbory s neuveriteľne vysokým rozlíšením pre projekciu vo veľkom formáte alebo pre akúkoľvek inú potrebu vo vysokom rozlíšení.

    Hlavné prvky VEGAS Pro 18:
    • NOVINKA: Vnorené časové osi
    • NOVINKA: Kompletná podpora farieb HDR
    • NOVINKA: Pomalý pohyb optickým tokom
    • NOVINKA: Planárne sledovanie pohybu
    • NOVINKA: Dekódovanie akcelerované GPU pre AVC / HEVC
    • Stabilizácia videa na svetovej úrovni

    Systémové požiadavky:
    • Operačný systém: Microsoft® Windows 10 (64-bit)
    • Procesor: 6. generácia procesora Intel Core i5 (alebo ekvivalent AMD) alebo lepší. Minimálne 2,5 GHz a 4 jadrá. Pre 4k, 7. generáciu Intel Core i7 (alebo ekvivalent AMD) alebo lepšiu. Minimálne 3,0 Ghz a 8 jadier
    • RAM: minimálne 8 GB RAM (16 GB odporúčaných; 32 GB odporúčaných pre 4K)
    • Miesto na pevnom disku: 1,5 GB miesta na pevnom disku pre inštaláciu programu; Polovodičový disk (SSD) alebo vysokorýchlostný viacdiskový RAID pre médiá 4K
    • Iné: Microsoft .NET Framework 4.0 SP1 (zahrnuté na disku aplikácie)
    • Programovacie jazyky: angličtina, nemčina, španielčina, francúzština

    Domovská stránka: www.sonycreativesoftware.com/vegaspro

    MAGIX VEGAS Pro 18.0.0.434 (x64), viacjazyčný + crack








    tomaskuchy, DuVenBlejt, robocop45, dusanrulis79, mirek1730, zapask, brossi004, ditibo, hklucka, xhobitx, davideu312, ovlasto, lampo157, JakeEppsCz, dobi235, ferenc33, Chucky01001, legoas92, skyst, Schumianca123, mickulin,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!





    -5
    katanacz
    Ratio 0.09

    Clen

    20/03/2022 16.54.58
    seed pěkně prosím

    2
    lampo157
    Ratio 1.4

    Member+

    23/05/2021 06.45.20
    Dobry den. Mozem poprosit o seed? Ak bude treba po stiahnuti este nieco urobit na aktivaciu, budem rad ak mi zanechate spravu. Bodiky letia. Dik


    --------------
    >> 05/07/2021 13.24.42
    vikinos: Staci prekopirovat soubory s prilozenym lecivem...nic sloziteho...

    -3
    ztomass
    Ratio 0.11

    Clen

    18/03/2021 18.21.40
    Vadný archiv...

    2
    maxtor205
    Ratio 7.32

    Member+

    25/01/2021 18.28.19
    Ahoj, prosím je součástí i čeština ? Díky


    --------------
    >> 25/09/2021 08.07.10
    abramcov: Určitě ne.


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.019 sec. ] - [ GZIP: enabled ]
    Je zhruba 20:14
    sql

    TOPlist