Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Manic Mechanics | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Manic Mechanics Názov:Manic Mechanics Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Hry na Windows - Velikost:1.2 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2024-03-12 Peerov:0 (Seed: 0, Leech: 0)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky



    Manic Mechanics v2.1.7.0_88821

    Jazyk rozhraní: angličtina, francouzština, italština, němčina, španělština - Španělsko, holandština, japonština, korejština, polština, portugalština - Brazílie, portugalština - Portugalsko, ruština, zjednodušená čínština, španělština - Latinská Amerika, tradiční čínština
    Jazyk zvuku: žádný

    Minimální požadavky:
    Operační systém: Windows 7 x64
    Procesor: i3
    RAM: 8 GB
    Grafická karta: GTX 860
    DirectX: 11
    HDD Místo: až 1.9 GB

    https://en.riotpixels.com/games/manic-mechanics/screenshots/8/?utm_source=emb-gfx-bbcode&utm_medium=image&utm_campaign=rp-mass

    Popis:

    Je čas oprášit kombinézy a zapřáhnout se za opasek s nářadím v Manic Mechanics - chaotická kooperativní hra, kde vy a až tři další mazací opice navštívit auty posedlý Octane Isle.

    Vaše mise? Proklestěte si cestu šesti čtvrtěmi ostrova – od rezavých kbelíků na vrakovišti Betty's Scrapyard až po strašidelné pobřeží Banshee Bay – a vyzvěte mistry mechaniky, kteří vládnou každé části města. Opravte co nejvíce aut, náklaďáků, vrtulníků, traktorů, miniponorek (a dokonce i UFO), abyste prokázali svou hodnotu v tomto hektickém závodě s časem.

    Žádné dvě hry nejsou stejné, když se propracováváte 40 jedinečnými úrovněmi garáže, z nichž každá je náročnější než ta předchozí. Dokončení garáže je jedna věc, ale její zvládnutí a překonání nejlepšího skóre vyžaduje koordinaci, dovednosti a odhodlání.

    Octane Isle je skvělým místem k návštěvě, ať už se vydáte sami, nebo s sebou vezmete přátele. V kooperativním režimu spolupracují až čtyři hráči jako dokonale vyladěný stroj, sledují nejlepší výsledky svého týmu, odemykají nové postavy a odhalují skrytá tajemství, zatímco společně prozkoumávají ostrov Octane Isle. Nebo se možná rozhodnete zamířit rovnou do Versus Areny, rozdělit se do týmů a jednou provždy rozhodnout, která posádka dílně skutečně vládne? Ať už si vyberete kooperativní nebo kompetitivní hru, akce se odehrává v lokálním, bezdrátovém i online hraní.

    Na Octane Isle se může stát téměř cokoliv... Čím rychleji pracujete, tím více chaosu se rozpoutává. Palivo se vznítí, pneumatiky explodují, roboti zkratují, krávy prchají a mimozemšťané unášejí, ale s týmovou prací, dovednostmi - a možná jen trochou štěstí - získáte právo nazývat se maniakálním mechanikem!

    Herní funkce

    Manic arkádová akce
    40 úrovní
    Šest unikátních čtvrtí
    Místní a online spolupráce
    Místní a online versus režim

    Instalace trvá jednu minutu
    Kontrola integrity po instalaci, abyste se mohli ujistit, že je vše správně nainstalováno
    Místo na HDD po instalaci: až 1,9 GB
    Jazyk lze změnit v nastavení hry

     










    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!





    -2
    Figel
    Ratio 0.34

    VIP

    12/03/2024 17.43.49
    Mohli by ste uverejniť češtinu do hry Dragons Dogma: Dark Arisen.


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.284 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 12:40
    sql

    TOPlist