Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

MediaHuman YouTube to MP3 Converter 3.9.9.30 (2612) Multilingual Portable | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    MediaHuman YouTube to MP3 Converter 3.9.9.30 (2612) Multilingual Portable Názov:MediaHuman YouTube to MP3 Converter 3.9.9.30 (2612) Multilingual Portable Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Programy - Velikost:33.3 MB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2019-12-26 Peerov:0 (Seed: 0, Leech: 0)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky











    Páči sa vám počúvať hudbu na YouTube alebo SoundCloud a chcete ju uložiť na prehrávanie offline. Alebo si chcete stiahnuť zvukovú stopu nového filmu. Potom vám odporúčame vyskúšať tento softvér vyvinutý špeciálne na tento účel.
    Sťahuje všetku hudbu zo zoznamu skladieb alebo kanálov
    Sťahuje najvyššiu dostupnú kvalitu až do 320 kbps
    Podporuje YouTube, Vimeo, SoundCloud, Dailymotion, VEVO, atď.
    Súbory na stiahnutie súčasne niekoľko skladieb
    Zahŕňa jednoduchý editor značiek s podporou grafiky obalu
    Dovoz do iTunes


















    Vlastnosti:

    Zoznamy skladieb a kanály
    Softvér podporuje sťahovanie všetkých videí zo zoznamu skladieb alebo kanálov. K dispozícii je tiež možnosť prihlásenia a stiahnutia iba novo nahraných skladieb.

    Podpora iTunes
    V preferenciách aplikácie si môžete vybrať možnosť automatického pridávania stiahnutých skladieb do iTunes. Môžete tiež určiť zoznam skladieb iTunes, do ktorého sa má pridať konvertovaná skladba.

    Šetrí váš čas a premávku
    Aplikácia zistí zvukovú stopu vo videoklipe YouTube a stiahne ju, pričom preskočí časť videa. V dôsledku toho sa rýchlosť sťahovania dramaticky zvyšuje, najmä pri obsahu v kvalite HD.

    Jednoduchý editor značiek
    Aplikácia automaticky zistí meno interpreta a názov stopy videa a uloží ho do stiahnutého súboru. Zároveň však môžete ľahko zmeniť značky na ľubovoľné. Môžete dokonca zmeniť obrázok obálky.

    Pôvodný formát, žiadne konverzie
    Zvukové stopy môžete ukladať v pôvodnej kvalite bez akejkoľvek konverzie. To znamená, že nedôjde k strate kvality a výrazne skracuje čas sťahovania.

    Bezplatná hudba
    Na YouTube je veľké množstvo hudby. Tam môžete vždy nájsť tú, ktorá sa vám páči. A YouTube to MP3 Converter vám umožní uložiť ho do svojho počítača zadarmo. Nájdite iba skladbu, ktorá sa vám páči, a stiahnite ju v požadovanej kvalite. Podporované sú

    nielen stránky YouTube
    Vevo.com, Vimeo, DailyMotion, Soundcloud, Bandcamp, HypeMachine, MixCloud, UOL a mnoho ďalších stránok. Takže si môžete sťahovať hudbu rovnako ľahko ako z YouTube.

    Sledovanie schránky
    Program sleduje obsah systémovej schránky. To znamená, že môžete ľahko pridať videoklip bez prepnutia z vášho obľúbeného prehliadača. Stačí skopírovať URL do schránky a pridá sa do frontu na stiahnutie.

    Viacjazyčné rozhranie
    Lokalizované na: arabsky, arménsky, azerbajdžanský, bulharský, katalánsky, čínsky (Taiwan), chorvátsky, český, dánsky, holandský, anglický, esperantský, francúzsky, nemecký, grécky, hebrejský (Izrael), maďarský, indonézsky, taliansky, japonský, kórejský , Lotyština, litovčina, malajčina, nórčina Bokmål, poľština, portugalčina, portugalčina (Brazília), rumunčina, ruština, španielčina, švédčina, turečtina, vietnamčina


    Verzia 3.9.9.30
    27/11/2019
    opravené sťahovanie z YouTube (nenašli sa žiadne vhodné streamy a na niektorých videách sa nezobrazila NEPRETRŽITEĽNÁ chybová správa)
    Skladby YouTube Music Premium sú teraz podporované vo formáte AAC 256 kb / s (vyžaduje sa prihlásenie)
    opravené sťahovanie z SoundCloud
    opravené sťahovanie z Dailymotion
    Odkazy Spotify sú teraz podporované
    zvýšená rýchlosť prevodu MP3 na Windows
    teraz môžete odkazy hromadne vkladať










    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!





    -1
    FreakB
    Ratio 1.22

    Member+

    28/12/2019 11.05.57
    Dokonalá aplikace !!!

    0
    Madeira
    Ratio 0.23

    Clen

    27/12/2019 09.58.15
    Několik nezávislých ochran v souboru hlásí hrozbu FileRepMalware


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.133 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 02:31
    sql

    TOPlist