Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Multi Commander7.0.0(portable) (2017) | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Multi Commander7.0.0(portable) (2017) Názov:Multi Commander7.0.0(portable) (2017) Hodnocení:N/A Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Programy - Velikost:15.5 MB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2017-04-17 Peerov:1 (Seed: 0, Leech: 1)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky



    Multi Commander  je kompletný nástroj pre správu súborov, plný užitočných funkcií a nekonečne príťažlivý.Prehľadávanie súborov a priečinkov vo Windows je - je to pravda - ľahšie . S každým ďalším vydaním,  je stále veľkým problémom, ktorý  nikdy neriešil Microsoft: pohľad do jednej zložky. Napriek existencii lišty záložiek, kopírovať alebo presúvať súbory z jednej zložky do druhej zvyčajne zahŕňa otvorenu zložku dvoch samostatných okien.Potom  budete musieť ručne skenovať zdrojovú zložku a cieľ, než môžete pretiahnuť súbory medzi nimi.ponúka výber z jedno a dvojlôžkových panelov pre prehliadanie zložiek, ale vy môžete otvoriť viac kariet v každom okienku, čo umožňuje ,  vytvoriť zástupcu na vaše obľúbené zložky, ktoré môžu byť ľahko zmenené pre účely správy súborov.Veľký počet tlačidiel - všetko prispôsobiteľné - sedí pod dvoma panelmi, ktoré umožňujú prístup k skratke, výber nástrojov (ako sú obrázky alebo súbory MP3), systémové nástroje a rôznych zložiek, nastavenie založené  skryť DLL pohľad.  tiež prichádza s vstavanými funkciami pre prístup k registru , zobrazenie vzdialenej zložky pomocou FTP a otvoriť celý rad komprimovaných súborov, vrátane 7zip, RAR a TAR, rovnako ako ZIP.Tam sú niektoré užitočné nástroje, hodil na správnu mieru: správu súborov a priečinkov oprávnenia, koncové  procesy pevne balíčky a rozbaliť súbory a vytvárať symbolické linky a spoje, rovnako ako bežné skratky. K dispozícii sú aj nástroje pre základné riadenie a divák médií je postavený tak, aby nakuknúť kód za súboru súborov, všetko prispieva k nástroju, ktorý je na ceste stať sa svojou one stop shop pre všetky záležitosti súvisiace s súbory.UPDATE: Niektoré jazykové balíčky sú aktualizované. 
    OPRAVENÉ - Niektoré predvolené nastavenia správne vložený. 
    Pridanom - Nová funkcia motora MultiScript: StrReplaceChars (...) 
    Pridanom - Nová funkcia motora MultiScript: StrReplaceCharsPairs (...) 
    OPRAVENÉ - 2 stability problém hlási zlyhanie systému vykazovania

    Rok: 2017 
    Version: 7.0.0 
    Systém: XP / Vista / 7.8.10 
    Language: Multilanguage 
    Veľkosť: 12,85 MB 
    Formát: Zip
    Spustiť ako správca: Nie je nutné








    laco224, cicman600,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!





    0
    akburt
    Ratio 0.61

    Clen

    18/04/2017 17.09.57
    samé demo


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.272 sec. ] - [ GZIP: enabled ]
    Je zhruba 16:51
    sql

    TOPlist