Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Mytuning Utilities 17.0.4.57 | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Mytuning Utilities 17.0.4.57 Názov:Mytuning Utilities 17.0.4.57 Hodnocení:N/A Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Programy - Velikost:49.7 MB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2019-07-08 Peerov:0 (Seed: 0, Leech: 0)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky





    Mytuning pomůcky - Nejvyšší výkon, stejně jako poprvé. S mytuning inženýrských sítí, můžete zrychlit váš počítač a konvertovat k ničemu zmatená data do cenného úložného prostoru pro dovolenou obrázků, videí a své oblíbené písničky.

    Akcelerace
    - Urychluje spouštění a vypínání
    - Zlepšuje přístup k disku a
    - Zvyšuje rychlost čtení a zápisu

    Údržba & Tuning
    - Potahy up položky registru
    - Chyby pevný disk detekuje a opravy
    - Údaje zachrání vymazány omylem

    Vyčistit
    - Odstraňuje nepoužívané programy
    - Archiv zřídka používaných programů
    - Ničí surfování stezky v prohlížeči
    - Odstraní dat odpadky v systému
    - Spolehlivý drtič

    spolehlivý drtič
    - Prodlužuje životnost baterie díky
    - Inteligentní regulace energie
    - Flight energie a výkonu Režim

    Co je nového v Mytuning Utility 17:

    Urychluje spouštění a vypínání
    Zbytečné Auto Start programy jsou deaktivovány. Takže můžete spouštět a zastavovat systém Windows v rekordním čase.

    Zlepšit přístup pevného disku
    Můžete optimalizovat paměti a datové kapacity pevného disku a tím zvýšit rychlost čtení a zápisu.

    Optimalizovaná spotřeba energie PC
    mytuning nástroje má jednoduché nastavení kliknutí ke snížení spotřeby energie. aktivity na pozadí jsou sníženy, a spotřeba procesoru a hardwarové energie na minimum.

    Odstraňte surfování stopy ve svém prohlížeči
    Snížit surfování stopy ve všech běžných prohlížečích a chránit vaše online soukromí. Mezi ně patří Internet Explorer, Google Chrome, Firefox, Safari, Opera, Flash a Silverlight.

    Odstraňuje dat odpadky
    Instalace trosky, seznamy historie, zprávy o chybách a další údaje odpadků stojí žádnou šanci s mytuning pomůcky. Data odpadky se odstraní a přemění úložného prostoru pro vaše data.

    spolehlivý drtič
    mytuning pomůcky zaručuje bezpečné, závěrečný vypuštění soukromých a citlivých dat. Data jsou přepsána vícekrát a nelze obnovit později.

    Archiv zřídka používaných programů
    Zřídka používané programy jsou archivovány, tj. Jejich prioritou je snížena tak, že všechny procesy běžící na pozadí jsou zastaveny. Ale oni jsou vám k dispozici okamžitě, pokud je budete potřebovat.

    Odstraňuje nepoužívané programy
    mytuning nástroje není jen pomůže vám zbavit dat odpadky. To také ukazuje, které programy, které již používají a usnadňuje jejich odstranění úplně ze systému (vč. Registru a Automatické spuštění záznamů).

    Najde velké soubory
    Stačí jen pár kliknutí myší a můžete získat přehled o největších souborů a programů, které se svůj paměťový prostor a snadno kultivovat paměť pomocí pečlivého odstranění.

    Vnese pořádek do položky registru
    Analyzuje položky registru a nápravná opatření jakýchkoli problémů, které vznikají. Nepotřebné položky z odinstalovat programy a odkazy, které již nejsou potřebné, jsou vymazány.

    Chyby pevný disk detekuje a opravy
    mytuning utility kontroluje následující oblasti pevném disku: sektory, souborů a strukturu složek, indexy, uchovávání, oprávnění NTFS. Případné chyby jsou opraveny, vadné odkazy odstraněny. To spolehlivě zabraňuje diskové výpadky a číst a psát chyby.

    Zachrání omylem smazaných dat
    Stačí jen pár kliknutí myší a můžete obnovit data v mytuning nástroje, které si nechtěli vymazat - i když jste již vyprázdnil koš a bez ohledu na to, jaké médium (interní pevný disk nebo externí paměti). Toto se nevztahuje na soubory, které jste spolehlivě odstranit pomocí drtiče mytuning pomůcky dat.

    Letecký mód
    Všechny bezdrátové komponenty, jako jsou WiFi a Bluetooth zařízení jsou deaktivovány pomocí jediného kliknutí. To šetří energii a znamená, že můžete pracovat na počítači nebo si vychutnat hry a filmy na vašem PC za letu.

    Ekonomický režim
    Můžete přepnout na velmi zvláštní úsporném režimu s pouhým jedním kliknutím. Power-hladový procesy na pozadí a hardware a procesor spotřeba energie jsou minimalizovány. Výsledek: Baterie udržuje PC ještě delší dobu.

    Režim turbo
    Má vaše PC zablokuje nebo se snaží při hraní her? Windows není dostatečně rychlá pro využití několik aplikací najednou? Pak přepnout do režimu Turbo s pouhým jedním kliknutím. Každodenní funkce, které nemáte v současné době potřebují jsou deaktivovány, uvolnění všech dostupných zdrojů pro vaše programy.

    Analýza na startu programu
    Při spuštění programu, můžete provést všechny důležité funkce ladění zároveň s pouhým jediným kliknutím. Ještě lepší: Pokud chcete, můžete nastavit mytuning nástroje provádět údržbu zcela automaticky při spuštění programu.


    Kompatibilní s:
    - MS Windows 10 (x86x64 Bit)
    - MS Windows 8, 8,1 (x86x64 Bit)
    - MS Windows® 7 (x86x64 Bit)
    - MS Windows Vista® (x86x64 Bit)
    - MS Windows XP® (SP 3; 32 Bit)

    Požadavky na systém:
    - Procesor: 1 GHz nebo rychlejší
    - Rozlišení obrazovky: min. 1024x768 pixelů
    - Pevný disk: min. 200 MB volné paměti
    - Prohlížeče: Internet Explorer 8® nebo vyšší













    pitrdj, Paulo1, stoupa12,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!




    Uploader
    09/07/2019 08.04.23
    V prípade, lebo stať sa môže všeličo nezávisle na tom či je program dobrý a či zlý, je velice dobré priam žiadané si vytvoriť komplet zálohu win systemu so všetkými nainštalovanými programami mimo "C" jedine na "D-E-F-atd" partície rozdeleného HDD. A nech sa stane čokolvek nepredvídaného ako prikl. skolabovanie win systemu, nebezpečná vírová nákaza atd. si jednoducho za pár minút s tej zálohy-obrazu disku si obnovíte win system a máte pred sebou znovu plne funkčný windows. Samozrejme to neplatí ak by sa Vám totálne zničil-zapiekol HDD, lebo v takomto prípade sa všetko stratí na veky.

    Stiahnite si tento môj nižší torrent a realizujte si ho - a môžete v kľude spávať s vedomím že máte uloženú perfektnú zálohu pre každý prípad.

    https://sktorrent.eu/torrent/details.php?name=Acronis-True-Image-2019-CZ-Bootable-USB!&id=dc1a6b55868a7ec06e00549daae1b940fac46e91

    23
    nexxt69
    Ratio 9.16

    Member+

    08/07/2019 19.54.29
    napsat slušně že je to shit je mírné slovo, a nauč už se konečně něco přeložit normálně a ne přez translátor který tady propaguješ

    0
    mazanec444
    Ratio 3.6

    Member+

    08/07/2019 19.41.23
    tak nam prosim taky neco pekneho predloz. dekujeme predem.

    3
    RadekStreamCZ
    Ratio 0.37

    Clen

    08/07/2019 19.28.50

    Staci se podivat na vsechny recenze a hodnoceni.
    Je to nejhorsi program.
    A asi si to nepochopil co se tyce verzi windows 10 atd...


    NA PC starsich 5-10 let, kde se pouzivaji windows 10x64, nelze pouzit tento program. Po pouziti se stane to, ze pri spusteni PC nenabehnou windows. Nelze je vratit do bodu obnoveni nic.

    Ja se s tebou odmitam o tom bavit.


    23 let delam s PC.

    2
    Farah
    Ratio 0.85

    Clen

    08/07/2019 19.23.51
    Každý, kto sa trocha vyzná v problematike PC vie, že akýkoľvek, napíšem to sem ešte raz AKÝKOĽVEK čistič, je iba blbosť na rozdrbanie systému. Neplatné záznamy v registri PC nespomalia ani o mikrosekundu, ani keby ich tam bolo milión. To že sa BFU nechce zmazať história navštívených stránok a cookies je problém BFU a žiadne zázračné tlačítko na žiadnom magickom čističi to nevyrieši. System WIN má v sebe všetko potrebné, defragmentáciu, aj opravy disku. To že si to niekto nevie dohľadať je jeho problém. Takže áno, ďalší úplne zbytočný soft, ktorý iba zadrbe PC a pri zásahov do registrov bohužiaľ aj dodrbe. Kedy už konečne začnete používať mozgy, načo ich máte?

    0
    mazanec444
    Ratio 3.6

    Member+

    08/07/2019 19.23.47
    vsechny cistice zanechavaji nejake stopy. kazdy se musi pouzivat z rozumem. to jiste pri vasi zkusenosti dobre znate .tento program neni o nic horsi nez ty programy ktere jste uvadel.   dekujem upovi za joho snahu a za velmi pekne programy.
    Uploader
    08/07/2019 18.34.40
    A čo sa týka Tvojho príspevku "RadekStreamCZ" že tento program patrí medzi tie najhoršie to považujem s Tvojej strany za neadekvátné, lebo kto posudzuje, ktorý program je dobrý a ktorý je zlý - Vari TY ???

    Na nete sú síce aj rôzné vyhodnotenia produktov, ale prevažne je to iba poriadne velká biznis politika nič viac, lebo napríklad eset dobre platí nejakej firme pre reklamu a tá potom to prezentuje ako jeden s najlepších programov je eset bla bla bla.
    Uploader
    08/07/2019 18.15.57
    Aby bolo jasné:

    Vo vetčšine prípadov samotné softy sú dobré, ale problém je na strane klienta, ktorý s nimi nepracuje akoby trebalo a aj s toho titulu sa môže stať, že miesto pomoci urobí neplechu a práve aj preto je priam nevyhnutné hned v úvode si spraviť zálohu cez daný soft pre prípad že by nastala havaríjná situácia, lebo potom stačí všetko obnoviť a vše sa vráti do pôvodného stavu.

    0
    RadekStreamCZ
    Ratio 0.37

    Clen

    08/07/2019 18.07.46
    Nechci se te dotknout, ale tento cistic, je jeden z nejhorsich co muze byt.

    Ze zkusenosti vim, ze oddelal hodně windows 10.
    Zalezi totiz na verzi windows, a na ostatnich vecech.
    Vim, ze nejsi IT a ze akorat delas videonavody.
    Nechci se te dotknout. Ale doopravdy nedoporocuji toto stahovat.
    Mezi nejlepsi patri:
    Advanced System
    Ccleaner
    Ashampoo

    pozor na
    Glary Utilies a Wise360
    ty bohuzel zpusobuji u nekterych windows 10 x64 kolaps, ze nenastartuje ani bootovani.

    Ze zkusenosti doporocuji Ccleaner - pro zacatecniky, Advanced System free pro zacatecniky, Advanced system PRO pro zacatecniky a pokrocile (pozor na vypinani funkci) a Ashampoo.

    Jelikoz se zabyvam PC od svych 8 let a to jsem zacal na didaktiku tak vim, o cem mluvim. Omlouvam se za komentar, ale pravda doopravdy je, ze nektere cistice nejsou prizpusobeny plne na windows 10 s aktualni verzi.
    Uploader
    08/07/2019 17.37.41
    Vše je v poho.

    1
    djvinyl
    Ratio 0.11

    Clen

    08/07/2019 17.24.10
    ako prepač za moju otvorenost ale opisuješ ten soft ako keby bol jediny a najlepší čistič...bol to len moj nazor, ak ta to urazilo tak sorry . No niektore programy ktore tu davaš tak palec hore..
    Uploader
    08/07/2019 16.53.26
    Takýto komentár som ešte v živote nikdy nedostal cca od roku 1998 odkedy sme sa zapojili aj do warezovania - tento komentár by si mal adresovať priamo výrobcovi programu!

    -3
    djvinyl
    Ratio 0.11

    Clen

    08/07/2019 16.00.11
    každy čistič je na niečo dobry a niečo dodrbe takže podla toho čo opisuješ ja ho mam vyskušat a budem vydiet citelne zrychlenie kompu?...ok..ale ked to bude opačne čo bude znamenať že tvoj reklamny opis bol klamliva a zavadzajuca reklama, mam od teba narok na nahradu škod sposobenu na mojom pc?.. Nič v zlom ale niekto si tvoj opis moje vziať doslovne..


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.285 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 12:57
    sql

    TOPlist