Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Nejdelsi den / The Longest Day (1962)(CZ) = CSFD 85% | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Nejdelsi den / The Longest Day (1962)(CZ) = CSFD 85% Názov:Nejdelsi den / The Longest Day (1962)(CZ) = CSFD 85% Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Filmy CZ/SK dabing - Velikost:1.5 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2015-08-06 Peerov:6 (Seed: 6, Leech: 0)
    Zaner:Akcni,Drama,Historicky,Valecny Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo

    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky





    Jazyk: cz+němčina
    Titulky: ano,pokud mluví německy
    Rok vydání: 1962
    Délka: 180 min
    Obal:


    Žánr: Akční / Drama / Válečný

    ODKAZ: http://www.csfd.cz/film/11541-nejdelsi-den/

    Režie: Ken Annakin, Darryl F. Zanuck, Bernhard Wicki, Andrew Marton
    Hrají: Eddie Albert,  Arletty, Jean - Louis Barrault, Hans Christian Blech,  Bourvil, Richard Burton, Red Buttons, Sean Connery, Peter van Eyck, Mel Ferrer, Henry Fonda, Gert Fröbe, Leo Genn, Werner Hinz, Jeffrey Hunter, Curd Jürgens, Alexander Knox, Christian Marquand, Roddy McDowall, Sal Mineo, Robert Mitchum, Kenneth More, Richard Münch, Edmond O'Brien, Peter Lawford, Ron Randell, Georges Rivi?re, Robert Ryan, George Segal, Siân Phillips, Frank Finlay, Mark Damon, Jack Hedley, Françoise Rosay, Dietmar Schönherr, Bernard Fresson, Bernard Fox, Kurt Meisel, Rainer Penkert, Vicco von Bülow, Hans Söhnker, Jean Servais, Rod Steiger, Richard Todd, Tom Tryon, Robert Wagner, Stuart Whitman, Georges Wilson, John Wayne, Irina Demick, Daniel Gélin, Dewey Martin

    Skutečný nejdelší den byl 6. června 1944, kdy se spojenecké síly vylodily v Normandii. Film líčí prvních 24 hodin této operace a potřebuje k tomu tři hodiny, tři renomované režiséry a velké mezinárodní obsazení. Mnohé z postav jsou skuteční generálové a jiní vojáci, kteří sehráli v historické invazi hlavní roli. Film začíná a končí sugestivním záběrem obrácené helmy na pláži, k němuž v pozadí hraje Beethovenova Pátá symfonie. Přes stejný záběr
    běží na konci titulky. Bitevní scény jsou důsledně nazkoušeny a bezchybně provedeny, zvlášť v rozmáchlých záběrech z jeřábu a v leteckých záběrech, které trvají několik minut bez střihu, například když němečtí vojáci bombardují pláže a pálí na spojence. A skvělá pasáž, ve které spojenci útočí na město: vidíme vojáky, jak přebíhají most a pálí na odstřelovače, pak se kamera stáhne a ukáže starý dům na křižovatce, kde se také bojuje, pak odjede ještě dál přes střechu, kde němečtí vojáci pálí na spojence - a to všechno v jednom záběru.
    Producenti se rozhodli naplnit film známými tvářemi a zvýšit tak přitažlivost filmu. Potíž je v tom, že počítat známé herce, i v malých rolích, začne být po chvíli únavné a co hůř, ruší to a rozptyluje. Někteří nositelé velkých jmen se zdají být moc tlustí a staří na to, aby byli veliteli v bitvě /například Wayne/. Jiní jsou špatně obsazeni /Eddie Albert, Roddy McDowell/ a někteří až skoro směšní /Tommy Sands, Fabian, Paul Anka/. Anka složil rovněž také hlavní píseň filmu.
    Film je ale jinak opravdu vyjímečný, strhující epos ve velkém stylu, který si plně zaslouží své Oscary za speciální efekty a černobílou kameru a je přitažlivý pro válečné nadšence i pro filmové fanoušky.

    Format: AVI
    Length: 2 GiB for 2h 50mn 640ms

    Video #0: DivX 5 at 1090 Kbps
    Aspect: 720 x 320 (2.250) at 25.000 fps

    Audio #0: MPEG-1 Audio layer 3 at 160 Kbps
    Infos: 2 kanály, 48 KHz





    Filmy CZ/SK dabing









    jenik127, sgabi8888, Doudy61, Bilomil123, Premca, svedak, tibie,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!


    No comments...


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.242 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 15:24
    sql

    TOPlist