Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Nejlepsi americke detektivni povidky - 4 knihy (1999-2010)(CZ) | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Nejlepsi americke detektivni povidky - 4 knihy (1999-2010)(CZ) Názov:Nejlepsi americke detektivni povidky - 4 knihy (1999-2010)(CZ) Hodnocení:N/A Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Knihy a Časopisy - Velikost:25.9 MB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2016-01-28 Peerov:4 (Seed: 0, Leech: 4)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky






    Nejlepší americké detektivní povídky

    Autoři:  E. McBain, S. Turow, J. Deaver, L. Child
    Jazyk:   Cz
    Formáty dokumentů:  Docx, Epub, Mobi, Pdb, Pdf
    Rok vydání: 1999 - 2010
    Velikost:  25,9 Mb

     


    Nejlepší americké detektivní povídky
     - sestavil Ed McBain

    Orig. název: The Best American Mystery Stories 1999

    Co se stane, když malá holčička nahlásí soukromému detektivovi ztrátu panenky? Stojí za smrtí literárního kritika zneuznaný spisovatel? Jak nájemný vrah pozná, že vraždí ve státním, a nikoli soukromém zájmu? Překvapivá rozuzlení a odpovědi na tyto a další otázky přináší antologie nejlepších amerických detektivních příběhů za rok 1999, kterou uspořádal Ed McBain, autor proslavených a u nás hojně překládaných detektivek z 87. revíru.
    McBainův výběr zahrnuje devatenáct vynikajících povídek od moderních klasiků americké prózy, jako je John Updike či Joyce Carol Oatesová, až po méně známé, leč kvalitní autory amerického detektivního žánru.

    Nejlepší americké detektivní povídky 2
     - sestavil Scott Turow

    Orig. název: The Best American Mystery Stories 2006

    Kniha je kvalitní sbírkou pro všechny čtenáře, kteří mají rádi příběh zabývající se extrémními polohami lidských vášní a jejich temnými následky.
    Elmore Leonard vypráví o mladé ženě, která uprchne z domu s usvědčeným bankovním lupičem. Walter Mosley popisuje detektiva s mimoamerickými kořeny a jeho novou klientku, ženu jménem Karma. C. J. Box zkoumá osud dvou českých přistěhovalců, kteří zůstali bezprizorní v Yellowstonském parku. Ed McBain uvádí svou hereckou povídku slovy „Co kdybychom někoho zabili?“ Wendy Hornsbyová líčí příběh divoké motocyklové honičky v kaňonech u Las Vegas. Laura Lippmanová představuje „kokainovo-crackovou dietu“. James Lee Burke píše o malém chlapci, který možná býval přítelem proslulého amerického gangstera Bugsyho Siegela.

     


    Nejlepší americké detektivní povídky 3
     - sestavil Jeffery Deaver

    Orig. název: Best American Mystery Stories 2009

    Jeffery Deaver vybral dvacet nejlepších amerických povídek detektivního žánru jak od autorů skutečně velmi slavných – Joyce Carol Oatesová, Michael Connelly, Alafair Burkeová, či James Lee Burke –, tak méně známých a do češtiny zatím nepřekládaných, ovšem o nic hůře čtivých – David Corbett, Chuck Hogan, Nic Pizzolatto, Vu Tran a další. Setkáme se s klasickými povídkami obvyklé struktury, ale i s nejrůznějšími originálními gramatickými či syntaktickými formami, a stejně tak s různorodou tematikou – počínaje typickými „policajtskými“ povídkami, přes zajímavá pojetí popisů vyšetřovacího procesu, až po klasicky pojaté příběhy o „sexy ženské a chlápkovi, který se do ní zblázní“. Nechybějí ani povídky, které se vůbec neodehrávají ve Spojených státech, což přispívá k příjemnému zpestření tohoto souboru.

    Nejlepší americké detektivní povídky 4
     - sestavil Lee Child

    Orig. název: The Best American Mystery Stories 2010

    Zločin je všude. Lee Child vybírá dvacet povídek dokonale vystihujících atmosféru zločinů, jejichž kulisy tvoří nejrozličnější místa na mapě. Zločin je všude. V zalidněném Campeche City na Yucatánu, kde narazí nájemný vrah na uprchlíka v povídce Garyho Alexandera „Charlie a piráti“. „Čas k zabíjení“ Jona Landa představuje dalšího nájemného vraha, který se ukrývá v převleku na connecticutské internátní škole. Nomádský číšník R. A. Allena hledá sexuální uspokojení na floridských plážích. Z autorů jsou zastoupeni Mary Steward Atwellová, Jay Brandon, Lyndsay Fayeová, Gar Anthony Haywood, Jon Landy, Lynda Leidigerová, Dennis Lehan, Phillip Margoline, Kurt Vonnegut, Mike Wiecek a další.












    alphavilleroman, Magicface, myshos66,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!


    No comments...


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.293 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 05:43
    sql

    TOPlist