Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Nelson DeMille - Ostrov Antrax (2013)(CZ) | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Nelson DeMille - Ostrov Antrax (2013)(CZ) Názov:Nelson DeMille - Ostrov Antrax (2013)(CZ) Hodnocení:N/A Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Knihy a Časopisy - Velikost:964.1 KB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2016-02-05 Peerov:3 (Seed: 3, Leech: 0)
    Zaner:Thriller Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky






    Uvědomil jsem si, že lidé na tom ostrůvku si zahrávají s věcmi,
    které by dokázaly vyřídit snad všechno živé na Zemi.
    Na biologické válce je nejvýhodnější její snadné popření a nevysledovatelný původ.
    Celá sféra biologického výzkumu a vývoje biologických zbraní
    byla vždycky prosycená lží, klamem a popíráním.

    Nelson DeMille
    Ostrov Antrax

    (Plum Island)

    Žánr: thriller
    Jazyk: CZ
    Rok: 2013
    Formát: epub
    Recenze: http://www.databazeknih.cz/knihy/ostrov-antrax-160591

    Anotace
    John Corey, detektiv z oddělení vražd newyorské policie, se přestěhuje na Long Island, aby se zotavil ze zranění, které utrpěl ve službě. Místní šerif ho však najme jako poradce při vyšetřování vraždy Toma a Judy Gordonových, biologů pracujících na ostrově Plum Island, kde se nachází výzkumné středisko zvířecích chorob Ministerstva zemědělství. Byli Gordonovi zavražděni kvůli tomu, že odcizili cennou novou vakcínu nebo dokonce smrtící virus? Očividně si žili nad poměry. Byli zapleteni do pašování drog? Corey se spojí s Beth Penroseovou, policistkou vyšetřující svou první vraždu, a jejich návštěva na Plum Islandu odhalí, že agenti FBI a CIA už stihli místo uklidit. Corey poté narazí na Emmu Whitestonovou, specialistku na místní dějiny pirátství...
    Tento titul nahradil bestseller Johna Grishama v žebříčku nejprodávanějších knih v USA a čelní pozici si udržel po dlouhých pět týdnů.

    Autor
    Nelson Richard DeMille (1943) se narodil v New Yorku. V dětství se rodina přestěhovala na Long Island. DeMille studoval tři roky na Hofstra University, poté vstoupil do armády a byl přijat do důstojnické školy. Stal se poručíkem americké armády (1966 - 1969) a zúčastnil se bojů ve Vietnamu jako velitel pěchotní čety 1. divize kavalerie. Byl vyznamenán Leteckou medailí, Bronzovou hvězdou a Vietnamským křížem za statečnost. Po návratu do Spojených států znovu nastoupil na Hofstra University a dosáhl univerzitního titulu v oboru politických věd a historie. Rané DeMillovy knihy jsou detektivky z prostředí New Yorku. Jeho prvním velkým románem byl titul By the Rivers of Babylon (1978). DeMille je členem amerického Cechu autorů, organizace Mystery Writers of America a americké Menzy. Je držitelem tří čestných doktorátů: doktor humanitních věd z Hofstra University, doktor literatury z Long Island University a doktor humanitních věd z Dowling College.











    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!


    No comments...


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.285 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 17:48
    sql

    TOPlist