Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Nero Platinum 2020 Suite v22.0.00900 | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Nero Platinum 2020 Suite v22.0.00900 Názov:Nero Platinum 2020 Suite v22.0.00900 Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Programy - Velikost:450.3 MB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2019-09-28 Peerov:0 (Seed: 0, Leech: 0)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky




    Nero Platinum 2020 Suite v22.0.00900




    Jazyky: viacjazyčné Vr. Balíky obsahu Veľkosť súboru: 450,34 MB
    Nero Platinum - multimediálny balík 7v1. Nero Platinum ponúka 7 výkonných a dobre zladených programov v multimediálnej súprave pre vaše Windows PC. Objavte novú verziu s mnohými novými funkciami.
    Čo je nové:

    Nero Platinum nenecháva prakticky nič potrebné:
    - S Nero Platinum môžete spravovať svoj každodenný digitálny život doma i na cestách - zaručené!
    - Teraz vybavený úplne novými funkciami.

    7 výkonných programov v jednej sade:

    Spoľahnite sa na vodcu trhu
    Sedem dokonale harmonizovaných programov vám umožní zvládnuť váš každodenný multimediálny život. Zistite, čo môžete očakávať. Tu je to:

    1. Čistí váš archív fotografií rýchlo a spoľahlivo
    Foto Nero DuplicateManager: Stratili ste prehľad o vašich archívoch fotografií na vašom počítači? Viacnásobné kópie duplikátov fotografií a toľko podobných fotografií úpravou obrázkov alebo HDR? Úplne nový režim aplikácie „Nájsť podobné obrázky“ aplikácie Nero DuplicateManager Photo poskytuje rýchlu pomoc. Rýchlo a bezpečne nájde duplicitné a podobné priečinky s fotografiami a duplikáty fotografií, obnoví poriadok do archívu fotografií, cenného úložného priestoru a dokonca vyčistí vaše mediálne centrum Nero MediaHome.

    2. Importovať, vytvárať a upravovať
    Nero Video: Program na úpravu videa vám ponúka úplnú kreativitu s najjednoduchšou manipuláciou a najlepšími výsledkami pre vaše filmové projekty. Vytvárajte perfektné filmy a prezentácie pomocou videopríbehu jediným kliknutím. S novým Nero LifeThemes PRO automaticky vytvárate autentické nálady. Potom môžete k svojim videám pridať hudbu, viac ako 1 000 efektov a automatický odstraňovač pruhov na 1 kliknutie - pripravíte akýkoľvek fotografický materiál a video materiál na optimálny filmový zážitok. Dokonca aj zvislé videá a fotografie z telefónu je možné jednoducho importovať a upravovať ako vertikálne video a vďaka úplne novým vertikálnym video šablónam dokonale usporiadať. Môžete tiež vytvárať a napaľovať vysokokvalitné videodisky DVD a disky Blu-Ray Disc ™ s množstvom nových šablón ponuky.

    3. Usporiadajte, hrajte a streamujte
    Nero MediaHome: V Nero MediaHome môžete teraz pristupovať k online súborom OneDrive (Files On Demand) a priamo si ich sťahovať. To šetrí veľa úložného priestoru v počítači a stále máte svoje obrázky, videá a hudbu priamo k dispozícii pre svoj projekt kedykoľvek. A samozrejme, môžete hrať všetko obvyklým spôsobom, či už ide o video DVD, hudobné CD, hudobné súbory, fotografie, prezentácie, videá, filmy alebo televízne seriály. Streamujte svoje fotografie, filmy a televízne seriály vrátane filmových titulov bezdrôtovo do televízora v obývacej izbe.

    4. Zabezpečenie, šifrovanie a kompresia
    Nero BackItUp: Zálohujte si cenné mediálne súbory pomocou integrovaného Nero BackItUp. Posaďte sa a buďte si istí, že všetky vaše údaje sú v dobrých rukách. Použite Nero BackItUp na ochranu všetkých spomienok na vašom PC alebo notebooku. Jediné, čo musíte urobiť, je kliknúť na jediné tlačidlo a nastaviť zálohu a vaše súbory sú chránené, buď nepretržite alebo v požadovanom intervale zálohovania. Úplne nové: Teraz môžete zálohovať súbory do obľúbených cloudových služieb (Disk Google, OneDrive) a obnovovať údaje online z cloudového úložiska.

    5. Roztrhať a previesť
    Nero Recode: Spojte, čo patrí k sebe: Importujte všetky formáty až do vysoko kvalitných HEVC (H.265) a konvertujte ich do takmer akéhokoľvek formátu, ktorý potrebujete. Roztrhajte video DVD *, AVCHD * a Blu-ray Disc ™ ™ * a jednoducho pokračujte v používaní súborov pre nové projekty. Novinka: Premenujte svoje video súbory špeciálne na použitie na video diskoch (DVD-Video ™, AVCHD, Blu-ray Disc ™ a nechajte plne kompatibilné súbory preniesť priamo do vašich video projektov. Vďaka Nero SmartEncoding môžete výrazne skrátiť čas vytvorenia vašich video diskov. Pomocou konverzie jedným kliknutím môžete tiež preniesť zvukové disky CD vrátane obalu obalu priamo do pripojeného mobilného zariadenia.

    6. Streamujte a sťahujte
    Audials Music Recorder: Nero Music Recorder, ktorý je súčasťou Nero Platinum, je vašou vstupenkou do sveta hudby: Počúvajte hity svojich obľúbených kapiel a objavujte nové piesne prístupom k viac ako 100 000 online rozhlasovým staniciam a tisícom koncertov, hudobných videí a fanúšikov. obsah. Prehrávač hudby nahráva hudbu ako súbor MP3, ktorý nie je chránený technológiou DRM. Potom ich môžete skopírovať do svojho mobilného zariadenia.

    7. Vypáliť, kopírovať a archivovať
    Nero Burning ROM: Vlastná trieda. Či už CD, DVD, Blu-ray Disc ™: Kopírujte a napaľujte cenné dáta s osvedčeným špecialistom na vypaľovanie v Nero Platinum. Vďaka SecurDisc 4.0, vrátane 256-bitového šifrovania, ochrany heslom a technológie optimalizácie disku si môžete byť istí, že vaše súbory vydržia celý život. Dokonca napaľujte zvukové disky CD s automatickým vylepšením zvuku a obrázkom albumu.

    Minimálne systémové požiadavky:
    - Windows® 7 SP1 Home Premium, Professional alebo Ultimate (32/64 bit), Windows® 8 (32/64 bit), Windows® 8.1 (32/64 bit) s aktualizáciou z apríla 2014, Windows® 10 ( 32/64 bit)
    - 2 GHz procesor AMD alebo Intel®
    - 1 GB RAM
    - 5 GB miesta na pevnom disku pre typickú inštaláciu všetkých komponentov (vrátane šablón, obsahu a dočasného miesta na disku)
    - grafická karta kompatibilná s Microsoft® DirectX® 9.0
    - Jednotka DVD na inštaláciu a prehrávanie
    - zapisovateľná alebo prepisovateľná jednotka CD, DVD alebo Blu-ray Disc na napaľovanie
    - Windows Media® Player 9 alebo vyšší
    - Internet Explorer 11 a vyšší
    - Komponenty tretích strán, ako napríklad Microsoft .NET® 4.5.2, Microsoft® DirectX® alebo Adobe Flash, sa dodávajú s produktom alebo automatickým sťahovaním, ak nie je súčasťou balíka
    - Pre niektoré služby je potrebné pripojenie na internet. Za poplatky za pripojenie k internetu zodpovedá používateľ
    - aplikácia DriveSpan: Android 4.4 a vyšší, iOS 9.3 a vyšší
    - Nero AirBurn App: Android 4.0 a vyšší, iOS 8.0 a vyšší
    - Aplikácia Nero Streaming Player a aplikácia WiFi + Transfer: Android 4.4 a vyšší, iOS 9.0 a vyšší
    - aplikácia WiFi + Transfer MAC: macOS 10.10
    - úprava Ultra HD (4K) vyžaduje 64 bitové operačné systémy: Windows® 7 SP1 Home Premium, Professional alebo Ultimate, Windows® 8, Windows® 8.1 s aktualizáciou z apríla 2014, Windows ® 10
    - Pre streamovanie v najvyššej kvalite je potrebný procesor Intel Haswell (i7-4770 a vyšší). Odporúča sa ponechať nastavenie streamovania v automatickom režime. Ak máte problémy s výkonom pri streamovaní v najvyššej kvalite, stačí použiť nastavenie nižšej kvality.

    Nero Software podporuje nasledujúce jazyky:
    - čínština (zjednodušená)
    - čínština (tradičná)
    - čeština
    - dánčina
    - holandčina
    - angličtina
    - fínčina
    - francúzština
    - nemčina
    - gréčtina
    - Maďarsky
    - Taliansky
    - Japonsky
    - Kórejsky
    - Nórsky
    - Poľsky
    - Portugalsky (Brazília)
    - Rusky
    - Španielsky
    - španielčina (Latinská Amerika)
    - švédčina
    - thajčina
    - turečtina

    Preklad:  GOOGLE









    FALLEN05, hajan, Zero75,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!





    1
    mmilka
    Ratio 39.96

    VIP

    30/09/2019 16.34.20
    GNOME Vdaka

    16
    GNOME
    Ratio 1.73

    Member+

    30/09/2019 09.23.49
    Tento program som chcel pridať, ale uploader ma predbehol a tak ho už nemôžem pridať lebo by to bola duplicita a tak pridávam iba video ako dôkaz toho že to nie je vôbec Nero 2017 ako to tu niekto tvrdí a o.i. vo videu prezentujem aj ako blokovať program cez Internet Lock, ktorý program som pridal na sktorrent tracker, ktorý si vyhladáte a nahodíte a môžete s ľahkosťou blokovať aké kolvek programy trebárs aj 100 naraz!




    1
    takac1984
    Ratio 8.11

    VIP

    30/09/2019 06.30.28
    jak blokovat nero pomoci brány firewall ve windows 7 a windows 10.

    2
    Stormwitch1971
    Ratio 0.1

    Clen

    29/09/2019 10.00.59
    Je to Nero 2017......


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.135 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 01:34
    sql

    TOPlist