Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Noah Gordon - Ranhojič+Šaman (1995-2004)(CZ) | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Noah Gordon - Ranhojič+Šaman (1995-2004)(CZ) Názov:Noah Gordon - Ranhojič+Šaman (1995-2004)(CZ) Hodnocení:N/A Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Knihy a Časopisy - Velikost:1.4 MB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2016-12-11 Peerov:2 (Seed: 0, Leech: 2)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky



    Jazyk: CZ
    Formát dokumentu: epub
    Rok vydání: 1995,2004
    Autor: Noah Gordon
    Série: Dynastie Coleových





    Ranhojič
    Originální název:
    The Physician
    Obsah:

    Rozsáhlý román se odehrává v 11. století. Líčí bouřlivé drama nadaného léčitele, který bojoval s nemocemi a se smrtí v primitivních podmínkách středověké Anglie a Persie, kde poznal smyslnou nádheru zlatého věku arabské a židovské civilizace... Robert Jeremy Cole, sirotek, má zázračný dar: dokáže vycítit blízkost smrti. Je předurčen, aby léčil lidi. Vydá se do Persie, za nejslavnějším lékařem doby Ibn Sínem (Avicennou), a předstírá židovský původ, aby mohl studovat na věhlasné akademii... Když se ožení s křesťankou, vzbudí tím ve svém okolí nejprve pohoršení, ale nakonec si najde cestu k srdci sousedů. Podaří se mu uskutečnit, co si vždy přál: stane se lékařem, ve válce sbírá zkušenosti jako vojenský felčar, bojuje proti černému moru, je z něj výborný chirurg




    Šaman
    Originální název:
    Shaman
    Obsah:

    Klasický western, historický román, detektivka, politický thriller, román o naději a zklamání, o válce a míru, o lásce a nenávisti, o přátelství a zradě, o rozumu a víře, o demokracii a zvůli, kniha nabitá dějem, prošpikovaná jemným humorem a ještě jemnější erotikou – to vše je Šaman, další z románů Noaha Gordona, které sledují osudy skotské lékařské dynastie Coleů v průběhu dějin. Šamanův příběh se odehrává ve Spojených státech amerických přibližně v polovině devatenáctého století. Rob J. Cole, mladý skotský lékař, se po zapojení do politických nepokojů ve vlasti ocitne na útěku a skončí v Novém světě. Rozhodne se připojit k prvním osadníkům na původně indiánském území ve státě Illinois, kde je hrstka farmářů v nově založené osadě Holdenův Přívoz vydána na milost a nemilost drsné přírodě, úrazům i smrtícím epidemiím. Přítomnost lékaře znamená pro osadníky pouto se ztracenou civilizací i hlavní naději pro přežití. Robův hluchý syn, od dětství přezdívaný Šaman, touží kráčet v otcových stopách a oženit se s židovkou Rachel – sny, o jejichž nesplnitelnosti sám leccos tuší.








    Hazik,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!


    No comments...


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.121 sec. ] - [ GZIP: enabled ]
    Je zhruba 16:18
    sql

    TOPlist