Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

OMSI Bus Simulator (2011) | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    OMSI Bus Simulator (2011) Názov:OMSI Bus Simulator (2011) Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Hry na Windows - Velikost:1.1 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2015-05-04 Peerov:0 (Seed: 0, Leech: 0)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky




    Lokalizace: DE
    Minimální konfigurace: Operační systém: Windows XP/Vista/7 , Procesor (CPU): AMD Phenom II(R) nebo Intel Core 2(R) nebo ostatní Dual/Quad Core CPU, 3 GHz , RAM: 4 GB , Grafická karta: ATI HD 5700 series nebo ekvivalentní NVIDIA model, DirectX 9.0c nebo vyšší , Místo na harddisku (HDD): 4 GB volného místa
    Rok vydání: 2011
    Ochrany: crack

    OMSI je realistický simulátor (v pravém slova smyslu ) autobusů pro domácí použití. Jste řidičem autobusu a vaším úkolem není nic jiného než dovést cestující včas, a bezpečně, do cíle jejich cesty, hustou dopravou. Největší důraz je kladen na to, aby autobusy byly co nejreálnější, jak po grafické stránce, tak hlavně po stránce jízdních vlastností. Takže co se týká řízení a chování autobusů, hra se snaží naprosto do detailu napodobit jejich skutečný vzor. Specifické funkce, jako je třeba převodovka, simuluje každou její součást. Stejně tak vzduchový systém (brzdy), plně funkční palubní deska a počítač (IBIS - Integrated Board Information Systém) nebo rozsáhlý soubor zvuků (kolem 100 na jedno vozidlo) dohromady tvoří opravdu reálný požitek z jízdy. Kromě toho všeho vás do hry vtáhne ještě detailně propracovaná a podle reálné předlohy tvořená mapa s realistickou dopravou a dalšími animovanými objekty.

    Linky a autobusy

    OMSI bere hráče zpátky do doby kolem roku 1980 v Západním Berlíně. Linka 92 (dnešní M37) je dlouhá více než 11 km a projíždí okresem Berlin Spandau. Váš virtuální řidič bude mít k dispozici 2 vysoce detailně propracované modely dobových MAN doubledeckerů (dvoupatrových autobusů) SD200 a SD202 s různým datem výroby.

    Žijící virtuální svět

    Jednoduše řečeno, OMSI simuluje mnohem víc než jenom řízení samotných autobusů. Ve hře je realistická a inteligentní doprava, které mění svou hustotu provozu a nejezdí jenom podle několika jednoduchých pravidel, ale dynamicky reaguje na momentální situaci a samozřejmě také na vaše chování. Potkáte další autobusy, které vypadají přesně jako ten váš, buď na vaší lince nebo i takové, které pokračují úplně někam jinam. Stejně jako vy mají svůj jízdní řád, kterým se řídí. Všechny autobusy jsou plně funkční, takže si můžete vzít kterýkoliv autobus a stejně tak ho zase předat počítači zpátky. Počasí a roční období jsou volně nastavitelné. Kromě toho se v OMSI samozřejmě střídá den a noc, a co víc, OMSI simuluje i fáze měsíce.

    Rozšiřitelnost, modifikovatelnost

    OMSI je vytvořen jako otevřený systém připravený na všechny druhy add- onů (autobusy, objekty, vozidla, všechno...). K tomuto účelu je ke hře přiloženo i několik nástrojů pro tvorbu do OMSI, samozřejmě s bohatou dokumentací a návody.


    Route editor

    Graficky příjemně provedený, jednoduše ovladatelný, uživatelsky přátelský je editor vlastních map (linek) do OMSI, ve kterém bude možné jednoduše navrhnout a vytvořit vlastní mapu jakýchkoliv rozměrů. K dispozici máte rozsáhlou databázi všemožných objektů a samozřejmě také možnost vytvořit a přidat si objekty vlastní. V tomto editoru si jednoduše nastavíte všechno – dopravní předpisy a pravidla, kudy jezdí auta, kolik pruhů, čím se řídí (rychlost, přednosti, ...), semafory, kudy jezdí autobusy, podle jakých jízdních řádů, kde se spawnují např. zaparkovaná auta, kde jsou zastávky, atd., atd. Zde si také jednoduše nastavíte např. intervaly pro každý semafor, který si chcete přizpůsobit.

    Vytvořte si vlastní autobus

    Do hry si samozřejmě můžete vložit vlastní autobusy bez jakýchkoliv problémů. Na jejich modelování doporučujeme modelovací program Blender. Nemusíte se bát nějaké přehnané náročnosti. Ze začátku můžete snadno využít vlastnosti některého z už existujících autobusů. Později si je potom můžete přizpůsobit za pomoci OMSI scriptovacího jazyku přesně dle svých představ. Vaše autobusy mohou být libovolně animované a máte k dispozici širokou škálu grafických a světelných efektů.


    Scriptování enginu

    S OMSI scriptovacím enginem je možné vytvořit prakticky cokoliv bez výraznějších limitů. Díky tomu nemají moddeři nijak svázané ruce, mohou si s nastavením libovolně pohrát a popustit uzdu svému citu pro detail a fantazii. Scriptovací jazyk nabízí přístup ke všem proměnným (ať už velikosti kola nebo trakčnímu momentu) a umožňuje všemožné úpravy systému i přidávání dalších funkcí a proměnných. Scriptovací jazyk je přímo spojený se zvukem a zobrazováním, takže počet zvuků ani animací není nijak limitován, jak pro samotné autobusy, tak všechny další objekty.

    Hlavní body OMSI

    - OMSI je naprogramován na absolutní flexibilitu a prakticky v ničem neomezuje tvůrčí schopnosti.
    - OMSI je založen na detailu po všech stránkách: fyzika, grafika, zvuky, ... To všechno má vést k jednomu cíli: co nejrealističtější požitek.
    - OMSI se soustředí přímo na hráče: „Kamera a mikrofon je jedna věc, ale OMSI simuluje oči a uši.“
    - OMSI podporuje otázku pochopení techniky.
    OMSI - Protože je to možné!


    Složka obsahuje: hru , crack,češtinu,programy,mapy,reskiny,návody .









    jaromír4501, crittur, crittur,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!


    No comments...


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.383 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 13:44
    sql

    TOPlist