Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Odkaz Luba Belaka (SK)(2023) | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Odkaz Luba Belaka (SK)(2023) Názov:Odkaz Luba Belaka (SK)(2023) Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Ostatní - Velikost:64.2 MB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2023-08-27 Peerov:1 (Seed: 1, Leech: 0)
    Zaner:Historicky,Kratkometrazni Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky



    Odkaz Ľuba Beláka (SK)(2023)

    Popis:
    "Máme toho dosť! Nezasahujte nám už viac do života! Slovensko patrí nám Slovákom! Ako občania si moc a rozhodovanie v tomto štáte vezmeme späť už o pár mesiacov!“, odkazuje Ľubo Belák všetkým tým, ktorí nekonajú v prospech mieru a našich národných záujmov.

    PhDr. Ľubomír Belák (* 5. január 1951, Bratislava) je slovenský hudobník, skladateľ a televízny producent. Syn moderátora, speváka, kabaretiera i príležitostného herca Michala Beláka a Pavly, rod. Adámkovej, členky zboru SND v Bratislave, mladší brat speváčky Jany Belákovej a módnej návrhárky Daniely Luthovej.

    VIDEO, 5 min., MP4, 1080 pix., 2023








    ivankob, gurp, jurass, marta1, cana,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!





    0
    Manucao
    Ratio 0.14

    Clen

    27/04/2024 23.43.55
    Dosť trápne, keď tu niekto dáva sotva 5-minútové videjko z YT alebo tiktoku, a robí lacnú russofilnú propagandu. Je to akurát úsmevná kravina mozgovo zaostalých. A tupci všetci, ktorí tomuto nezmyslu aj uveria. Fakt tu treba aspoň základnú obsahovú cenzúru.

    -5
    Dudan_52
    Ratio 0.71

    VIP

    27/08/2023 21.36.50
    Neda sa vyhnut v sk torrent politike? Dakujem


    --------------
    >> 28/08/2023 11.02.48
    morten: Určite dá, ale to by museli prestať pridávať príspevky aj ostatní. Napr. pro ukroši a pod.


    --------------
    >> 28/08/2023 18.01.29
    cana: myslim, ze nieje problem sa vyhnut politike. staci prejst dalej bez povsimnutia. vari to je tak tazke? inak ukrosi, to slovo si ukrajinci nezasluzia. chap to tak, ze im naslubovali kadeco, slobodu, prosperitu, demokraciu ... a oni sa chytili jak my na eu, ci nato. casom sa vsetko vykristalizuje a oklamany dav zistuje, ze je to uplne opacne. no a rusky tah bol vynuteny. vsetko z ameriky. miestni chazarski kagani vydatne pomohli. mam rada politiku na torrentoch, lebo v korporativnom medialnom mainstreame sa pravdu nijako nedozvies a iba ta oblbuju. je to jeden z ich nastrojov na manipulaciu davu. maju v tom dlhorocnu prax. a belak je fajn. povie otvorene bez zabran, co si mysli.  


    --------------
    >> 29/08/2023 13.07.40
    morten: Moja reč, píšeš mi z duše. Ale veľa ľudí nechce vidieť pravdu, alebo proste nechcú hľadať aj iný názor a pohľad. Veď na to majú mainstream.


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.128 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 07:37
    memcache

    TOPlist