Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Paul Hoffman - 3 knihy (2010-2013)(CZ/SK) | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Paul Hoffman - 3 knihy (2010-2013)(CZ/SK) Názov:Paul Hoffman - 3 knihy (2010-2013)(CZ/SK) Hodnocení:N/A Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Knihy a Časopisy - Velikost:22.3 MB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2014-10-01 Peerov:4 (Seed: 4, Leech: 0)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky





     
    Paul Hoffman

    Jazyk: Cz
    Formát dokumentů:  Epub, Mobi, Pdb, Pdf
    Velikost:  22,3 Mb



    Levá ruka boží
    Rok vydání originálu: 2010
    1. díl

    Cale je jedním z tisíců chlapců, kterých se zmocnili fanatičtí a krutí vykupitelé a v naprosté izolaci je připravují na válku proti rouhačským antagonistům.
    S neobyčejně zmužilým, ale zároveň velmi uzavřeným čtrnáctiletým hochem má podle všeho zvláštní plány jeden z nejvlivnějších vykupitelů – lord vojevůdce Bosco. Jednoho večera Cale náhodou spatří lorda dohlížitele Picarba, jak pitvá ještě živou dívku, a šokován jeho bestiálním počínáním jej zabije a zachrání jinou dívku jménem Riba.

    Čtyři poslední věci
    Rok vydání originálu: 2011
    2. díl

    Po zradě a nuceném návratu do svatyně vykupitelů se Thomas Cale od lorda vojevůdce dozví, že lidstvo musí být zničeno: je to jediná možnost, jak napravit největší Boží omyl. Cale se se svou rolí levé ruky Boží, anděla smrti, zdánlivě smiřuje. Má na dosah absolutní moc - hrůzyplný náboženský zápal a vojenská síla vykupitelů jsou pro něj zbraní, již ovládá stejně mistrovsky, jako kdysi zacházel s nožem. Apokalypsa je patrně v jeho rukou - Calova duše je však mnohem nepochopitelnější a nevyzpytatelnější, než lze tušit.

    Tlukot křídel smrti
    Rok vydání originálu: 2013
    3. díl

    Od okamžiku, kdy Cale zjistil, že jeho brutální vojenský výcvik má posloužit jedinému účelu - zničení největšího omylu Božího, tedy samotného lidstva -, pronásleduje ho tentýž muž, který z něj učinil Anděla smrti: papež vykupitel Bosco. Den zúčtování se blíží. Touha po pomstě Cala přivede zpátky ke svatyni vykupitelů - a k poslední konfrontaci s osobou, kterou na celém světě nejvíc nenávidí...



    Jazyk: Sk
    Formát dokumentov:  Epub, Mobi, Pdb, Pdf



    Ľavá ruka boha
    1. diel

    Útulok spasiteľov na Shotoverskom zráze je jedna veľká lož. Spásy sa tam človek nedočká a o útočisku nemôže byť ani reči.“
    V útulku spasiteľov niet priestoru pre radosť a nádej. Väčšinu chovancov priviedli na toto skľučujúce miesto v útlom detstve proti ich vôli. Krčia sa pod krutovládou mníchov, ktorých zverstvá a nemilosrdnosť majú jediný cieľ – slúžiť Obesenému spasiteľovi.
    Útulok je rozľahlá pevnosť plná spletitých chodieb nasiaknutých pachom storočí náboženského zápalu.
    V jednej z nich stojí chlapec a cez tmavé okno pozoruje čerstvé prírastky do tohto pozemského pekla. Má štrnásť alebo pätnásť rokov – svojím vekom si nie je istý rovnako ako ani ostatní chovanci. Dávno zabudol svoje pravé meno, teraz mu hovoria Cale. Nepamätá si nič z predchádzajúceho života a netuší, čo ho čaká v budúcnosti...
    Ani to, že ho nazvú Anjelom smrti.

    Posledné štyri istoty
    2. diel

    Hlavný hrdina Thomas Cale pocitom roztrpčenia po tom, čo ho zradila láska jeho života, a zahráva sa s čoraz lákavejšou predstavou vyhladenia ľudstva.
    V sprievode majstra Bosca sa vracia do útulku, kde už nie je chovancom, ale obávaným a uctievaným stelesnením Božieho hnevu. Bosco mu vysvetľuje, že ľudský rod je skrz-naskrz prehnitý, a preto ho treba zničiť a pripraviť svet na príchod dokonalejšej bytosti. No najskôr treba poraziť odporcov a uchvátiť moc v srdci cirkvi spasiteľov.
    Cesty Caleových priateľov sa rozchádzajú. Kleist sa stáva členom zvláštneho horského klanu zbabelých zlodejov. IdrisPukke odchádza do Španielskeho Leedsu, kde našli útočisko zvyšky rozprášených Materazziovcov. Henri Zahmlievač sa ako jediný rozhodne vyhľadať Calea a zapojí sa do boja proti kacírom. Henri priateľa presviedča, že stále má dôvod žiť. Podarí sa mu to skôr, než bude neskoro?

    Pod krídlami smrti
    3. diel

    Thomas Cale, smrtiaci anjel sužovaný záhadnou chorobou, sa lieči v kláštore na Cypre. Ale aj tu, na zdanlivo bezpečnom mieste, musí byť v strehu. Ohrozujú ho duševne chorí pacienti aj najatí zabijaci. Na svojich pleciach naďalej nesie ťarchu celého sveta, ktorý má podľa proroctva zničiť, no on sa ho usiluje zachrániť pred fanatickým pápežom Boscom. Spasitelia sa mobilizujú, schyľuje sa k vojne, ktorá má rozhodnúť, či najväčší Boží omyl - človek - zmizne z povrchu planéty.
    Cale aj napriek chorobe vymýšľa stratégiu pre spojenecké vojská s hlavným štábom v Španielskom Leedse. Boj s vnútornými démonmi ho čoraz viac oslabuje, a akoby to nestačilo, zmieta sa medzi láskou a nenávisťou k zradnej Arbell Materazziovej. Sníva o živote v ústraní, no zdá sa, že mu nie je súdený. Politické intrigy na Caleovej strane barikády sa stupňujú, chvíľami nie je isté, kto je jeho skutočný nepriateľ - či nenávidený Bosco, ktorý chlapca v hĺbke duše stále zbožňuje, alebo jeho vlastní spojenci.
    Záver trilógie Paula Hoffmana spája nitky príbehu z dvoch predchádzajúcich románov. Osud hrdinov sa zavŕši. Kruh sa uzatvára. Anjel skazy rozprestrie krídla a celý svet zadržiava dych pred rozhodujúcou bitkou.











    dvd56rw,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!





    0
    Jouzzynko
    Ratio 1.77

    Member+

    25/02/2021 08.06.18
    prosim o seed.dakujem

    6
    Kutuzov
    Ratio 0.39

    Clen

    20/11/2015 06.41.52
    super


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.278 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 06:09
    sql

    TOPlist