Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Pavel Kornev - Serie Pout mrtveho 01-03 (2020)(CZ) | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Pavel Kornev - Serie Pout mrtveho 01-03 (2020)(CZ) Názov:Pavel Kornev - Serie Pout mrtveho 01-03 (2020)(CZ) Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Knihy a Časopisy - Velikost:14.6 MB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2020-06-16 Peerov:3 (Seed: 1, Leech: 2)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky



    Korněv, Pavel - Pouť mrtvého (1) -  Mrtvý lotr (2020) (CZ)


    Jazyk: CZ
    Autor: Korněv, Pavel
    Název: Mrtvý lotr
    Série: Pouť mrtvého
    Pořadí v sérii: 1
    Rok vydání v CZ: 2020

    Formát dokumentu: azw, docx, epub, mobi, pdf

    Přeloženo z anglického vydání (The Dead Rogue, 2018) ruského originálu (2018).
    Virtuální světy jsou místem neomezené svobody. Kdokoli se může stát elfským mágem nebo neviditelným lotrem, připojit se ke klanu a účastnit se nájezdů, bojovat, rozvíjet svoji postavu a hlavně uniknout každodenní dřině.

    Hra je ovšem hrou pouze tehdy, když ji můžete přestat hrát. To jsem zjistil po zlém. Prostě jsem chtěl vypustit trochu páry ve virtuální realitě, místo toho mě ale zavraždili a já skončil uvězněný v těle jednoho z nemrtvých – pomalého, nemotorného a odsouzeného k tomu, aby znovu a znovu umíral rukou ostatních hráčů.

    Z té příšerné situace existovala jenom jedna cesta ven, a to nalezení legendárního Svitku vzkříšení, k tomu ale bylo zapotřebí, abych proměnil bezmocnou, chorobami prolezlou mrtvolu v opravdický vražedný stroj. Kdyby jen lidi tušili, jaké to je vylepšovat mrtvého lotra…





    Korněv, Pavel - Pouť mrtvého (2) - Království mrtvých (2020) (CZ)


    Jazyk: CZ
    Autor: Korněv, Pavel
    Název: Království mrtvých
    Série: Pouť mrtvého
    Pořadí v sérii: 2
    Rok vydání v CZ: 2020


    Formát dokumentu: azw, docx, epub, mobi, pdf

    Přeloženo z anglického vydání (Kingdom of the Dead, 2018) ruského originálu (2018).
    Co by mohlo být horší než uvíznout ve virtuálním světě? Místo abych si užíval hru, zjistil jsem, že jsem uvězněný v mrtvém těle své postavy. Zachránit se teď můžu jenom jedním způsobem, a to prostřednictvím Svitku vzkříšení. Problém je, že moje šance na to, že ho získám, jsou prakticky nulové. Jsem nemrtvý: vyvrhel bez přátel a jen s vrtošivými spojenci, zato se spoustou nepřátel. A ti jen čekají na to, až budou moct zaútočit.

    Můj nemrtvý šibeničník tak musí kráčet po ostří nože a jen s podporou ostatních hráčů, kteří brání jeho smrtícímu pádu do propasti. Jsou ale tím, za koho se vydávají? Ve hře není nic snadnějšího než přivlastnit si cizí identitu.





    Korněv, Pavel - Pouť mrtvého (3) - Družina mrtvého (2020) (CZ)


    Jazyk: CZ
    Autor: Korněv, Pavel
    Název: Družina mrtvého
    Série: Pouť mrtvého
    Pořadí v sérii: 3
    Rok vydání v CZ: 2020


    Formát dokumentu: azw, docx, epub, mobi, pdf

    Přeloženo z anglického vydání (Deadman's Retinue + The Bone Dragon, 2019) ruského originálu (Свита мертвеца, 2018 a Костяной дракон, 2019).
    Uvíznout ve virtuální realitě není žádná legrace, ale zůstat uvězněný v mrtvém těle nehráčské postavy je teprve něco. Přesto může existovat cesta ven – tedy za předpokladu, že se Johnovi podaří najít Svitek vzkříšení. Několik měsíců plného ponoření ve virtuální realitě možná udělalo z nemotorné oživlé mrtvoly rychlou zabijáckou mašinu – což mu umožnilo získat patronát Pána chaosu a dokonce i vlastní kryptu – do kýženého levelu 100, který by mu umožnil uniknout z virtuálního vězení a zachránit své fyzické tělo, však má ještě pořád hodně daleko.

    Johnovi vypršel čas; už si nemůže dovolit hrát podle cizích pravidel. Což znamená, že musí stanovit vlastní. Opravdu je jeho plán šílený? Nápad získat všechny zbývající potřebné body jedním úderem, a to zabitím strašlivého Pána rozkladu… Možná to zní jako neuvěřitelná eskapáda, komu jinému by se ale měla povést, když ne našemu mrtvému lotrovi?










    Synonym, Ornela, dvd56rw, salatek12546, rkabad, adminsys32, Carter83,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!


    No comments...


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.281 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 00:51
    sql

    TOPlist