Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Pioneer DJ rekordbox Premium v5.7.0 | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Pioneer DJ rekordbox Premium v5.7.0 Názov:Pioneer DJ rekordbox Premium v5.7.0 Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Programy - Velikost:100.9 MB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2019-10-04 Peerov:1 (Seed: 1, Leech: 0)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky





    Čisto výkon. Žiadne čakanie. Rekordér dj zaraďuje všetky vynikajúce odborné znalosti spoločnosti Pioneer do jedného balíka a vytvára najrýchlejší a najstabilnejší softvér v odbore s vynikajúcou kvalitou zvuku.
    Profesionálna kvalita zvuku
    Čisto profesionálna. rekordbox dj využíva spracovanie zvuku z špičkového prehrávača CDJ-2000NXS a mixéra DJM-900NXS, aby poskytoval vynikajúcu kvalitu zvuku.

    Najnižšia latencia v podnikaní
    Žiadne čakanie. rekordbox dj má najrýchlejší čas odozvy v tomto odvetví, ktorý poskytuje prirodzenú a spoľahlivú kontrolu.

    MULTI-DECKOVÉ MIEŠANIE
    Mix. Remix. Mágia. Rovnako ako profesionálna remixová stanica. Vystupujte s 2 alebo 4 paluby a použite radiče Pioneer DJ na prístup typu plug & play k dopingovým funkciám, ako sú Hot Cues, Slicer a Slip Mode.



    VIZUÁLNA BRILLIANCE. VIRTUÁLNA HARMONIA.
    GUI rekordbox dj je dokonale zladené s rozložením hardvéru bez ohľadu na to, aký prehrávač alebo zariadenie používate, vrátane nového DDJ-RR a DDJ-RB. Je to jednoducho najintuitívnejší a najintuitívnejší softvér, aký si dokážete predstaviť. FX, tvar vlny, prehrávače, vzorkovač a prehliadač presne odrážajú váš hardvér a môžete si vybrať z 2/4-paluby s horizontálnymi alebo vertikálnymi pohľadmi. Hot Cues, Sample a ďalšie efekty ponúkajú intuitívne ovládanie tak, aby zodpovedalo rovnakému usporiadaniu ako sekcia ovládania podložky v našom ovládači DJ.

    ČO VIDITE, TO SI ZÍSKAJTE
    Nájdite skladby rýchlo a ľahko pomocou rozšíreného prehľadávania rekordboxu.

    AUTO MIX
    S rekordbox dj Automix môžete ľahko kombinovať zoznam skladieb s istotou a presnosťou. Stopy fráz sú detekované úplne novým algoritmom analýzy fráz v motore KORETECH rekordboxu. Automix okrem toho používa informácie o skladbe, ako sú pozícia rytmu, BPM a kľúč, na výrobu prírodných zmesí. Môžete kedykoľvek poškriabať, použiť FX a zmeniť poradie skladieb, kedykoľvek budete chcieť.

    ZAREGISTRUJTE SI SVOJU DJ MIXU SNADNE
    Použite rekordbox na nahrávanie vašich sád a ich zdieľanie so svetom prostredníctvom kanálov sociálnych médií vrátane Mixcloud, YouTube a KUVO. Keď nahráte mix, automaticky sa do poľa rekordbox pridajú všetky názvy skladieb a časové pečiatky, takže poslucháči si môžu skontrolovať každý názov skladby a zároveň si vychutnať váš set.



    VIAC SVETIEL, VIAC AKCIÍ
    Nie je to šou bez hudby a svetla. Nový režim osvetlenia zjednodušuje synchronizáciu svetiel vašej show a zároveň vám ponúka viac priestoru na kreativitu. Nový softvér obsahuje algoritmus, ktorý automaticky zisťuje odchýlky každej vety vety, aby vytvoril dokonale synchronizované svetelné efekty. To vám umožní sústrediť sa na svoju hudbu. Ak však chcete viac ovládať, režim Svetelný režim to dá vášmu.

    JEDNOTLIVÁ KNIŽNICA HUDBY, NEVEDOMENÁ KONTROLA
    Vezmite celú svoju knižnicu rekordboxov a zážitok z vystúpenia DJ na takmer akýkoľvek radič alebo CDJ. Alebo použite podporu HID na prehrávanie z prenosného počítača pomocou nastavenia CDJ alebo XDJ. rekordbox dj vám poskytuje prístup k viac ako hudbe. Celú vašu súpravu, spolu s narážkami a značkami, môžete zdieľať na rôznych platformách a zariadeniach a zároveň ľahko zjednotiť spravované hudobné skladby. Akonáhle budete mať rekordbox dj valcovanie, nepochybne, show bude pokračovať.



    Čo je nové:
    Aktualizácie: oficiálna stránka neposkytuje žiadne informácie o zmenách v tejto verzii








    Tanguage23, CodyJandojc, Piatro, johny3380,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!





    0
    johny3380
    Ratio 9.98

    Member+

    19/05/2023 20.46.40
    VDAKA MOOOC

    0
    Davidkko
    Ratio 105.24

    Clen

    21/04/2020 23.41.43
    Nemáš verzi i na macOS ? Platím zlatem


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.258 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 21:51
    sql

    TOPlist