Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Ponorka / Das Boot - 1. serie (CZ)[WebRip][1080p]] | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Ponorka / Das Boot - 1. serie (CZ)[WebRip][1080p]] Názov:Ponorka / Das Boot - 1. serie (CZ)[WebRip][1080p]] Hodnocení:N/A Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Seriál - Velikost:19.9 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2019-08-23 Peerov:0 (Seed: 0, Leech: 0)
    Zaner:Drama,Valecny Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo

    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky






    Dramatický boj o přežití v hlubinách moře i na přístavní pevnině za druhé světové války.
    Německý koprodukční seriál.

    Jazyk: CZ
    Titulky: CZ - skryté pro neslyšící
    Rok výroby: 2018 ( dabing 2018 )
    Vysílání: červenec - srpen 2019
    Originální název: Das Boot
    Délka: 8 x 58 min. ( cca )
    Žánr: Drama / Válečný
    Bonusy: Ne
    https://www.csfd.cz/film/653180-ponorka/prehled/
    https://www.ceskatelevize.cz/porady/12305448974-ponorka/dily/starsi

    Popis:      

    Výpravný historický seriál tematicky volně navazuje na stejnojmenný legendární válečný snímek Wolfganga Petersena z roku 1981. Osmidílná Ponorka v režii Andrease Prochasky nabízí pohled na dramatické události druhé světové války z paluby německé ponorky i spletité osudy civilistů a protinacistický odboj v okupované Francii. V hlavních rolích se představí Vicky Krieps (Nit z přízraků, Mladý Karel Marx či Kolonie), Tom Wlaschiha známý na příklad ze seriálu Hra o trůny či Lizzy Caplan, hvězda seriálu Mystérium sexu, která zde ztvárnila odbojářku Carlu Monroe.

    Neue Wege - 3.7.2019 - 21:40 - 60 min.
    Na podzim 1942 přijíždí do okupovaného francouzského přístavního města La Rochelle mladá tlumočnice Simone Strasserová, aby zde nastoupila v práci pro německé námořnictvo. Z přístavu má brzy vyplout na moře ponorka U-612, považovaná za jednu z nejvyspělejších válečných zbraní své doby a zázrak techniky. Na její tajnou misi pod velením mladého důstojníka se vydává i Simonin mladší bratr, který na pevnině napomáhal protinacistickému odboji. Nezkušená posádka se ocitá uprostřed nelítostné bitvy o Atlantik, ze které se mnozí nevrátili živí.

    Geheime Missionen - 10.7.2019 - 21:45 - 58 min.
    Posádka ponorky U-612 začíná přivykat nové situaci a novým rolím, které přináší válečná mise a dril velícího důstojníka Hoffmana. Simone Strasserová na žádost svého bratra předala morfium neznámé ženě, která byla následně zatčena jako příslušnice odboje. Simone čelí složitému osobnímu dilematu, když má být jako tlumočnice přítomna brutálnímu výslechu zatčené ženy.

    Verluste - 17.7.2019 - 21:45 - 60 min.
    Atmosféra na palubě U-612 houstne, když se rozhoří spor mezi kapitánem Hoffmanem a jeho podřízeným důstojníkem Karlem Tennstedtem. Frank Strasser se obává o osud své těhotné dívky Natalie, které hrozí zatčení kvůli židovskému původu. Simone začíná pomáhat místnímu odboji vedeném enigmatickou Carlou Monroe a snaží se sehnat pro Natalii pas, aby mohla odejít do bezpečí. O inteligentní a půvabnou Simone se ale stále více zajímá vyšetřovatel gestapa Hagen Forster, což jí dostává do velice nebezpečného postavení.

    Zweifel - 24.7.2019 - 21:45 - 57 min.
    Napětí na palubě Hoffmanovy ponorky začíná fatálně ohrožovat úspěch válečné mise a do popředí se dostávají osobní mocenské zájmy členů posádky. Útok na německou ponorku v přístavu následují odvetná opatření z německé strany. Řada zadržených osob z řad civilistů má být popravena.

    Loyalität - 31.7.2019 - 21:45 - 56 min.
    Simone se sbližuje s Carlou Monroe a proniká stále více do sítě protiněmeckého odboje. Hagen Forster vyšetřuje krvavý teroristický útok v přístavu, v němž se právě Carla stává jednou z hlavních podezřelých. Na palubě ponorky Ulrich Wrangler zpochybní Hoffmanovo velení a chce ho sesadit z funkce velícího důstojníka. Posádka tak čelí těžké otázce, zda dosavadnímu veliteli zachová loajalitu.

    Gegen die Zeit - 7.8.2019 - 21:45 - 60 min.
    Ponorka U-612 se ocitá v zoufalé situaci, uvízla na písečném náspu na mořském dně. Nepřátelství mezi členy posádky ustupuje stranou, protože jsou všichni nuceni bojovat v hlubinách Atlantiku o holý život. Simone se ocitá v nebezpečném milostném trojúhelníku. Carla Monroe ji přemluví, aby zneužila Forsterovy náklonnosti a vynášela informace gestapa francouzskému odboji. Jediná chyba ale může mít pro Simone fatální důsledky.

    Verdammt - 14.8.2019 - 21:45 - 57 min.
    Simone se od Hagena Forstera dozvídá, že ponorka jejího bratra se pohřešuje a je vysoce pravděpodobné, že se potopila. Ve skutečnosti se chod U-612 námořníkům podařilo obnovit a vynořit se k hladině, ale nebezpečí zdaleka není zažehnáno. Zoufalá Simone varuje příslušníky odboje, aby se jim podařilo uniknout před zatčením gestapem. Někteří jsou ale odhodláni bojovat za vlast do posledního dechu.

    Abrechnung - 21.8.2019 - 21:45 - 57 min.
    Gestapo v La Rochelle zatýká civilisty, kteří mají být drženi jako rukojmí a popraveni jako nátlak na francouzský odboj. Hagen Forster objevil důkazy Simonina vztahu s Carlou Monroe a její vazby na odboj, který je odhodlán drtivě zničit a Simone postavit před zničující rozhodnutí. Ponorka U-612 se vrací do přístavu a dramatický osud její plavby se uzavírá.

       
       




    ONLINE

    KLIKNI PRO SLEDOVÁNÍ





    janboubin,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!


    No comments...


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.310 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 06:58
    sql

    TOPlist