Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Reg Organizer 8.27 Final CZ+HU 2019! | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Reg Organizer 8.27 Final CZ+HU 2019! Názov:Reg Organizer 8.27 Final CZ+HU 2019! Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Programy - Velikost:15.6 MB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2019-05-25 Peerov:0 (Seed: 0, Leech: 0)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky





    Reg Organizer® je aplikace bohatá na funkce určená k úpravě, čištění a udržování registru, opravě chyb v systému a ke zlepšení výkonu počítače. Funkce vyhledávání v hlubokém registru umožňuje najít všechny klíče registru související s konkrétní aplikací. Program vám pomůže upravit soubory registru (.reg) a zobrazit jejich obsah přímo z Průzkumníka Windows. K dispozici je také vestavěný odinstalační program aplikací, který vám umožní odinstalovat redundantní aplikace ze systému úplně. Další sada funkcí bude užitečná jak pro administrátory, tak pro běžné uživatele. Hlavní rysy
    Editor registru pro prohlížení a editaci systémového registru, manipulaci s klíči registru a hodnotami, export, import, kopírování atd.
    Registry Cleaner Reg Organizer může zjistit mnoho typů chyb registru. Patří mezi ně hledání registru neplatné odkazy na soubory, složky a knihovny DLL; neplatná data odinstalace; hledání zastaralé a neplatné přípony souborů a další problémy. Reg Organizátor může opravit mnoho z těchto problémů registru.
    Funkce hledání v registru může najít všechny klíče související s určitou aplikací a v případě potřeby je odstranit. Tato funkce může být užitečná, pokud ručně odstraníte některou aplikaci, která nemá funkci odinstalace. V tomto případě mohou být jeho klíče ponechány v registru zasahujícím do běžného provozu jiných programů. Reg Organizer poskytuje nejhlubší vyhledávání a často najde i ty klíče, které by nebyly identifikovány jinými podobnými programy.
    Defragmentace a komprese registru: Zvýšení výkonu registru a následně celkový výkon systému.
    Ablilty změnit mnoho nezdokumentovaných nastavení systému Windows (vylepšení). Zejména může urychlit práci systému odesláním systému příkaz ke zvýšení velikosti paměti cache nebo uvolněním nepoužívaných knihoven atd.
    Schopnost získat informace o vybraném klíči registru a sledovat změny konkrétních klíčů.
    Náhled souborů registru (* .reg) před přidáním jejich obsahu do systémového registru. Soubory lze prohlížet přímo z Průzkumníka Windows. Reg Organizer představuje obsah souboru ve stromové podobě, což pomáhá vizualizovat všechny klíče, které budou importovány do registru.
    Funkční editor souborů registru, který umožňuje upravovat klíče a hodnoty, přidávat a odstraňovat data obsahující soubory REG.
    Poskytněte rychlý přístup ke všem programům, které jsou automaticky spuštěny při zapnutí nebo přihlášení k počítači. Pomocí programu Reg Organizer můžete tyto programy kontrolovat, upravovat nebo zakazovat.
    Režim vyhledávání a nahrazení registru nabízí řadu možností pro vyhledávání v registru a nahrazení záznamů odpovídajících zadaným kritériím.
    Vestavěný software odinstalační program. To může mít snímky před a po instalaci aplikace a vymýtit všechny systémové změny provedené aplikací, jako by nikdy nebyl nainstalován. Kromě toho lze tuto funkci použít pro zobrazení změn provedených aplikací pro jednotlivé komponenty systému.
    Nástroj Vyčištění disku umožňuje automaticky odstranit nepotřebné soubory z pevného disku počítače a vyhledávat a opravovat neplatné zástupce.


    Operační systém: Microsoft Windows XP - 10 (32bitový a 64bitový)











    japataj, kraftys, niko889,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!





    3
    zakola
    Ratio 5.89

    Member+

    22/01/2020 13.22.17
    Please seed.

    -3
    STAPUT
    Ratio 2.9

    Member+

    25/05/2019 16.40.49
    Uploader
    25/05/2019 16.20.47
    Sory ale s "mapy DENSO" a iné podobné vrátane navigácií sa nezaoberám ale samozrejme ak niečo zoženiem tak to upnem..

    -2
    filename
    Ratio 186.58

    Admin

    25/05/2019 16.10.00
    Tak ano, uploadera nevidíš, je fakt že jsem s tím úplně nepočítal ale on se ti jistě ozve, já jeho nick prozrazovat nebudu

    7
    STAPUT
    Ratio 2.9

    Member+

    25/05/2019 16.05.30
    Diki . Ale je tu problém . Nevidim Nick uživateľa.

    0
    filename
    Ratio 186.58

    Admin

    25/05/2019 15.49.37
    STAPUT: SZ tu jsou, používáš Base vzhled ve slovenštině, takže nahoře Mailbox http://prntscr.com/nt748l a tam si dáš Nová PM http://prntscr.com/nt74m3 a zadáš nick a napíšeš zprávu.

    0
    STAPUT
    Ratio 2.9

    Member+

    25/05/2019 15.39.25
    Ahoj.
    SZ tu nie su tak píšem sem.Veľmi dobre poznám Tvoje uploady. Mám na teba prosbu. Vyskúšal som už mnoho máp do navigácie Ford c max ale ani jednu sa mi nepodarilo spojazdniť. Jedná sa o mapy DENSO . Nevieš niečo zohnať aj s návodom? Vďaka.


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.242 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 12:39
    sql

    TOPlist