Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Resident Evil Pack (1996-2000)(PSX)(Emulace pres program ePSXe pro PC-Win) | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Resident Evil Pack (1996-2000)(PSX)(Emulace pres program ePSXe pro PC-Win) Názov:Resident Evil Pack (1996-2000)(PSX)(Emulace pres program ePSXe pro PC-Win) Hodnocení:N/A Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Hry na Windows - Velikost:3.7 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2021-05-28 Peerov:2 (Seed: 2, Leech: 0)
    Zaner:Akcni,Horor Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky









    Platforma : Playstation (PSX)
    Vydavatel : Capcom
    Rok výroby : 1996
    Žánr : Akční survival horory

    Resident Evil je prvním dílem dnes asi nejznámější hororové série, přičemž poprvé hra vyšla právě na Playstationu v roce 1996. Tým S.T.A.R.S (Special Tactics And Rescue Squad) je povolán do akce, aby vyšetřil sérii vražd poblíž města Raccoon City. Když prohledávají les v okolí, jsou členové týmu „čímsi“ napadeni a nuceni stáhnout se do přilehlé usedlosti, což se ukáže býti velkou chybou… Hráč si zvolí, zda bude hrát za postavu Jill Valentine nebo Chrise Redfielda a začne prozkoumávat usedlost. Velmi brzy se ukáže, se nejedná o normální stavení, ale ďábelské místo plné nemrtvých a jiných monster číhajících v temnotách a čekajících na čerstvé maso. Čeká vás klasický boj o přežití, sbírání a používání těch správných předmětů, něco puzzlů a hlavně přijití na kloub, jak se něco takového mohlo stát.



    Ukázka hry









    Platforma : Playstation (PSX)
    Vydavatel : Capcom
    Rok výroby : 1997
    Žánr : Akční survival horory

    Resident Evil je prvním dílem dnes asi nejznámější hororové série, přičemž poprvé hra vyšla právě na Playstationu v roce 1996. Raritní Director’s Cut v ČR oficiálně nikdy nevyšla, verze přidává do hry 3 nové obtížnosti, nové kamerové úhly, nové kostýmy hlavních...



    Ukázka hry









    Platforma : Playstation (PSX)
    Vydavatel : Capcom
    Rok výroby : 1998
    Žánr : Akční survival horory

    Resident Evil 2 je klasická hororovka ze známé série. Hráči na sebe berou roli dvou hrdinů v boji o přežití a odpovědnost zabránit zlu, aby překročilo hranice města. Policejní nováček Leon S. Kennedy přijíždí do Reccoon City, kde má nastoupit první den služby, jenom najde toto klidné město středozápadu zamořené zombiemi. Posléze narazí na nesmělou Claire Redfield, která hledá svého zmizelého bratra Chrise, mužského hrdinu z prvního Resident Evil. Pouze na krátký okamžik jsou společně v policejním voze, pak jsou Leon a Claire rozděleni a obklopeni zombiemi. Tak začíná váš boj o přežití v hrůzách Reccoon City. Jako ve většině ostatních verzí Resident Evil (kromě Code Veronica), musí hráči ovládat postavy přes oblasti prolezlé zombiemi, zombie psy, vražednými vránami a dalšími ošklivými překvapeními. V počátku hry je vaše postava téměř bezbranná, vybavená pouze 9mm pistolí a dýkou. Musíte nalézt silnější výzbroj nebo čelit rychlé smrti. Každé pozadí bylo předrenderováno v dramatickém úhlu kamery, což poslouží k zvýšení napětí každé scény. Dramatičnost hry navíc podbarvuje velmi atmosférická hudba.



    Ukázka hry









    Platforma : Playstation (PSX)
    Vydavatel : Capcom
    Rok výroby : 1999
    Žánr : Akční survival horory

    Resident Evil 3 Nemesis je hororová akční adventura plná nemrtvých a jinak zmutovaných kreatur dříve poklidného velkoměsta Raccoon City. Děj tohoto třetího pokračování sice začíná před událostmi druhého dílu, ale končí až po něm, čímž se vlastně příběh druhého dílu ještě více rozvětvil. K dispozici jsou opět dva módy, lehký a těžký. V tom lehčím budete mít k dispozici spoustu zbraní a věciček skoro na každém rohu, naopak při velké obtížnosti je to fakt o nervy, pořád vám bude docházet munice, všude bude více zombíků a Nemesis bude mnohem silnější.



    Ukázka hry









    Platforma : Playstation (PSX)
    Vydavatel : Capcom
    Rok výroby : 2000
    Žánr : Akční survival horory

    Resident Evil Survivor je odchylkou v populární hororové sérii o zombiích. Tentokrát se jedná o akcí z vlastního pohledu, hratelnou na světelné pistoli (pro odvážné i na joypadu). Hráč v roli ztroskotaného pilota helikoptéry na ostrově musí bojovat jak s vlastní ztrátou paměti, tak s armádou zombií a dalších monster nechvalně proslulé Umbrella Corporation. Jako u většiny her pro světelné pistole se jedná o rychlou svižnou akci, která procvičí hráčův postřeh.



    Ukázka hry






    Recenze: Resident Evil 1 - Director Cut - 2 - 3 - Survivor



    Návod jak to spustit s přiloženým Emulátorem



    Spustíme program "ePSXe.exe"


    Nastavení ovládání


    Přiřazení kláves nebo tlačítek na joypadu


    Jak spustit hru


    Výběr hry (Vždy ISO s největší velikostí)












    TomCohka, __bobo__, Fefolee72, jardakol, Babajaga81, P-Jan, Murder12, Marek3,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!





    0
    Watafak85
    Ratio 1



    24/01/2024 13.49.03
    Bohužel nejde,hrál jsem si s tím 2hodiny i podle návodu na netu a už na to nemám.
    Vždy pustím hru problikne cerná obrazovka a nic se neděje
    Uploader
    20/01/2024 17.12.01
    Obnoveno

    0
    Watafak85
    Ratio 1



    19/01/2024 19.23.26
    Prosím o SEED už mám 48% staženo a někdo to vypnul jak naschvál

    1
    TomCohka
    Ratio 0.2

    Clen

    28/05/2021 16.07.25


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.150 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 04:56
    memcache

    TOPlist