Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Revival - Recolonization | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Revival - Recolonization Názov:Revival - Recolonization Hodnocení:N/A Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Hry na Windows - Velikost:792.5 MB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2024-04-15 Peerov:3 (Seed: 3, Leech: 0)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky



    Revival: Recolonization - Deluxe Edition v1.0.415 Bonusový obsah

    Žánr: Strategické, 4X, Izometrický, 3D, Tahový

    Steam Uživatelské hodnocení: 79% uživatelských recenzí je kladných (na základě 189 recenzí)

    Jazyk rozhraní: angličtina, ruština, zjednodušená čínština, tradiční čínština, japonština, korejština, francouzština, němčina
    Jazyk zvuku: žádný


    Minimální požadavky:
    Operační systém: Windows 7 x64
    Procesor: Intel Core i5 (5. generace) / AMD Ryzen 5 (nebo ekvivalenty)
    Operační paměť: 8 GB
    Grafická karta: NVidia GTX 1050 / AMD RX550 (nebo ekvivalentní)
    DirectX: 11 Místo
    na pevném disku: 1.8 GB


    https://en.riotpixels.com/games/revival-recolonization/screenshots/14/?utm_source=emb-gfx-bbcode&utm_medium=image&utm_campaign=rp-mass

    Popis:

    Odehrává se v post-apoc verzi Země, Revival je 4x strategická hra, kde se svět a jeho pravidla mohou v klíčových okamžicích změnit, což vytváří hluboký a vysoce znovuhratelný zážitek. Prozkoumej transformovanou planetu, vyjednávej nebo dobývej nová území a přines světlo civilizace do upadajících lidských kolonií, abys připravil lidstvo na válku s despotickou entitou.

    Revival vytváří obrovský prostor možností, se kterými si můžete hrát. Od náhlých změn počasí až po zamoření zombiemi a zákazy určitých typů zbraní – chlapče, čeká tě překvapení.

    Naučte se novým podmínkám pomocí propracovaného systému ediktů, který vám umožní terraformovat planetu a dolaďovat pravidla hry v konkrétních oblastech mapy. Chraňte svou osadu před změnami tím, že si postavíte speciální štíty nebo přijmete požehnání z totemového stromu svého kmene.

    Přeživší strašlivé katastrofy, která téměř zničila lidstvo, mají jedinečné vlastnosti a bonusy, které ovlivňují váš herní styl. Vyberte si ten správný klan, který vezmete pod svá křídla, a pomozte svým následovníkům projít čtyřmi odlišnými epochami až k futuristickým osadám a průlomovým technologiím.

    Velte armádě, která vyhovuje vašemu hernímu stylu, a vybavte jednotky různými součástmi, které lze také vyrobit. Přizpůsobte svou taktiku v intenzivních tahových bitvách tím, že budete kombinovat různé části, a také chytře využívat zničitelné kryty k poražení nepřátel.

    Oživení se odehrává na naší domovské planetě, jejíž krajina a klima se dramaticky změnily. Objevte artefakty a anomálie z doby před kataklyzmatem s neočekávaným chováním. Postavte se divokým šelmám, které se vyvinuly tak, aby v těchto podmínkách přežily, a také hrůzostrašným mechanickým automatům, které se potulují po zemi.



     










    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!


    No comments...


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.275 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 13:53
    memcache

    TOPlist