Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Richard Doetsch - 3 knihy (2006-2010)(CZ) | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Richard Doetsch - 3 knihy (2006-2010)(CZ) Názov:Richard Doetsch - 3 knihy (2006-2010)(CZ) Hodnocení:N/A Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Knihy a Časopisy - Velikost:11.8 MB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2014-12-23 Peerov:1 (Seed: 0, Leech: 1)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky






    Richard Doetsch


    Jazyk:  Cz
    Formáty dokumentů:  Epub, Mobi, Pdb, Pdf
    Velikost:  11,7 Mb



    Zloděj nebes / Thieves of Heaven

    Série: Michael St. Pierre (1.)      
    1. vydání originálu: 2006

    Je to nejstřeženější poklad na světě. Obsahuje dávné tajemství. A to tajemství musí zůstat skryto...
    V maličké, silně opevněné místnosti severně od Sixtinské kaple se chystá k činu mistr zlodějů. Michael St. Pierre si zakládá na tom, že dokáže nepozorovaně proniknout i do těch nejstřeženějších míst a odnést vše, pro co přišel, aniž by po sobě zanechal stopy. Dnes to bude důležité víc než kdy jindy, protože na něj čeká nejtěžší úkol v celé zločinné kariéře: na zakázku záhadného cizince má ukrást největší poklad Vatikánu: dva starobylé klíče, zlatý a stříbrný.
    Michael netuší, k jakému zámku klíče patří. Bohužel netuší ani to, čeho se vlastně dopustil. Jako obyčejný smrtelník se dotkl nedotknutelného, a tak teď prchá z římských uliček až do kamenného kostelíku v Izraeli. Má s sebou jen ukradené klíče a sílící jistotu, že jeho nerozvážný čin bude mít vskutku děsivé následky...
    Ukradený poklad je totiž součástí dávného a přísně střeženého tajemství. Michael ho nikdy neměl poznat, ale teď už nemá na vybranou. Musí stanout tváří v tvář protivníku tak nebezpečnému a záludnému, že to překonává jeho nejšílenější představy...


    Zloděj víry / The Thieves of Faith

    Série: Michael St. Pierre (2.)      
    1. vydání originálu: 2007

    Mistrovský zloděj Michael St. Pierre stojí před neproveditelným úkolem a neřešitelným dilematem zároveň... Když zdrcený smrtí milované manželky našel svého pravého otce, měl pocit, že mu osud konečně ukázal vlídnější tvář. Do jeho života však vzápětí zasáhl zvrhlý šílenec, který se rozhodl využít Michaelova jedinečného zlodějského umu k tomu, aby získal vytoužený poklad – klíč k tajemství věčného života, který kdysi doputoval do Kremlu z Byzance.
    Michaelovi nezbývá než se vydat společně s kamarádem Buschem a tajemnou Susan na výpravu, která svou nebezpečností přesahuje všechno, co kdy zažil. Proti nim stojí nástrahy v podobě zatopených chodeb kremelského podzemí, celá ruská armáda, ale i podlá zrada ve vlastních řadách. Kdo je vlastně spojenec a kdo je nepřítel? Zjistí to Michael včas, anebo on i tajemný byzantský poklad padnou do rukou šílence, který si na Korsice buduje celosvětové impérium...


    Zloděj temnoty / The Thieves of Darkness

    Série: Michael St. Pierre (3.)      
    1. vydání originálu: 2010

    Michael St. Pierre je všeobecně považován za nejlepšího zloděje na světě. Svou pověst potvrdil už několikrát, a pokaždé musel čelit obrovskému nebezpečí. Tentokrát však bude mít protivníka, s jakým se doposud nestřetl: zloděje, který se na rozdíl od Michaela neváhá uchýlit k brutálnímu násilí a jehož minulost je opředena děsivým tajemstvím.
    Střet dobra a zla nás zavede do londýnského podsvětí, amsterodamských kanálů, starověkých paláců v Istanbulu, do New Yorku i na vrcholky indických hor. Tam všude se odehrává rozhodující zápas mezi silami dobra a zla...













    Petra_Válová,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!


    No comments...


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.265 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 14:05
    sql

    TOPlist