Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Rocky Balboa - Kolekce (1976-2018)(CZ) | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Rocky Balboa - Kolekce (1976-2018)(CZ) Názov:Rocky Balboa - Kolekce (1976-2018)(CZ) Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Filmy CZ/SK dabing - Velikost:13.5 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2019-11-16 Peerov:7 (Seed: 6, Leech: 1)
    Zaner:Drama,Sportovni Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo

    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky







    Zvuk: CZ

    Bez titulku

    Délka 611 minut
    Odkaz na CSFD: http://www.csfd.cz/film/16103-rocky/ 

    Odkaz na CSFD: http://www.csfd.cz/film/8660-rocky-ii/ 

    Odkaz na CSFD: http://www.csfd.cz/film/8661-rocky-iii/ 

    Odkaz na CSFD:http://www.csfd.cz/film/8662-rocky-iv/ 

    Odkaz na CSFD: http://www.csfd.cz/film/16104-rocky-v/ 

    Odkaz na CSFD: http://www.csfd.cz/film/221900-rocky-balboa/


    KOLEKCE ROCKY
    Outsider. Šampión. Idol. (Sylvester Stallone - ) se představuje jako boxer Rocky Balboa ve filmech, které „jedinečným způsobem snoubí lidskost a fyzickou sílu“ (Los Angeles Times). Držitel Oscara® 1976 pro nejlepší film i jeho neméně působivá a akcí nabitá pokračování právě vycházejí v úplné kolekci ROCKY!
    Rocky Balboa jako nečekaný vítěz. Na počátku je to druhořadý boxer, kterého zatratil i vlastní trenér. Všechno se ale rázem mění, když dostane šanci utkat se v ringu se stávajícím boxerským šampiónem! I v následujících pokračováních Rocky svádí těžké bitvy v ringu a další, často ještě těžší, mimo něj. Čekají vás strhující boxerské souboje a skvělé herecké výkony v příbězích o muži, který dokázal ujít v životě úctyhodnou cestu.

    ROCKY I
    ROCKY boxuje za klub Philadelphia a vypadá to, že nikam nepostoupí. Ale osud si ho vybere za příštího soupeře světového šampióna těžké váhy Apollo Creeda (Carl Weathers).Zápas je pro Creeda jen něco víc než exhibice, ale pro ROCKYHO je to velká příležitost. Když se pod dohledem svého trenéra (Burgess Meredith) připravuje na utkání, zamiluje se do Adrian (Talia Shire), nesmělé mladé ženy, která pod jeho drsnou slupkou odhalí zranitelnou křehkost. Jejich láska kvete a před blížícím se zápasem dodává ROCKYMU sílu a smysl nastoupit do ringu proti svému brutálnímu protivníkovi. Bojuje o lásku, slávu a respekt … a triumfálně vítězí! Diváky na celém světě nadchnul tento americký příběh o úspěchu obyčejného člověka, který zvítězil nad všemi soupeři. (Sylvester Stallone - ) jako ROCKY Balboa přichází se svižným humorem, srdcem na dlani a nezapomenutel­nou silou.

    ROCKY II
    Chystá se odveta století.Rocky Balboa se znovu utkává s Apollo Creedem v efektním pokračování jednoho z nejuznávanějších filmů historie. Scénárista, režisér a herecká hvězda (Sylvester Stallone - ) natočil velmi přesvědčivý film, jenž je v každém jeho aspektu strhující. Rocky Balboa úspěšně vybojoval souboj se světovým šampionem v těžké váze a fanoušci se již dožadují odvety. Ale Rocky utržil v souboji mnoho zranění a ohlásil odchod na odpočinek. Snaží se začít nový život, ale staále cítí, že naléhavému volání stejně neunikne. Boxerský ring si ho ještě jednou žádá a „italský hřebec“ se musí nachystat na svůj životní zápas.

    ROCKY III
    V energickém akčním filmu plném dobrodružství, humoru i emocionálních scén se Rocky utkává se svým doposud nejsilnějším protivníkem – krutým svalovcem jménem Clubber.Možná nejnapínavější a nejpoutavější díl celé série opět napsal a zržíroval hlavní protagonista (Sylvester Stallone - ). Rocky Balboa si získal srdce milionu a vypadá to, že mu v životě nic nechybí. Jde od jednoho vítězství k druhému, podepisuje lukrativní smlouvy a stává se populárním po celém světě. Když ale „italský hřebec“ utrpí potupnou porážku od Clubbera Langa, zdá se, že pomalu ztrácí své výsostné postavení. Dokonce uvažuje, že pověsí boxerské rukavice na hřebík, ale pak ho nečekaně podpoří jeho odvěký rival Apollo Creed. S jeho pomocí se znovu pokusí získat bojového ducha, aby se sLangem mohl utkat ve vyčerpávající odvetě o světového šampiona v těžké váze.

    ROCKY IV
    Východ se střetává se západem.Rocky se musí utkat s brutálním sovětským boxerem, který doslova utloukl svého posledního soupeře. (Sylvester Stallone - ) jako scénárista, režisér a představitel hlavní role ve filmu o válce mezi národy, kde se jediná bitva vede v boxerském ringu. Rocky Balboa pyšně vévodí světovému šampionátu v těžké váze, ale na obzoru se objevuje nový vyzyvatel ruský boxer Drago – skoro dva metry vysoký a 118 kg vážící bojovník, za nímž stojí celý Sovětský svaz. Rocky se vydá za tréningem až na samotnou Sibiř, kde se připravuje na zápas, jenž se odehraje v samotném srdci Moskvy a bude vysílán po celém světě. Ale nic ho nedokáže připravit na to , čemu bude ve skutečnosti čelit.. Čeká ho krutý boj od začátku až do úplného konce, ve kterém se nebude bít jen za sebe, ale za čest celé své země!

    ROCKY V
    Italský hřebec se znovu vrací ke svým kořenům ve vzrušujícím a poutavém dramatu, ve kterém se Sylvester Stalone opět setkal s režisérem první části celé série, která byla v roce 1976 oceněna několika Oscary.Po svém posledním triumfu se Rocky Balboa vrací domů a zjišťuje, že kvůli bezohlednému finančnímu poradci přišel o všechny peníze. Navíc ho jeho zranění z předchzích zápasů donutila opustit ring. A tak se Rocky se svojí ženou Adrian a synem Rockym Jr. stěhuje tam, kde kdysi začínal – do zašlé a levné čtvrti v jižní Philadelphii. Musí však překonat hluboce zakořeněnou zatrpklost a hořkost, jenž roste s tím, jak jeho svěřenec – mladý boxer Tommy Gunn získává na kvalitě. Když se Tommy obrátí proti svému učiteli a veřejně ho zesměšní, je Rockymu jasné, že ho čeká ještě jeden souboj.

    ROCKY BALBOA
    30 let po prvním zaznění gongu si Rocky Balboa naposledy navléká rukavice…a uštědří vám „knockout“. (Sylvester Stallone - ) vyzbrojen přesvědčivým a strhujícím příběhem – se netrpělivě vrhá zpátky do ringu a přináší triumfální závěrečnou kapitolu příběhu kultovní filmové postavy.Od svého odchodu do boxerské penze si Rocky připomíná svojí bývalou slávu je s hosty své restaurace Adrian's. Ale najednou je poklid jeho života narušen. televizní virtuální simulace ho postavila do ringu proti současnému šampionovi a Rocky v utkání zvítězil. A brzy dostává naídku ke skutečnému zápasu! Protože není zvyklý jen tak někomu ustupovat, nakonec souhlasí s nemyslitelným a utká se ve svém životním zápase…a ještě jednou naposledy si sáhne na samotnou hranici svých možností.

       
       


















































    Mrzout1, jardo21021, Fefrjenyk, stanco, Vatral, sid88, Jardin, Jenza, MartinZetek, majoLP, _PITRALON_, Kaliany,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!





    0
    milan4211
    Ratio 2.77

    Member+

    17/03/2023 17.52.21
    Seed pls

    0
    ZuzanaParci69
    Ratio 0.1

    VIP

    25/02/2023 16.08.58
    prosim seed, dakujem

    1
    evik1
    Ratio 2.16

    Member+

    11/02/2023 15.55.12
    vsechny tyhe filmy myluji

    0
    Bubu252525
    Ratio 1.02

    Member+

    10/06/2021 14.33.52
    prosim seed, dakujem

    1
    ol1v3r
    Ratio 0.13

    Clen

    08/02/2021 19.36.01
    pls seed

    3
    777
    Ratio 2.33

    Member+

    22/01/2020 19.20.26
    je to do nebe volající propaganda usa film nic moc ale boxerské scény ok


    --------------
    >> 18/01/2021 14.35.54
    vinar68: Dovolím si nesouhlasit. ROCKY je film o naději a překonání sama sebe a dal sílu do života ženám i mužům všech národů, kde se na něj měli možnost podívat. Co se týče boxerských scén, s pravým boxem to nemá co dělat, protože je to box bez obrany, ale do filmu ideální a scény opravdu povedené. Propagandu bych hledal spíš v jiných filmech z krajiny „svobody“.


    --------------
    >> 11/02/2023 15.56.09
    evik1: pravda


    --------------
    >> 01/11/2023 19.25.37
    westcoast: vinar68: Presne tak chlape


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.135 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 21:09
    sql

    TOPlist