Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

S.T.A.L.K.E.R. - CZ Trilogia | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    S.T.A.L.K.E.R. - CZ Trilogia Názov:S.T.A.L.K.E.R. - CZ Trilogia Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Hry na Windows - Velikost:11.9 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2020-07-07 Peerov:1 (Seed: 1, Leech: 0)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky



    Lokalizace: CZ titulky. Český dabing.
    Hra: Call of Pripyat. má CZ titulky, Anglický dabing.

    Rok vydání: 2007/2008/2010

    Ochrany: GOG (DRM-FREE)

    Verzia hier: v2.1.0.7 , v2.1.0.10, 2.1.0.17,

    Popis:
    Shadow of Chernobyl - V roce 1986 došlo k nejhorší nuklerání katastrofě v Černobylské jaderné elektrárně. Sovětské úřady ohraničily 30 km 'Zónu' kolem této jaderné pustiny, ale v roce 2006 došlo k druhé explozi v uzavřeném reaktoru, která zahubila všechno živé a způsobila otevření hranic Zóny. Z tohoto epicentra přišly hordy zmutovaných zvířat, smrtelná radiace a neznámá anomální energie. Zóna byla obklopena armádou, která by zastřelila každého hlupáka, který by se odvážil čelit hrůze Zóny. Píše se rok 2012 - člověk se odvážil dál a dál do centra Zóny poháněn zprávami o podivných 'artefaktech' nabitých anomální energií. Mecenáši a lovci odměn závodí o získání těchto artefaktů díky přemršteným cenám na černém trhu. Jiní se snaží najít pravdu o Zóně samotné, zatímco někteří si jen tak užívají místa bez zákonů. Bez ohledu na jejich motivaci se tito lidé - sběratelé, vetřelci, dobrodruzi, samotáři, zabijáci, průzkumníci a zloději - stali známými jako S.T.A.L.K.E.Ř.i. Jste jeden ze S.T.A.L.K.E.R.ů, který se probudí v Zóně a který bojuje o přežití v tomto člověkem stvořeném pekle, zatímco se snažíte odhalit pravdu o hrůzné minulosti a zlověstné budoucnosti Černobylu.

     Popis:
    Clear Sky - Změny v mapě Zóny, kterou stalkeři tak dobře znali, narušily křehkou rovnováhu všech tamějších frakcí. Mezi skupinami obyvatel vypukly rozbroje a spory o nová území, místa s artefakty a sféry vlivu. Stará přátelství i nepřátelství zanikla - teď každý žije pouze sám za sebe. Zanedlouho se jednotlivé frakce pustí do války. Hlavním protagonistou je žoldák, který se ocitl na hranici znepřátelených frakcí. Váš hrdina sehraje klíčovou roli v událostech, které vedly k vytvoření Zóny až do okamžiku, kdy začíná původní hra S.T.A.L.K.E.R. Co na stalkery čeká v otevřených hlubinách Zóny? Jaká netušená nebezpečí na nových územích číhají? Jakých krveprolití se ještě dočkají? Proč se Zóna změnila? Jak tuto nestabilitu odstranit? Jaká frakce v boji zvítězí? Proč Střelec skončil v náklaďáku smrti? Co se Střelcovi stalo předtím? Měl vůbec na výběr? Odpovědi na tyto i na spoustu dalších otázek vám přinese S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky. Zkušení stalkeři i nováčci! V třetím čtvrtletí 2008 se Zóna opět otevře - čekají zde nové úkoly, které můžete splnit pouze vy ! 

    Popis:
    Call of Pripyat - Na rozdíl od Clear Sky, který byl prequelem, Call of Pripyat navazuje tam, kde Shadow of Chernobyl skončil. V Zóně se začnou dít věci, které ukrajinská vláda nehodlá tolerovat, a proto tam vyšle několik helikoptér doslova napěchovaných vojáky. Ovšem Zóna není místo, které změníte vojenskou silou, ať je velká, jak chce. Všechny helikoptéry jsou ztraceny, jejich posádky se nehlásí a ukrajinská vláda zuří. K dalším vojenským zásahům však nemá dostatek kuráže, a proto vyšle jediného vyšetřovatele, zkušeného stalkera, vás. Hru tedy začínáte s docela slušnou výbavou a předem danou linií příběhových úkolů. Přílišné linearity se však obávat nemusíte, neboť vedle hlavních úkolů je po mapě vždy roztroušena velká dávka vedlejších, které vám poskytnou nenucenou, a proto velmi příjemnou túru po nových lokacích Zóny.  



    Systémové požadavky
    Minimální:
    Windows XP or Vista 7, 10
    Procesor: Intel Pentium 4 2.0 Ghz / AMD XP 2200+
    Paměť: 768 MB RAM
    Grafická karta: 128 MB DirectX® 8.0 compatible card / nVIDIA® GeForce™ 5700 / ATI Radeon® 9600
    Sound: DirectX® 9.0 compatible sound card


    Poznámka:
     
    Kto chce češtinu musí kopírovať obsah archívu, do základnej zložky hry, kam hru inštaloval. Pre každú hru je Čeština zvlášť v priečinku !!
    Testované na Win10 64bit


    AK SA VÁM HRÁ PÁČILA TAK JU SEEDUJTE AJ PRE OSTATNÝCH, URČITE TO OCENIA 


     








    Statham, linda001, braien135, abbadc, darkonick, Stein, hauzi00, docentik791, Thompson111, jirijesko5252, danhejl, Piatro, krakenus600, kbalaz9, kbalaz9, Zapaljoint, 1TAPO, Nixon88, jenicekcl, zdenco99, stenford, lukisq0, Bangero_94, zdedek,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!





    1
    COL_DMITRIJ
    Ratio 3.24

    Member+

    25/02/2024 17.57.30
    Seed prosím

    0
    Dimo1995
    Ratio 1.38

    Member+

    27/01/2024 15.45.26
    Seed pls

    0
    Loky007
    Ratio 0.06

    Clen

    18/01/2024 12.52.43
    SEED prosím

    0
    zemak154
    Ratio 0.02

    Clen

    21/08/2023 13.36.46
    seed prosím

    0
    Filip_Sarkozy
    Ratio 0.06

    Clen

    29/10/2022 01.59.24
    Paráda. Všetko šliape ako má.

    1
    JaZu
    Ratio 0.11

    Clen

    03/10/2022 08.25.20
    seed prosím


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.131 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 02:28
    sql

    TOPlist