Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

SSD Fresh Plus 2015 (CZ)(2014) | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    SSD Fresh Plus 2015 (CZ)(2014) Názov:SSD Fresh Plus 2015 (CZ)(2014) Hodnocení:N/A Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Programy - Velikost:2.4 MB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2014-11-24 Peerov:0 (Seed: 0, Leech: 0)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky




    Název: SSD Fresh PLUS
    Vydavatel: Abelssoft
    Verze: 2015 (1.5.0)
    Aktuální k datu: 24.11.2014  
    Jazyk: MULTI 21: Česky, Polski, English, Deutsch, Russian .....
    Licence: Free
    Minimalní konfigurace: XP/Vista/7/8/8.1 (32/64bit)
    Info: Jsou pouze dvě verze. FREE (Omezení funkčnosti) a PLUS (Plná verze).



             

    Podrobnosti:

    Zobrazení informací o disku
    Získejte informace o disku a výrobci. SSD zobrazuje obecné informace vhodné pro pevné disky, které jsou nainstalovány v počítači. Můžete vidět například skladovací kapacity a kolik místa je již obsazeno.

    Zobrazení SMART dat
    Moderní pevné disky používají systém pro vlastní kontrolu, tzv SMART (Self-Monitoring, Analysis and Technology Reporting) systému. Analyzuje disk a odhaluje chyby ještě před tím, než dojde ke ztrátě dat. SSD Fresh čte tyto informace a zobrazí v okně.

    Zakázání defragmentace Windows
    Přístupová doba ke všem paměťovým buňkám SSD disku je stejná a tudíž není nutné nejak měnit pozici souborů na disku. Navíc defragmentace způsobuje nadbytečné zápisy na disk a tím snižuje jeho životnost. proto by měla být defragmentace disku vypnuta.

    Časová razítka
    Windows ukládají u každého souboru datum a čas posledního přístupu. to znamená, že při každém přečtení souboru dojde k zápisu na disk, čímž se snižuje jeho životnost. Vypnutí této funkce výrazně zvýší životnost SSD disku.

    Zrychlení spouštění
    Tato služba načítá nejčastěji používané programy do paměti RAM a urychluje tak jejich spuštění. Vzhledem k tomu, že přístupová doba na SSD disk je mnohem menší než u klasických disků, nemá tato služba příliž velkou účinnost a proto může být vypnuta.

    Defragmentace souborů pro start systému
    Jelikož přístupová doba u SSD disku je stejná pro všechny části, není potřeba přesouvat spouštěcí soubory na začátek disku. Tím by docházelo ke snížení životnosti disku a proto by měla být tato služba vypnuta.

    Indexování
    Pro urychlení vyhledávání souborů si Windows vytváří jejich seznam. Tím dochází k nadbytečným zápisům na disk, které snižují jeho životnost. Pokud vyhledávání nepoužíváte příliš často, můžete indexování vypnout.

    Zápis událostí do LOG souborů
    Windows průběžne zapisují nejrůznější události (změna konfigurace, chyby, apod.) do souborů na disku a tím snižují jeho životnost. Pro zvýšení životnosti disku by měl být zápis do LOG souborů vypnut.

    Deaktivace případě, přihlašování Windows
    Windows trvale zaznamenává změny konfigurace systému, jakož i pády a další akce z různých služeb a programů. To vytváří zbytečné přístupy k zápisu a snižuje životnost vašeho SSD.

    Body obnovení
    Windows vytváření zálohu konfigurace při každé instalaci programu nebo změně registrů a tuto zálohu zapisují na systémový disk. Tím dochází ke snížení jeho životnosti. Pokud používáte jiný způsob zálohování (na externí nebo síťový disk), můžete tuto funkci vypnout. Po vypnutí již nebude možno používat spuštění do "Poslední známé funkční konfigurace"!

    Krátká jména 8.3
    Pro kompatibilitu se starými (16-bitovými) systémy (např. DOS) vytvářejí Windows pro každý soubor či složku speciální krátká jména. Tím dochází ke zbytečným zápisům na disk a snížení jeho životnosti. Moderní systémy a aplikace již krátká jména nepoužívají a proto může být tato služba vypnuta.

    Funkce TRIM
    Pro zvýšení životnosti SSD disku je možno v systému Windows zapnout funkci TRIM. Disk tuto funkci musí podporovat (podívejte se na specifikaci výrobce).

    Nastavení AHCI
    Toto nastavení slouží jako doporučení pro případnou optimalizaci potenciálu pouze pro odborníky. Změny v tomto bodě nejsou poskytnuty. AHCI je standardní rozhraní pro SATA pevné disky. SSD disky by měly být k dosažení plného výkonu připojeny pomocí AHCI.











    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!


    No comments...


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.299 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 06:26
    sql

    TOPlist