Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Serato DJ Pro 2.3.8 Build 32 (x64) Viacjazycny + crack | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Serato DJ Pro 2.3.8 Build 32 (x64) Viacjazycny + crack Názov:Serato DJ Pro 2.3.8 Build 32 (x64) Viacjazycny + crack Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Programy - Velikost:686.9 MB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2020-08-07 Peerov:0 (Seed: 0, Leech: 0)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky




    Serato DJ má úplne nový vzhľad a výrazne vylepšené rozloženie softvéru, optimalizované pre jednoduchosť a skvelý zážitok. Nové rozhranie tiež ponúka dva a štyri režimy zobrazenia paluby pre štyri radiče paluby, spolu s vylepšeniami bodu cue a ovládania slučky, ktoré vám teraz umožňujú zobraziť buď 8 tág, 8 slučiek alebo ich kombináciu v závislosti od toho, ako vykonávate.

    Doplnkové informácie
    Delay, Echo, Ping Pong Delay, Reverb, Phaser, Flanger, Deformácia, Hornopriepustný filter (HPF), Dolnopriepustný filter (LPF), Kombinovaný filter HP / LP.

    Nové funkcie a zobrazenie analýzy kľúčov
    Pridali sme kľúčové funkcie Serato a zmenili sme pracovný postup procesu analýzy stopy. Získajte presné čítanie kľúčov pre každú stopu vo vašej knižnici bez toho, aby ste museli znova analyzovať BPM a beatgrids. Vyberte si zo 4 rôznych možností zobrazenia kľúčov s voliteľným farebným kódovaním pre ľahké harmonické miešanie a organizáciu knižnice. Kľúčové informácie sa zapíšu do vašich značiek ID3 skladieb a môžu sa použiť v mnohých ďalších aplikáciách.

    Aktualizácia Key Shifting / PnT 2.0
    Vytvorte akúkoľvek kombináciu s novými funkciami posunu a synchronizácie klávesov Pitch 'n Time DJ. Zmeňte kľúč skladieb o +/- 12 poltónov bez toho, aby to ovplyvnilo tempo. Kliknite na synchronizáciu klávesov, aby sa zhodovali kľúče akýchkoľvek skladieb vo vašej knižnici, a skontrolujte kompatibilitu vašich zmesí s novou oblasťou zobrazovania kľúčov. Tieto aktualizácie sú súčasťou rozširovacieho balíka Pitch 'n Time DJ, zdarma pre existujúcich používateľov Pitch' n Time DJ. Zrýchlite alebo spomalte svoju stopu na extrémne hodnoty tempa pri súčasnom zachovaní jej kľúča s najvyššou kvalitou a definíciou dostupného softvéru.

    Zmeňte svoj primárny hardvér
    Najnovšia verzia Serato DJ vám umožňuje premapovať tlačidlá a gombíky na vašom primárnom MIDI zariadení.

    Pioneer DJ DJM-S9
    Oznamuje podporu pre všetky nové bojové mixéry Pioneer DJ DJM-S9. Podpora plug-and-play s dvoma zvukovými kartami pre jednoduché B2B sety a DJ prechod. DJM-S9 je zariadenie Serato DJ a DVS Enabled. Na základe odkazu klasického mixéra DJM-909 od spoločnosti Pioneer, DJM ‑ S9 robí veci ešte o krok ďalej. Ponúka nový vývoj hardvéru a úzko rozvinutú integráciu so Serato DJ. Veľké vankúšiky na výkon a prispôsobiteľné ovládacie prvky FX poskytujú DJom prístup k ovládaniu ich hudby.

    Balíček licencií pre Club Kit a hardvér
    Balík Serato DJ Club Kit je licenčný balík obsahujúci Serato DJ a rozširujúci balík DVS. Je k dispozícii so serverom Serato DJ 1.7.4, ktorý sa kryje s podporou pre modely Rane MP2015, Pioneer DJM-850, DJM-900NXS a Allen & Heath Xone: 43C, Xone: DB2 & Xone:

    Medzinárodná podpora jazykov
    Serato DJ podporuje 7 jazykov vrátane: angličtiny, nemčiny, francúzštiny, španielčiny, zjednodušenej čínštiny, japončiny a portugalčiny. Všetky základné funkcie softvéru boli preložené spolu s obrazovkou nastavenia a oknom My Serato.

    https://www.gear4music.sk/sk/Ozvuenie-DJ-and-osvetlenie/Serato-DJ-Pro-Serial/2HOX?origin=product-ads&gclid=CjwKCAjw1K75BRAEEiwAd41h1BbrAqBQah6JsuBWxSWEUR_hioZQPKwUIDWyqJTAVOh1kv7Od4XUFRoC8S8QAvD_BwE









    mirek1730, TheGza, Petr_hany, Igordj, bendabunda, Hado, luke008, Spora,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!





    0
    Igordj
    Ratio 5.92

    Member+

    12/04/2021 19.41.18
    Zdravim.Ako sas crackuje tento program?


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.164 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 15:02
    sql

    TOPlist