Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Sid Meiers Civilization VI – Digital Deluxe Edition (v1.0.11.16 + All DLCs + Bonus + MULTi12+CZ)(2016) | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Sid Meiers Civilization VI – Digital Deluxe Edition (v1.0.11.16 + All DLCs + Bonus + MULTi12+CZ)(2016) Názov:Sid Meiers Civilization VI – Digital Deluxe Edition (v1.0.11.16 + All DLCs + Bonus + MULTi12+CZ)(2016) Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Hry na Windows - Velikost:8.7 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2021-03-31 Peerov:20 (Seed: 20, Leech: 0)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky











    Rozšiřte svou říši díky Civilization VI Digital Deluxe ve výhodné edici, která obsahuje plnou základní hru, digitální soundtrack k 25. výročí a přístup k šesti balíčkům DLC*, které do hry přidají nové civilizace, vůdce, scénáře a mnoho dalšího:

    Civilization VI – Vikings Scenario Pack Civilization VI – Poland Civilization & Scenario Pack Civilization VI – Australia Civilization & Scenario Pack Civilization VI – Persia and Macedon Civilization & Scenario Pack Civilization VI – Nubia Civilization & Scenario Pack  Civilization VI – Khmer and Indonesia Civilization & Scenario Pack
    ROZPÍNAVÁ IMPÉRIA – EXPANSIVE EMPIRES: Sledujte, jak se vaše obdivuhodné impérium rozrůstá po mapě jako nikdy předtím. Každé město se rozprostírá na více dlaždicích, takže je můžete tvořit a upravovat s plným využitím dostupného terénu.

    AKTIVNÍ VÝZKUM – ACTIVE RESEARCH: Zpřístupněte si posílení, která urychlí historický vývoj vaší civilizace. Pobídněte své jednotky k aktivnímu průzkumu, rozvíjejte své prostředí a objevujte nové kultury – jen tak si zajistíte rychlejší vývoj.

    DYNAMICKÁ DIPLOMACIE – DYNAMIC DIPLOMACY: Interakce s ostatními civilizacemi se v průběhu hry mění, od prvních primitivních střetnutí na život a na smrt po pozdější tvoření aliancí a složitá vyjednávání.

    KOMBINOVANÉ SÍLY – COMBINED ARMS: Rozšíření stávajícího režimu „jedna jednotka na jedné dlaždici“ přináší možnost propojení jedné jednotky s druhou, takže například protitankovou podporu lze kombinovat s pěchotou a válečníka s osadníky. Podobné jednotky lze kombinovat do armádních sborů.

    ROZŠÍŘENÁ HRA VÍCE HRÁČŮ – ENHANCED MULTIPLAYER: Kromě tradičních režimů hry více hráčů se se svými přáteli můžete vrhnout do široké škály situací navržených tak, aby šly snadno splnit během jednoho sezení.

    CIVILIZACE PRO VŠECHNY HRÁČE – A CIV FOR ALL PLAYERS: Civilization VI nabízí zkušeným hráčům nové způsoby budování a zdokonalování své civilizace, díky čemuž získají ještě větší šanci na úspěch. Nový systém výuky pak novým hráčům vysvětlí základní koncepty, aby se snadno mohli pustit rovnou do hry.


    Rok vydání :  October 21, 2016



    Jazyky :

    Interface language : Russian, English, French, Italian, German, Spanish, Japanese, Korean, Polish, Portuguese (Brazilian), Chinese (simplified), Chinese (traditional)
    Voice Language : Russian, English, French, Italian, German, Spanish, Japanese, Korean, Polish, Chinese (Simplified), Chinese (Traditional), V RAR souboru jsem Vám přidal Češtinu


    – Audio: Russian, English, French, Italian, German, Spanish, Japanese, Korean, Polish, Chinese (simplified), Chinese (traditional)










    Verze Hry : v1.0.11.16










    Hru nainstalujete souborem

    "Setup.exe"

    Pro spuštění instalace stiskněte ŠIPKU NAHORU.

    Poté si vyberte kam chcete hru nainstalovat a pak jaké jazyky a Bonusy (Soundtracky).

    Češtinu z archivu přetáhněte do hry , jedná se o tyto dvě složky viz obrázek :



    Hru poté Spustíte zástupcem z plochy. (Nejlépe jako Správce).



    Otestováno a odzkoušeno na Win 10 64 bit.



    Ukázka hry




    Můj Screen Sid Meier’s Civilization VI – Digital Deluxe Edition











    Recenze: CIVILIZATION VI











    Lakatoš_Železitý, Luklos, borkac, Jerryi23, martinjc, marekus11, Olaf88, Ennya, Michel222, L1nght789, Kwawik, Bezo, Jackess, WATTSLOVE, PbKlokan,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!





    0
    rafael
    Ratio 0.06

    Clen

    21/01/2024 12.15.47
    prosim seed děkuji

    0
    Downloader99
    Ratio 0.15

    Clen

    13/10/2022 20.04.38
    Bylo by fajn uvést, že čeština není kompletní


    --------------
    >> 13/10/2022 20.17.45
    UPLOADER: Je to Pravda , ale není do teď kompletní díky přibývajícím datadiskům ke hře ...

    0
    Jerryi23
    Ratio 0.05

    Clen

    02/04/2021 17.20.20
    Funguje perfektně


    --------------
    >> 01/05/2022 16.54.09
    Stratus: ahoj mám problém  túto chybu mi vyhodí  pri  An error occured while unpacking: Unable to write data to disk! Unarc.dll returned an error code: -11 ERROR: file write operation failed"  mohol by mi niekto poradiť


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.081 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 19:40
    sql

    TOPlist